ANNONS

Tarot för lördagen 15 januari

/

Vilket budskap får du från tarotkorten idag?

Missa inte kärleksläggningen för 12-18 januari

15 jan 2022

Välj ditt kort och scrolla ned för rättvända kort och ditt budskap

>>>

>>>

>>>

15 janu 2022

Från vänster:

Översteprästinnan:

Denna andligt upplysta kvinna kan konsten att pendla mellan det medvetna och det undermedvetna. Likt Översteprästinnan uppmuntras du att använda din intuition och magkänsla för att nå klarhet i en situation.

Det finns mer kring en situation än det du kan se. Om du står inför en situation där du får viss information eller fakta, så säger dig kortet att det kan finnas god anledning att lyssna till vad ditt inre säger dig. Din inre värld och kontakten med dina spirituella guider är stark. Låt det guida dig. Det är, alternativt, möjligt att en mycket andlig person kommer in i ditt liv och ger dig värdefulla råd. Översteprästinnans tips till dig är att utveckla din andliga sida och arbeta mer med din förmåga som spirituell varelse.

7 i Svärd:

Detta är ett kort som antyder bedrägeri. Det kan vara du som försöker smita undan något på orätta grunder. Du hoppas på att du inte ska bli upptäckt och kanske lyckas du. Men om du blir påkommen kommer effekten inte att bli så roligt. Det är också möjligt att du är den som blir lurad av någon annan. Idag kan du bli medveten om lögner och tvivelaktigt beteende. En tredje variant av kortet är att du kan försöka ge dig själv fördelar genom att ”ta genvägar” på ett respektfullt sätt. Om något du har önskat, hemma, på jobbet eller i en relation, inte blivit som du har velat, kanske du kan sluta en pakt av kompromisser. Ring din partner eller din chef och se om ni kan nå en medellösning. Du kanske inte kan få igenom din önskan till 100 % men nära nog ändå.

6 i Mynt:

Detta är ett så fint kort. En man i en god position delar med sig av sin rikedom till tiggarna på gatan. I sin hand har han en våg, vilket representerar rättvisa och jämvikt. Om du har valt det här kortet kan du vara den som kan hjälpa någon idag, eller vara den som får stöd eller hjälp av någon annan.

Kortet vill förmedla att allt handlar om en cirkel av givande och tagande. Kom ihåg att dela med dig, om du kan. Idag kanske du lånar pengar till någon, ger en monetär gåva eller delar med dig av din inre rikedom i form av kunskaper och råd. Eller så är du mottagaren av något fint såsom tid, pengar eller en insats. Du gör gott och kommer få tillbaka det, på något sätt. Good Kharma. Nästa gång kan det vara du som behöver stöd från någon annan.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00