ANNONS

Flerveckorshoroskop 18 januari- 2 februari

/

Flerveckorshoroskop för alla stjärntecken

Missa inte ditt dagens budskap från tarot– laddas upptidigt varje morgon

18jan_2feb_2022

Väduren 21/3- 20/4

Året har startat med mycket fokus på din karriär. Du ger dig in i nytt territorium och är villig att tänka i nya livsbanor i jobbet. Klarar du av att gå utanför din bekvämlighetszon? Så klart du gör! I början av februari kommer det kännas som att osäkerheten som finns hos dig i januari, släpper. Du kommer vara klar över vilka vägar du ska välja.

Kärlek: Du kan uppleva att det står mer still, än händer något. Kärlekslivet kanske inte riktigt är vad det verkar. Vänta med viktiga kärleksbeslut. Stå still och notera läget mer än något annat. Det är möjligt att en person från ditt förgångna dyker upp igen. Du är väldigt praktiskt i din inställning till kärlek. Vid tiden för nymånen den 1/2 får kärlekslivet en boost.

Bäst just nu:

Du har turen med dig i ekonomi och får respekt och bekräftelse av chefer och högt uppsatta. Det sociala livet blir mycket mer aktivt efter den 20/1. Kanske funderar du på att samarbete med vän gällande en hobby.

Oxen 21/4-21/5

Många Oxar befinner sig på resande fot eller i kunskapens värld till och med den 20/1. Alla sätt att vidga sinnet genom ny kunskap och nya intryck lockar. Efter den 20/1 går du in i din årliga karriärtopp och det kommer gå riktigt bra för dig! Du får bekräftelse på ditt hårda arbete. Nymånen den 1/2 för med sig en viktig nyhet gällande ditt arbete.

Kärlek: Det ser lyckligt ut. Din kärleksplanet möter upp med kommunikative Merkurius dagarna kring den 29/1. Samtal om kärlek eller med en partner gör dig glad. Helgen den 28-29/2 vore ett bra datum för att resa tillbaka till en mysig plats tillsammans. Eller för att höra ifrån en tidigare kärlekspartner.

Bäst just nu: Din familj stödjer dig när du tar dig an dina satsningar i karriären. Nyheter om högre lön eller en befordran kan dyka upp innan den 4/2.

Tvillingarna 22/5-21/6

Du befinner dig i starten för ditt nya, framgångsrika år. Det kommer bara bli bättre hela tiden. Nymånen den 1/2 ger dig chansen att ta in mer kunskap eller nya upplevelser i ditt liv. En resa, en kurs eller ett boktorn på ditt skrivbord, vilket blir det? Tiden efter den 20/1 är en underbar månad för studenter.

Kärlek: Du är superfokuserad på kärlek och möjligheterna i kärlekslivet dyker upp i samband med ditt arbete. Personer som du arbetar med, eller som är inom samma bransch, attraherar dig. Alla sociala kontakter i arbetet ger både möjlighet till flirt och nya karriärchanser. En framgångsrik mix!

Bäst just nu: Din hälsa ser särskilt fin ut den 28-30/1. Behöver du göra en kroppslig detox eller ta dig an en förändring i kost eller träning får du en mycket bra chans att lyckas vid dessa datum.

Kräftan 22/6-23/7

Områdena för kärlek och passion är aktiverade i ditt horoskop. 

Efter den 20/1 får du chansen att ta ett nytt grepp kring din delade ekonomi. Den 1/2 och dagarna därefter är bra för att boka ett möte med din bankman eller revisor.

Kärlek: Du befinner dig i en årlig topp av kärlek och socialt liv. Kärlekslivet är händelsefullt. Antalet chanser för singlar att gå på date, är fler än vanligt. Festligheter och firanden kryddar de stadgades samvaro. Vid nymånen den 1/2 kan en hemlig romans inledas.

Bäst just nu: Efter den 20/1 märker du att du känner dig starkare och full av energi. Dina vänner och bekanta erbjuder dig karriärmöjligheter. De kan kännas lite utanför din bekvämlighetszon, men, kolla lite närmare!

Lejonet 24/7-23/8

Året rivstartar med jobb och rutiner. Sök ett nytt arbete innan den 20/1. De satsningar du gör på din egen hälsa är en god investering för framtiden. Avvakta med viktiga ekonomiska beslut tills efter den 4/2.

Kärlek: Romantik och datingscenen blir mer spännande efter den 20/1. Du är inte rädd för att ta initiativ till en date om du gillar någon. Det är nervkittlande precis som du älskar att kärlekslivet ska vara. Den 2-4/2 dyker en speciell person upp. Hen kanske finns på ditt arbete eller arbetar med hälsa och vård.

Bäst just nu: Du tar ett nytt modigt steg i kärlekslivet, den 1/2. I samma veva når du ett genombrott i din karriär. Kanske är det ett affärssamarbete som är på gång?

Jungfrun 24/8-23/9

Passa på och roa dig innan den 20/1, sedan blir det mer fokus på att komma tillbaka in i rutiner gällande arbete och plikter. Ett nytt uppdrag eller arbete kan dyka upp den 1/2. Då kan du inte blunda för ansvar och disciplin längre.

Kärlek:

Det här året är mycket speciellt för ditt kärleksliv. Ett bröllop eller frieri kan äga rum. För singlar kan den rätte visa sig.

Det största motståndet står du själv för i januari. Du tycks inte vara riktigt säker på vad eller vem du vill ha. Men, efter den 4/2 börjar det klarna!

Bäst just nu: Den 2-4/2 ger dig positiva möjligheter gällande finansiering av din bostad. Ansök om ett lån eller se över chansen att renovera för att öka värdet på ditt boende.

