ANNONS

Tarot för onsdag 19 januari

/

Tarotkortens budskap till dig idag

Välj ett kort och scrolla ned för rättvända kort och ditt budskap för dagen:

19 jan 2022

>>>

>>>

>>>

19 janu 2022

Från vänster:

6 i Svärd:

Likt kvinnan och barnet som körs mot en ny framtid, så befinner även du dig i en tid av transformation. Du lämnar det som har varit och rör dig mot något nytt.

Det kan vara ett nytt hem, ett nytt arbete eller en ny relation. Det förflutna kommer du alltid att bära med dig på något sätt, men du väljer att gå vidare och tänka framåt nu. Finns det något i det som har varit, i ditt sätt att se på livet, som du kan förändra? Nu får du en underbar chans att ta ett nytt grepp om livet. Framför dig väntar nya, spännande möjligheter, personer och upplevelser så fastna inte i det förgånga. Du är större än dina minnen och det är endast den betydelse som du ger minnena, som avgör hur det påverkar dig. De sex svärden i båten symboliserar ditt känslomässiga bagage. Det står i vägen för din personliga utveckling. Bestäm dig för att gå framåt med full kraft. Frigör dig från mentala och känslomässiga blockeringar (ta hjälp om du inte klarar det på egen hand) och ha tillit till att det finns i din förmåga att lyckas med vad du än önskar!

Kung i Stavar:

Du har en stor vision och du är redo att gå vidare med den. Likt en Kung som har ett följe och ett folk som kan hjälpa honom att förverkliga sina mål, för landets bästa, så har också du hjälp med att förverkliga dina ambitioner. Du framstår som en ledare och det attraherar personer som vill arbeta tillsammans med dig eller verka för samma mål. Idag kan, alternativt, en ny möjlighet visas eller erbjudas dig. Du är redo att axla ansvaret och stark nog att klara ut de utmaningar som följer med det nya. Tänk långsiktigt och var lika säker som den ståtlige, framgångsrike kungen på att du kan få varenda en av önskningar uppfyllda!

8 i Stavar:

Här kan det gå undan! Besked, nyheter och meddelanden kan anlända i hög hastighet. Det du får reda på tar dig till avgörande vändpunkter och beslut. Du kan uppleva att dagen känns ”proppfull” av saker att göra men du känner samtidigt att det är något roligt över det hela.

Besked om ett arbete eller en resa, pågående/planering, kan ta upp din tid. Kanske reser du och avverkar flera tidszoner inom ett och samma dygn.

Du befinner dig i en tid då du ska välja att agera på det som sker. Undvik status quo utan följ flödet i det som dyker upp. Du kan finna en ny spännande väg att följa. ”Passa på och håll dig framme” är bra ledord för hur du ska tänka när tempot ökar idag. Skicka iväg ansökningar, avsluta ett projekt med snabbhet och/eller sikta mot det som du allra mest önskar dig. Med den här energin är allt möjligt men du MÅSTE agera!

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00