ANNONS

Horoskop 17-23 januari, 2022

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken, vecka 3, 2022

17_23_januari_2022

Missa inte ditt dagliga budskap från TAROT– publiceras tidigt varje morgon, alla dagar i veckan.

Flerveckorshoroskop för perioden 18 januari-2 februari

Merkurius retrograd just nu- vad du bör, och inte bör, göra under de närmaste veckorna.

Horoskop 17-23 januari

Väduren 21/3- 20/4

Tisdagens fullmåne lyser upp ditt fjärde hus för hem och familj. En våg av känslor och händelser som inverkar på ditt boende och närmaste relationer, når en kulmination. Det kan vara dags för ett viktigt emotionellt beslut. Solen träder in i din vänskapszon på torsdagen. Dags att återknyta kontakten med vänner från förr (online ger dig en toppenchans för detta i rådande tider!) eller gräva fram din gamla visionboard för att uppdatera visionerna för året. Kanske överraskas du positivt när du inser att flera av dina tidigare önskningar, faktiskt redan gått i uppfyllelse.

Oxen 21/4-21/5

Ett kommunikationsprojekt eller utbildningsprocess når en avgörande tidpunkt i samband med tisdagens fullmåne. Kanske utvärderar du resultatet av en kurs du har gått eller bestämmer dig för att ta nya tag gällande ett projekt du vill genomföra där hemma.

Nyheter och budskap från familjemedlemmar eller syskon kan vara emotionellt laddade, men inspirerande på samma gång.  Tankar kring ekonomi och ditt boende aktiveras av Solen och Merkurius. Kan du tänka på ett nytt sätt för att uppnå känslomässig balans?

Tvillingarna 22/5-21/6

Din styrare backar och du kan frustreras av att du inte riktigt hittar din riktning just nu. Under de kommande tre veckorna kommer du överväga dina alternativ. I början av februari vet du vilken väg som är den rätta för dig. Tisdagens fullmåne äger rum i ditt andra hus för inkomster. Du når en avgörande punkt avseende din ekonomi. Du har arbetat mot detta det senaste halvåret. Kanske är det dags att plocka upp en tidigare tråd och se om du kan göra bättre nytta av din talang och förmåga eller sådant du redan äger?

Kräftan 22/6-23/7

Du står i centrum för denna veckas fullmåne. Den äger rum på tisdagen men du kommer känna av den under större delen av veckan. Det är beslutdags. Hur långt har du kommit i det du startade för ett halvår sedan? Är du redo att släppa delar av din personliga plan, för en annan? Din ekonomiska planet, Solen, möter kommunikationsplaneten, Merkurius. Med den senare i retrogradläge så kan en plan, idé eller vän från tidigare hjälpa dig att tänka i nya, innovativa banor inför framtiden.

Lejonet 24/7-23/8

Ditt tolfte hus för ensamhet, vila och eftertanke aktiveras av tisdagens fullmåne i Kräftans tecken. Nu är en bra tid för att stanna upp och summera dina ansträngningar sedan den 10 juli 2021. En önskan som du hade för att nå känslomässig balans, som kanske går vidare ett boende eller en familjesituation, når nu sin tid för resultat. Du kan få nyheter om att möjligheten att planera för en bostadsflytt är på gång. Eller att familjen snart kommer att växa.

Din inkomstplanet, Merkurius, och din styrare, Solen, möts på söndagen. Något du har gjort tidigare, ser ut att betala sig Lejonet! Din kärleksplanet, Uranus, vänder framåt i veckan också. Goda nyheter för Lejon som tycker att kärlekslivet stått och stampat sedan i augusti 2021.

Jungfrun 24/8-23/9

Ditt elfte hus för vänner, bekanta och samarbeten med andra aktiveras av fullmånen i Kräftans tecken på tisdagen. Nu är tiden för att fatta ett beslut kring en gemensam ansträngning, såsom ett engagemang i en grupp eller nätverk som du tillhör. Det elfte huset styr även över livsdrömmar. Minns du om du agerade gällande något av de nämnda områden, vid nymånen den 10 juli 2021? Fullmånen denna vecka ger dig resultatet av dina ansträngningar. Din styrare, Merkurius, backar men befinner sig till helgen i en fin aspekt till Solen. Ge dig själv egentid och läs eller lär om något som inspirerar dig. Kanske plocka upp den där boken som blivit liggande, halvläst?

Vågen 24/9-23/10

Nu är det karriärbeslut som väntar! Fullmånen på tisdagen lyser upp chansen att följa upp en satsning på framtidsplaneringen som du startade vid nymånen den 10 juli 2021. Kanske behöver modifiera din plan en aning. Du har nått en avgörande punkt för karriär och dina ambitioner. En kul återkoppling väntar till helgen. Du kanske hör ifrån en tidigare flirt/vän eller får chansen att ta upp en tappad tråd om ett hobby- eller kulturevent.

