ANNONS

Horoskop 6-12 december, 2021

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 49, 2021

6_12_dec_2021

Stort årshoroskop 2022- så här blir det kommande året för zodiakens stjärntecknen

Väduren 21/3- 20/4

Veckan startar med en riktig kick av energi när din styrare Mars, möter upp med Pluto. Ny information som visade dig sanningen om en person eller situation kan ha dykt upp vid solförmörkelsen den 4 december, eller väntar under denna vecka. Det hjälper dig i din egen planering framåt. Med smart strategi och ansträngning så kan du åstadkomma vad du vill. Din ustrålning kommer vara karimastisk och övertygande nog för att ge dig andras godkännande (om du behöver det) och för att vinna i en kompetetiv situation. Helgen är perfekt för att slappna av, räkna hem åstadkommandena och njuta av livet: kärlek, julshopping eller möten med vänner och grannar. Ta med din kärlekspartner på en traditionell julmarknad eller besök ett vackert hotell för en spa-helg tillsammas. Släpp vardagen och ha kul!

Oxen 21/4-21/5

Stora förändringar gällande pengar väntas in. Häng på i det flöde som uppstår denna vecka. En härlig aspekt mellan Mars i ditt kärlekshus samt Pluto i din zon för internationella upplevelser kanske medför att du planerar en resa med din kärlekspartner, när veckan startar. Till helgen blir kärlekslivet otroligt fint. Din kärleksplanet, Pluto, möter Venus. Wow.

Det är bara att ställa in dig på romantik, passion och intensiva upplevelser! Är du mer sugen på att julpynta, dricka glögg med vänner eller syskon så är det även väldigt fina aspekter för att det ska bli precis så som du har planerat. Konversationer med vänner lär bli särskilt intressanta och inspirerande.


Tvillingarna 22/5-21/6

Med solförmörkelsen i ditt kärlekshus, på lördagen den 4 december, startade en ny era av romantik i ditt liv. Om du inte redan har märkt av det, kan veckan föra med sig nyheter som du inte hade förväntat dig. Ett överraskande frieri eller kärleksförklaring kan ta dig med storm. Alternativt, kan möjligheten att ingå ett samarbete med en företrädare eller agent, vara det som hastigt ger dig mycket att göra. Till helgen kommer din kärleksplanet, Jupiter, att möta din styrare, Merkurius. Du får kärlek och socialt liv serverat på silverfat. Boka möten med vänner och ta emot den vackra, passionerade känsla som kommer till dig. Njut av livet, kära Tvillingar!

Kräftan 22/6-23/7

Du fick en chans att vända blad gällande hälsa och arbete i samband med solförmörkelsen den 4 december. Kanske har du redan märkt av den förändring som väntar dig? Om inte så kan veckan föra med sig nyheter från en läkare, ett företag som du önskar arbeta för eller en nuvarande kollega. En ny boll har satts i rullning och dina tankar får fart i nya riktningar. Till helgen glittrar passionerade Pluto och Venus mot varandra i din zon för kärlek, samarbeten och socialt liv. Något riktigt kul kalas eller firande kan göra den här helgen till en av årets mysigaste och, flirtigaste…

Lejonet 24/7-23/8

Din zon för flirt, kreativitet och kärleksaffärer aktiverades av solförmörkelsen den 4 december. En ny chans att få visa upp dina kreativa förmågor kan ha getts dig, helt överraskande.

En kärleksförklaring kan också ha överrumplat dig, men på ett positivt sätt. Något nytt, glädjande är på väg in i livet. Önskar du dig en graviditet ska du använda dig av denna vecka för att försöka. Om du inte redan fått ett positivt besked… Helgens fina möte mellan din karriär- och framtidsplanet, Venus, samt Pluto, skapar en härlig känsla där hemma. Du har en trygg plan på gång för hem och familjelivet, tack vare dina ansträngningar i arbetet. Nu ger ditt hårda arbete resultat!


Jungfrun 24/8-23/9

Är du redo för att flytta eller kanske välkomna ett nytt tillskott till familjen? Förmörkelsen den 4 december aktiverade din zon för hem- och familjeliv. En nystart gällande dina familjerelationer och din boende väntar.  Till helgen möter din styrare, Merkurius, din familjeplanet, Jupiter. Du kan få precis det du önskar dig- ge dig ut och titta på boende eller prata med en släkting som kanske vill flytta in hos dig. Det råder en varm och väldigt glad känsla inför framtiden, under helgen. Med ditt femte hus för flirt och kärleksaffärer aktivt så är helgen som gjord för singlar att hålla sig framme, och möta någon speciell, och/eller för stadgade att uppleva en känsla av nyförälskelse i varandra igen.

Vågen 24/9-23/10

Nya idéer och kommunikation väntas in i ditt liv, som en effekt av förmörkelsen den 4 december. Du står inför en nystart och kanske behöva ta ett formellt beslut avseende ett kontrakt eller avtal. På måndagen kan du få väldigt mycket gjort. Om du har ett särskilt mål som berör ditt hem och din ekonomi, kan du ta ett stort kliv i rätt riktning i början av veckan. Till helgen möts din styrare, Venus, med din inkomstplanet, Pluto. Lyx, flärd och guldkantade juldekorationer ger dig en mysig hemmahelg med dina närmaste eller kärlekspartner. Om du letar efter en speciell julklapp till ett barn i din familj kan du hitta precis det du söker till helgen (möjligen finner du det online och får klicka hem det från utlandet).


