ANNONS

Tarot för måndagen 17 januari

/

Vilket budskap får du från tarotkorten idag?

Missa inte kärleksläggningen för 12-18 januari

17 jan 2022

Välj ditt kort och scrolla ned för rättvända kort och ditt budskap

>>>

>>>

>>>

17 janu 2022

Från vänster:

Kärleksparet:

Kärlek i dess renaste form finns i ditt liv. Typiskt sett visar kortet på en kärleksrelation men det kan även ta sig uttryck i en stark kärlek mellan familjemedlemmar eller vänner.

Om du är singel kan kortet antyda ett möte med en själsfrände eller en känsla av total harmoni och lycka med din stadgade partner. Kärleksparet visar också på möjligheten att vara sann mot sina ideal och värderingar och välja livsväg i enlighet med sina önskemål. I en relation med en annan person eller i relationen med dig själv. Älska dig själv. Hedra dig själv. Och agera utåt i livet, utifrån den självkärleken. Då finner du rätt väg där du blir lycklig och hittar balans.

Dåren:

Likt mannen på bilden står du inför ett nytt steg i livet. Det kan kännas som att ”hoppa rakt ut” i luften. Det som väntar dig är ett nytt livsäventyr och du uppmanas att gå utanför din bekvämlighetszon. Du behöver inte känna dig 100 % redo för steget- tips- det kommer du aldrig att känna. Gör det du känner dig kallad att göra med tillit till att det kommer att lösa sig för dig. Kortet är positivt då det visar sig att det finns stora möjligheter för dig just nu. Låt din glädje och spontanitet leda dig istället för att försöka ha allt under kontroll och planerat. lev livet som barn gör: genom att omfamna nuet och glädjen utan större tankar på det som varit eller vad som väntar.

2 i Mynt:

Din arbetsbörda är hög just nu. Precis som mannen på kortet hanterar du din tid och dina förmågor på ett sätt som påminner om ”att hålla många bollar i luften på samma gång”. Och du bemästrar konsten. Om du står inför en uppgift som kräver mycket av dig, antingen det är på hemmaplan eller i ditt arbete, så har du alla möjligheter att lyckas få ihop det. Nyckeln till att lyckas är att se över dina måsten och skapa en detaljerade och tidsbestämd plan per dag, vecka och månad för hur du sakta men säkert ror allt i hamn. Om du tvivlar på att du klarar det påminner kortet dig om att du kommer lyckas genom att prioritera rätt.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00