Skorpionen 24/10-22/11

Din kunskapstörstande och resetokiga zon, aktiveras vid fullmånen på tisdagen. Ett beslut som berör resehandlingar eller högre studier, alternativt ett jurdiskt ärende, når en kulminationspunkt. Med fullmånen i Kräftans tecken kan det du tar hand om har sin grund i ditt familjeliv eller boendesituation. En juridisk uppgörelse om vårdnad om barn eller anlitande av hantverkare kanske spelar huvudrollen i det som sker.  Till helgen lyser Solen och Merkurius i en konjunktion i ditt fjärde hus för hem och familjeliv.

Du tänker klart och objektivt på en fråga som berör ditt privatliv. Kommunikation med en person från din ungdom, eller i din familj, kan ge dig glädje, och pepp.

Skytten 23/11-22/12

Den kommande veckan väntar en fullmånen i ditt åttonde hus. Detta är ett mångbottnat hus som rymmer både delad ekonomi, skulder, skatter, gåvor, personlig utveckling samt sex, passion och hemligheter… Puh! Gemensamt för upplevelsen är en intensiv känsla, oavsett vilket av dessa områden som aktiveras i just ditt personliga horoskop. Om du det senaste halvåret gjort en målmedveten satsning på att skapa bättre ekonomiska förutsättningar, eller bli kvitt en rädsla eller annan fängslande mental upplevelse, kan du se ett resultat vid denna fullmånen.  Ditt nyhetshus aktiveras av Solen och Merkurius till helgen. En person från utlandet, som du känner sedan långt tillbaka, kan höra av sig till dig och skapa en pirrig, glad känsla.

Stenbocken 23/12-20/1

Ditt romantiska liv aktiveras vid fullmånen på tisdagen. Det du inledde i kärleksliv, eller gällande samarbeten i affärer, har under det senaste halvåret utvecklats. Nu är det dags för dig att ta ett beslut för att ta saker och ting till nästa nivå. Vilket är ditt nästa mål för kärleksrelationen? Bröllop, samboskap eller att satsa på att bilda en familj? Det sjunde huset styr även över personer man anlitar för att företräda en, såsom en läkare, värderingsman, boutredningsansvarig eller advokat. Det kan likaså vara en relation av denna typ som når en viktig punkt. Framåt tillsammans, eller tack-för-denna-tiden? Bara du vet. Nyheter och tankar om din ekonomi och ditt ägande, ger dig en positiv helg. Din analytiska förmåga gällande pengar är på topp.

Vattumannen 21/1-18/2

Din styrare, Uranus, vänder framåt på tisdagen. En glädjande nyhet för de som känt att livet stått och stampat en aning sedan i augusti. Med din styrare i framåtläge kommer du sakta men säkert bli klarare över vilka planer och vägar du ska ta tag i under våren.

Tisdagens fullmåne i ditt sjätte hus ger dig resultatet av en satsning på arbete och hälsa som du inledde i samband med nymånen den 10 juli 2021. Minns du vad du gjorde då? Sökte du ett nytt arbete? Startade du en ny tränings- eller hälsorutin? I samband med fullmånen får du ett kvitto på dina ansträngningar. Solen och Merkurius möts i ditt tecken till helgen. Du strålar och kommunicerar klart och tydligt med dina närmaste och kärlekspartner. Kanske känner du dig manad att planera för en återträff eller fest av något slag, eller får en sådan inbjudan. Nyheterna eller inbjudan kan komma från barn/handla om barn i ditt liv. Det känns glatt, kreativt och positivt.

Fiskarna 19/2-20/3

Zonen som styr över barn, kreativa satsningar och nöjesliv och kärleksaffärer, aktiveras av fullmånen på tisdagen. Nu väntar en avslut som berör något av dessa områden i ditt liv. Du startade resan vid nymånen den 10 juli 2021. Du har nått ett viktigt delmål, eller möjligen slutmål, och nu är du redo att forma om en plan som kan ha att göra med planer på att bli förälder, uttrycka din förmåga att skapa, skriva, sjunga eller dansa. Denna del av ditt horoskop styr också över kärleksaffärer. En romantisk relation som inleddes i juli 2021 kan nu bli officiell eller leda till seriösare planer för framtiden. Din styrare, Neptunus, befinner sig i en positiv aspekt till fullmånen. Det som sker går enligt din önskan och plan. I slutet på veckan aktiveras ditt tolfte hus för återhämtning och läkande. En bra tid för att komma ikapp känslomässigt.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00