ANNONS

Horoskop vecka 3, 2022

/

Planetaspekter 17-23 januari, 2022

Här väntar ditt dagliga budskap från tarot– publiceras tidigt varje morgon

Denkommandeveckansplanetaspekter

Sugen på att planera i förväg? Läs ditt flerveckorshoroskop för den 18 januari- 2 februari HÄR

På stjärnhimlen vecka 3, 2022:

Tisdag, 18 januari

Uranus vänder framåt, grad 11, Oxens tecken

Planeten som styr över plötsligt förändring och nya vägar i livet, men också vänner och samarbeten, vände bakåt den 20 augusti 2021. Nu kommer Uranus sakta få upp sin energi igen och hjälpa oss att tänka i nya banor och våga oprövade banor.

Uranus reser genom Oxens tecken. Det är tecknet för pengar och ägande och personliga talang. Även om Uranus påverkar olika stjärntecknen på olika sätt, beroende på i vilket livsområde som den rör sig, vinner nu radikal förändringsenergi mer och mark igen.

Har du koll på var i ditt personliga horoskop som Uranus i Oxen befinner sig? Det ger en viktig hint om vilket livsområde som under åren fram till och med 2026 utsätts för hastiga förändringar. I exempelvis äktenskapshuset kan det innebära att man en dag är gift, för att nästa dag vara separerad. I karriärhuset, att ett snabbt skifte från ett yrke, till ett helt annat, blir aktuellt.

Du förstår grundtanken, eller hur?

Fullmåne i Kräftan, 28 grader

Nu reser Solen och Pluto tillsammans i en konjunktion. Det är en starkt kraft av förändring och ledarskapsenergi som svävar över oss. Det vore inte konstigt om lusten att tävla eller verkligen, verkligen ta kontrollen över en viss situation, infinner sig.

Fullmånen i hemkära Kräftans tecken antyder att en fråga, ärende eller relation med koppling till hemmet, familjen eller minnen från barndomen hamnar i centrum vid fullmånen.

Beroende på i vilket livsområde som fullmånens lyser sitt vita ljus, kommer det emotionella att färga den avgörande punkt vi anländer till. Det kan handla om ett beslut eller en vändpunkt, eller ett avslut som berör ett hem, en relation inom familjen eller hur man hanterar svåra minnen från det förgångna.

Det som är redo att avslutas vid fullmånen är den process som vi inledde för ett halvår sedan.

Minns du vad du startade eller satte fart på vid nymånen den 10 juli 2021?

Resultatet av den resan väntar vid fullmånen.

Neptunus kommer befinna sig i en gynnsam aspekt till både Solen, Pluto och månen och hjälper oss att nå en högre insikt om det som sker. För den som vill kanalisera sina känslor så kan den rätta vägen vara att skriva poesi, dagbok eller fotografera. För den som arbetar kreativt så kan dagarna kring fullmånen ge ett positivt flöde. Det som har skapats får ett väldigt positiv gensvar.

Torsdag 20 januari

Solen in i Vattumannen

Solen lyser upp sociala, nytänkande Vattumannen. Nu är tiden för att se hur man kan samarbeta, interagera med andra och bygga upp sina kontaktnätverk.

Vattumannen styr över nytänkande, internet och forskning. Allt som präglas av uppfinningsrikedom, gynnas av den här energin.

Vattumannens drivs av en önskan om frihet. Man vill utforska möjligheterna att se på livets möjligheter på ett nytt sätt.

Kanske går det att arbeta med något annat som ger mer tid för hobbies och intressen? Kanske går det att testa en långdistansrelation? Kanske kan man pendla till en annan stad av landet och jobba i några dagar, men bo kvar på landet?

Beroende på vilket livsområde som styrs av Vattumannen i det personliga horoskopet får man en chans att tänka nytt när Solen under den kommande månaden reser genom det påhittiga stjärntecknet.

Söndag 23 januari

Solen konjunktion Merkurius retrograd, Vattumannen, grad 3

När Solen lyser upp den analytiskt slipade Merkurius, råder det ingen tvekan om att skarpsinnet är på topp. Det blir lättare att kommunicera och lära. Eftersom Merkurius backar kan en idé, en kontakt, eller ett samarbete från förr, dyka upp och ge dig glädje. Gör en satsning på att bli klar med kodningen av hemsidan eller bloggen, nå ut till bekanta på sociala medier eller gå på en återträff under helgen som väntar.

Jag önskar er alla en underbar kommande vecka!

Kramar

Helena

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00