Vågen 24/9-23/10

Du kommer ut ur en period då du kopplat av och lagt mycket tid på familjen och hemmet. Från och med den 20/1 är du redo för lite kalas, flirt och nöjesliv. Den 28-30/1 har du fantastiska aspekter för arbete och ekonomi. Ett drömjobb kan bli ditt i januari.

Kärlek: Det dyker upp chanser att vända blad i ditt kärleksliv, efter den 1/2. Dagarna 1-4/2 ser särskilt spännande ut. Du kanske känner oro för hur du ska få ihop kärlek med familjeliv, men stjärnorna kommer bjuda dig på ett genombrott även där.

Bäst just nu: Viktiga känslomässiga insikter kommer till dig innan den 20/1. Du är redo att släppa gamla minnen och rädslor, släppa loss och ha kul. Ta chansen till en minisemester efter den 20/1 om du kan!

Skorpionen 24/10-22/11

Du njuter mer av livet nu när turplaneten rör sig genom ditt område för underhållning, flirt och kreativitet. Det kommer fortgå under större delen av året. Efter den 20/1 är du mer fokuserad på dina känslomässiga rötter och familjeliv. Att må bra emotionellt, står högt på din agenda. Du tar ett viktigt nytt steg gällande ditt privatliv den 1/2.

Kärlek:

Du funderar mer bakåt, än framåt, i kärlekslivet. Du kanske funderar på om en tidigare relation ska få en extra chans, eller utvärdera vad du har med en aktuell partner. Efter den 29/1 kommer du känna dig mer klar över hur du ska prioritera. Händelser i kärlekslivet kommer öka i takt för varje dag efter dess. Kärleksmöjligheter frodas i närheten av skolor och undervisning samt i dina lokala kvarter.

Bäst just nu: Du tjänar pengar på sådant som du förknippar med nöje. Kanske är det en hobby som ger dig inkomster eller chansen att arbeta med ett projekt inom dans eller sång. Om du gillar att spela på lotto eller casino kan du vinna något under våren.

Skytten 23/11-22/12

Du får massor av gjort och ditt självförtroende är det verkligen inget fel på! Många planeter rör sig genom ditt inkomsthus. Det kan ge dig inkomstmöjligheter och pengar från många olika håll. Nymånen den 1/2 för med sig oväntade nyheter, möjligen ett kontrakt.

Kärlek: Flera planethändelser bidrar till att ditt romantiska liv är där det sker som minst. Det händer saker men allt verkar ta längre tid. Härligaste möjligheterna dyker upp den 22-23/1 samt 28-29/1. Du har att vinna på att ta upp en tidigare kontakt. Efter den 4/2 blir du klarare över vad du vill ha i kärlekslivet.

Bäst just nu: Vill du komma igång med en träningsrutin för att bygga muskler- kom igång innan den 24/1. Dieten kan du med fördel låta vara tills i början av februari. Var öppen för möjligheter att sätta dina pengar i arbete, genom exempelvis långsiktigt sparande.

Stenbocken 23/12-20/1

Energiplaneten, Mars, flyttar in i ditt tecken den 24/1. In injektion av mod och beslutssamhet kommer hjälpa dig att åstadkomma massor. Du befinner dig i en tid då du ska sätta dig själv först och lägga upp planer för hur du ska nå dina mål. Nymånen den 1/2 för med sig nyheter om inkomster och ägande.

Kärlek: Med så mycket fokus på dig och ditt är det kanske inte så konstigt att kärlekslivet hamnar i skymundan. Nu är ditt recept på en lyckad relation den partner som låter dig ta den plats och den tid du behöver.

Bäst just nu:

Den 20/1 startar den bästa tiden på året för att planera din ekonomi.

Har du skulder eller onödiga utgifter?  Kan du planera smartare gällande skatter? Behöver du en affärsängel? Agera och du kommer förändra finanserna till din fördel.

Vattumannen 21/1-18/2

Du kan uppleva att dina nattliga drömmar är starka än vanligt och att du lägger mycket tid på att fokusera inåt. Din andliga zon är superaktiverad. Den 20/1 startar din tid på året. Visa dig själv omtänksamhet och unna dig något som får dig att må bra.

Kärlek: Nu njuter du av att du både kan prioritera dig själv och få kärleken på dina villkor! Spirituell kemi kan kicka igång en häftig relation med någon ny. Du attraherar kärlek och uppmärksamhet, utan att egentligen behöva göra något för det. Din unika stil är som väldigt attraktiv.

Bäst just nu: Du kan göra dig av med gamla rädslor och blockeringar. Du släpper det gamla och frigör dina krafter till något nytt. Den 1/2 vänder du blad och kanske upplever du lite av ett känslomässigt genombrott.

Fiskarna 19/2-20/3

Du befinner dig i ett personligt turår. Använd tiden för att infria livsdrömmar. Just nu är en av dina mest sociala perioder på året. Din zon för kontakter med vänner och bekanta ger dig massor av energi och händelser. Din hälsa är stark och du är redo att ta dig an världen!

Kärlek: Det är kanske inte din mest romantiska period på året. Du trivs med din självständighet och behöver egentid. Den partner som förstår dig, har en lycklig relation. Din kärleksplanet backar under perioden, vilket slår av takten på kärleksagendan. Det kommer ske mer efter den 4/2. Till dess, utvärdera läget här och nu men avvakta med viktiga kärleksbeslut.

Bäst just nu:

En romans med en vän, kan spira efter den 26/1. Det kan vara någon som du redan har haft en flirt med. Jupiter för med sig tur i karriär och pengar under flera månader. Sök drömjobb och sikta STORT!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@helenashoroscope
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00