ANNONS

Tarot: Kärleksläggning 12-18 januari

/

Vad väntar i kärlekslivet under den kommande veckan?

Missa inte dagens budskap från tarot

Kärlek 12-18 jan 2022

Intuitiv reading

Kära läsare,

Idag ville inte tekniken vara med mig så istället för en tarotvideo blir det ett blogginlägg.

Det här väntar i kärlekslivet under den kommande veckan:

Veckan startar i energin av att det kan tumla runt en aning. Lyckohjulet är förknippat med karma och att det man ger ut, är det man får tillbaka. Det här kan pendla både från positivt, till negativt, beroende på vad saken gäller. I kärlekslivet tolkar jag det som att en positiv, kanske överraskande, utveckling ligger framför oss när perioden startar.

Mot mitten av perioden, runt helgen, väntar Vagnen. Detta kort är förknippat med att sätta fart på något rent praktiskt. Det kan handla om en fysisk resa man gör men det kan också handla om att man gör sig beredd att göra en livsresa i en ny riktning. Utmaningen här är att få balans mellan praktisk handling och det känslomässiga. I samband med helgen möts Solen och Pluto i en konjunktion i traditionelle Stenbockens tecken.

Mycket av planerna med en kärlekspartner kan handla om att göra en ny plan för framtiden. Syftet är att hitta den klassiska ordningen i en relation. Att gå utanför ramarna och tänka nytt är inte det som gäller. Istället är målet inställt på att få det som traditionellt är förknippat med ordning och stabilitet, eller framtidsmål för en relation. Koll på tillvaron tillsammans och framtidsplaner, helt enkelt. Något kan behöva justeras och görs under/efter samtal.

Mot slutet av perioden, dagarna innan den 19 januari, väntar dels de tilltagande energierna av en fullmåne i Kräftans tecken, samt Ess i Svärd. Det är dags för handling! Detta sker efter mentalt ställningstagande då man har utvärderat det senaste halvårets satsning på det känslomässiga. Det kan inbegripa hemmet, familjelivet och en satsning på att komma i balans i relation till barndomsminnen och familjeband.

Med paraplykortet, Familjerummet, väntar förtroliga samtal i hemmet, eller i hemlighet om kärlek och planer för framtiden. När vi närmar oss den 19 januari kommer beslut att tas. De är helt och hållet grundade i känslor och är kulminationen på en emotionell process som startade för ett halvår sedan.

Kodord: Förändring för att få till efterlängtad struktur på det gemensamma livet. Planer mot en framtid tillsammans. Hemligheter som cirkulerar eller privata samtal om framtiden. En förändring.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00