Skorpionen 24/10-22/11

Är du redo för en ny budget? Med solförmörkelsen den 4 december i din zon för personliga värderingar, inkomster och ägande, öppnar sig en nystartsmöjlighet för att du ska känna dig mer trygg. Har du tillräckligt med buffert för att kunna njuta av livet när du är ledig? Kanske är det dags att öppna ett njutarkonto som du hela tiden sätter under pengar till för att kunna åka på den semester du vill? Söka ett nytt arbete med bättre förmåner? Eller investera i ett landställe eller andra boende? Något nytt och stabilt väntar dig om du agerar. Din styrare, Pluto, möter din kärleksplanet, Venus, till helgen. Det möts i ditt tredje hus för grannar vänner och syskon samt mötesplatser nära ditt hem. En kväll ute med vännerna kan leda till en oväntad flirt för singlar. Är du stadgad så kan en weekendresa till ett anrikt hotell eller slott ge din kärlekshelg guldkant.

Skytten 23/11-22/12

Du befinner dig verkligen i händelsernas centrum nu! Solförmörkelsen den 4 december aktiverade allt som är du och dina önskningar inför framtiden. Du kan ha fått en positiv möjlighet att göra något som du verkligen brinner för. Det ligger en ny spännande livsväg framför dig. Har du fått några nyheter eller ledtrådar till vad det kan vara ännu? Under veckan kan de visa sig för dig med mer tydlighet. Din ekonomiska planet, Saturnus, stöder denna nystart så jag tror att du kommer känna en finansiell trygghet inför framtiden. Ett kontrakt kan läggas på ditt bord. Till helgen möter din styrare, Jupiter, din kärleksplanet. Något är helt klart i görningen i kärleks- och socialt liv. Alternativt är det planeringen för ett affärssamarbete som du i hemlighet glädjer dig åt. Optimism, framgång och kärlek, Skytten, nu kommer allt du väntat på!

Stenbocken 23/12-20/1

Ditt tolfte hus aktiverades av solförmörkelsen den 4 december. 

En inspirerad idé eller chansen att planera för ett nytt äventyr i livet kan ha tagit upp dina tankar. Hur kan du bli mer fri och uppleva mer? De frågorna kan vara viktiga drivkrafter för dig under veckan som kommer. Din styrare, Saturnus, signalerar att du är redo för ett långsiktigt skifte för att vara sann mot det du värderar högst i livet. Just nu tycks förnyelse stå på din agenda. Helgen får en varm och passionerad känsla tack vare Venus och Plutos möte i ditt eget tecken. Du är snygg som få och flirtiga blickar skjuts som pilar genom luften där du visar upp dig. Detta ger både singeln och den stadgade ett mycket härligt veckoslut för att få romantik och uppmärksamhet för din karisma och utseende. Du får allt det fina serverat, utan att egentligen be om det. Så vackert och härligt för dig!


Vattumannen 21/1-18/2

Nya cirklar av vänner och bekanta, nya livsdrömmar eller chansen att uppnå mer personlig frihet i livet… Allt aktiverades av solförmörkelsen den 4 december. Vad ska du göra med alla dessa nya idéer och möjliga erbjudanden om att samarbete och verka tillsammans med andra? Dina vänner och bekanta är fina bollplank så fatta telefonen eller möt upp dem på stan för ett kul samtal. Helgens fina aspekter mellan Venus och Pluto äger rum i ditt tolfte hus för avskildhet och hemligheter. Nya planer som berör din familj, känslomässiga balans eller ett boende tycks sjuda i din kittel. Vad är det du planerar med så stor intensitet?

Fiskarna 19/2-20/3

Din styrare, Neptunus, har vänt framåt och ditt tionde hus för framtidsplanering aktiverades av solförmörkelsen den 4 december. Nu kan du börja ana möjligheterna för en ny plan för året som kommer. Frågan är vad du vill? Tankar på att förnya ditt liv kan finnas med i bakhuvudet när du planerar inför livet och karriären.

Saturnus hjälper dig in dina innovativa tankar. Du kan verkligen få ihop det som du vill! Nyheter i din karriär, såsom ett erbjudande om ett riktigt drömjobb kan dyka upp denna vecka, som ett resultat av förmörkelsen. På måndagen sjuder det av energi och lust att uppleva nya saker i livet, såsom att resa eller sätta en livsförändrande plan i verket. Du tycks ha pengarna med dig för dina planer. På lördagen möts Venus och Pluto i din zon för vänner och interaktion med andra. Helgen kan bli fartfylld och supersocial och så härlig. Med en fin aspekt mellan din kärleksplanet och tursamme Jupiter, samma dag, har du alla förutsättningar att få en mycket vacker och kärleksfull andra adventshelg.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00