ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop 20-26 december, 2021

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 51, 2021

TAROT för julveckan. Ny video!

Väduren 21/3- 20/4

Det väntar dig positiva nyheter om arbete och pengar på måndagen. Oväntat snabbt, oväntat härligt. När julen står för dörren, ägna en tanke åt vad du är redo att lämna i det förgångna och vad du är redo att förnya i livet. Julhelgen ger dig alla förutsättningar för en av de vackraste jular du kan tänka dig. Värmen, de gamla traditionerna, medkänslan, kärleken och passionen- du får allt på samma gång.

Oxen 21/4-21/5

På måndagen skapar Solen och Jupiter en fin aspekt mellan din karriärzon och den del av horoskopet som styr över större pengasummor. Nyheter om pengar och oväntade chanser att göra något nytt, lära dig mer, resa, kan dyka upp snabbt. Du har blivit van vid snabba vändningar i livet. Under de kommande 18 månaderna kommer ödet spela ut sin roll i ditt liv. Spännande! Din kärleksplanet och Venus möts under julhelgen. För din del kan detta markera ett viktigt datum för frieri, bröllop eller samvaro med dina närmaste. Välsignat!


Tvillingarna 22/5-21/6

Fullmånen i ditt tecken, på söndagen den 19 december, markerar en viktig tidpunkt för dig personligen. Något som du fokuserat på sedan i juni, når ett avslut. Det som aktiveras följer dig under veckans start. Tack vare en fin aspekt mellan din kärleks- respektive vänskapsplanet kan en bänskap och romantisk upplevelse ger dig särskild glädje när veckan startar. Julhelgens fina aspekt mellan din familjeplanet och Pluto skapar starka känslor och kanske får dig att bli en aning nostalgisk. Ta in alla känslor, känn dem, och njut av det fina som du har.

Kräftan 22/6-23/7

Din inkomstplanet, Solen, möter tursamme Jupiter på måndagen. Får du kanske ett glädjande besked om en extra julbonus eller nyheter om ett nytt arbete? Oväntade nyheter är härliga nyheter. På onsdagen flyttar Solen in i din seriösa kärlekszon och markerar din årliga topp för kärlek, samarbeen och socialt liv. Till julhelgen möts dessutom Venus och Pluto i denna zon. Romantik och passion lär glittra för dig denna julhelg. Det blir både skoj, flirt och värme för dig i julklapparna! Ett frieri eller bröllop- är det på gång?

Lejonet 24/7-23/8

Det går din väg när Solen, din styrare, möter härlige Jupiter, på måndagen. Du får en chans att leva ut ditt hjärtas lust. Det kan ske genom att njuta mer av musik, utforskande av din personliga kreativitet eller, ja, genom en kärleksflirt. Veckan startar med härligheter som du inte hade förväntat dig. Din kärleksplanet når ut till nyhetsbäraren tillika din ägandeplanet, Merkurius. Med denna generösa känsla i luften kan du få en tidig julklapp som gör dig väldigt lycklig. Det är, alternativt, möjligt att du får ett attraktivt erbjudande om ett samarbete för din unika talang. Under julhelgen firar du enligt gamla traditioner, ger och får fina gåvor, och njuter av julstämningen. På Juldagen kanske du känner dig extra inspirerad och sätter dig ned för att skriva, måla eller njuter av film och musik. Det är dags att blicka mot det nya året och du är motiverad att göra en stor förnyelseförändring.


Jungfrun 24/8-23/9

Fullmånen den 19 december signalerar att du tar ett viktigt beslut avseende din framtidsplanering. Med glittrande tursamma aspekter på måndagen kan du får goda nyheter om arbete eller hälsa. Du tycks redo för en ny rutin i livet och möjligheterna ser ut att komma in hastigt och oväntat. Till julhelgen möts kärleksplaneten, Venus och Pluto i ditt femte hus för barn, nöjen och kul. Vid ditt julbord sitter det nog både vänner och familj. Stämningen är härlig och kommunikationen med andra på topp. Kanske flirtar du per sms eller via sociala medier med någon speciell person också.

