ANNONS
PersonuppgifterCookies

TAROT-Kärleksläggning 20-27 januari, 2022

/

Tarotkorten för kärlekslivet den kommande veckan

Missa inte ditt dagliga budskap från tarot

Kärleksreading 20 jan_27 jan_2022

Intuitiv kärleksläggning för veckan torsdag 20 januari- torsdag 27 januari, 2022

Perioden inleds med Två i Bägare. Detta är ett fint kärlekskort som antyder att man erbjuds chansen att ingå en förbindelse med någon annan. Det finns en potential att skapa något väldigt speciellt tillsammans. Den kraft som finns mellan dig och en annan person är stark. Se till att använda den genom att ta ett beslut framåt eller på annat sätt agera. Det finns lite av en förförisk drömkänsla kring det som sker. Härligt!

Mot mitten av perioden dyker Tornet in. Något sker plötsligt och oväntat och hotar att rasera en bild av det du skapat i kärleken. Du behöver se sanningen i en situation. Det bryska uppvaknandet sker för att det är något som du har missat tidigare. Endast när du har alla fakta för handen, kan du bygga upp och få fart igen. Se upp med risken att förvandlas till en dramadrottning. Fokusera på det positiva i att du nu vet vad som gäller och därmed är fri att gå vidare, tillsammans eller ensam.

I slutet av perioden väntar det gladare energier med Nio i Bägare. Man ser till det lilla paradis av bekvämligheter som man själv har skapat, och njuter av det. Det kan handla om att man känner en känslomässig trygghet i det man har och den kärlek man har att dela med andra. Du kan uppleva magin bakom att ge. Du får det alltid tillbaka igen. Förhåll dig ödmjuk inför de gåvor du har och njut av livet.

Det övergripande kortet är Officiell Person. I en kärleksreading påminner det kortet alltid om Saturnus. Kanske handlar kärleksrelationen om en person som finns på jobbet, eller som tar jobbet på största allvar. Alternativt kan personen ta sig an relationen på ett sätt som känns formellt eller stelt. Rådet är att fokusera på kärlekslivet och arbeta för det du vill.

Summering: Känslomässig berg-och-dal-bana med resultatet att man ser allt det fina man har och kanske lägger upp en, målmedveten plan för att lyckas få det man vill med sin partner, eller i en ny relation. När man fokuserar på goda ting och kärlek, växer det. Kärleksmagi.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00