Vågen 24/9-23/10

Du som älskar fester och tillställningar kan få ditt behov av social möten tillgodosett dagarna kring den 20 december. Nöje, vänner, dating, musik och dans får massor av energi när julveckan startar. Som om det inte är nog med härligheter så väntar en julhelg där du får njuta av vackra dekorationer och miljöer med dina närmaste. Precis som du älskar och önskar. Inför det stundande nyåret kanske du ägnar tankarna på det du delar med en kärlekspartner, eller en begynnande kärleksaffär. Något behöver ett nytt grepp, men vad och hur ska det ske?

Skorpionen 24/10-22/11

Den här veckan kanske du reser för att möta upp med familjemedlemmar i utlandet, eller tar emot dem i ditt hem. Du tar ett stort steg i personlig utveckling när du kanske konfronterar djupt liggande känslor. Ändå ser det så härligt ut. Ny energi! Kontakten med vänner och kärlekspartners som du inte har sett sedan ungdomen kan få fart under julhelgen. Är det en tidigare relation som får fart under misteln på ett glöggparty eller en klassåterträff? Du står i centrum för det härliga som sker och kan känna hur en gnista av passion återigen tänds i ditt hjärta.


Skytten 23/11-22/12

Nya visioner, nya möjligheter- när veckan startar känns det som en ny värld är på väg att öppnas för dig. Meddelanden och samtal om kärlek kan ta dig med storm och det kan mycket möjligt röra sig om en långdistansrelation eller flirt med en person som befinner sig i utlandet. En hjärteprojekt kan också få efterlängtad backning av en finansiär. Du kan få chansen att leva ut en dröm som har att göra med ett kommunikationsprojekt eller kanske skriva en bok för barn. Den här julen kan du få en särskilt fin julklapp, kanske är det ett vintagesmycke eller värdefullt arvegods.

Stenbocken 23/12-20/1

Solen flyttar in i ditt stjärntecken på tisdagen och lyckans tycks le mot dig. Du är redo att göra ett viktigt avstamp, avsluta och börja om på nya kula. Det som driver dig verkar vara att få in mer färg, kreativitet och kul i livet. Det kan bli som du vill. Ta gärna hjälp av vänner och bekanta och internet för att få som du vill. Under julhelgen kommer vackra Venus och passionerade Pluto mötas i ditt eget tecken. Bara att få ha Venus på besök är en stor grej. Kärlek och vänner, nya idéer- det glittrar och spirar härligheter i ditt liv. Ägna Annandagen åt fantasi och kreativitet, eller anmäl dig som volontär för ett gott ändamål i dina kvarter.

Vattumannen 21/1-18/2

Du har bara en dryg vecka kvar av Jupiters besök i ditt eget tecken. Jupiters vistelse i Vattumannen under 2021 avslutas med en liten fyrverkerismäll av goda nyheter på måndagen. Solen lyser upp ditt hus för vänner, bekanta och gemensamma inititiv. Ett oväntat samtal kan göra dig glad. Den stundanden julhelgen för med sig en mycket generös känsla. Med ditt tolfte hus aktiverat av Venus och Pluto mår du bra av att fira med dina närmaste och ladda krafterna lite i enkildhet.

Det ser ut att bli väldigt vackert och stämningsfullt. En hemlig kärleksaffär kan spira med dessa aspekter. Kanske är det någon från förr som hör av sig till dig igen?

Fiskarna 19/2-20/3

Precis innan nyåret flyttar turplaneten, Jupiter, in i ditt eget tecken. Det är som att få en stor dos lycka och tur planterat rakt i ditt horoskops hjärta. Under det kommande året väntar en stor förändring. Vad är det du funderat på? En flytt, en ny karriär, ett barn, ett giftemål? På måndagen väntar goda nyheter i karriären. Ett drömjobb eller chansen att få stiga i graderna får dig att planera framåt. Om du inte arbetar kanske det är möjligheter kring att planera om livsstrukturen som ger dig en stor kick av glädje. Venus och Pluto i ditt elfte hus för vänner aktiveras under julhelgen. Härliga samtal med vänner som du inte har prata med på länge kan få dig att sitta länge i telefonen. Omtänksamhet och kärleken du känner från din valda familj (vänner) men även dina närmaste, får dig att må toppen och känna tillit och hopp.

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00