ANNONS

Årshoroskop 2022: Fiskarna

/

Årshoroskop 2022 för Fiskarna

Fiskarna

Fiskarna 19/2-20/3

Årshoroskop 2022

Tursamme Jupiter, Fiskarnas andre styrare, kommer besöka ditt eget tecken under tiden fram till och med den 11 maj samt igen under oktober- december. Jupiter är stark i sitt hemmatecken och för med sig massor av fina gåvor till Fiskarna. Det är endast en gång vart tolfte år som du får en så fin chans till nystart i ditt liv. Lyckan ler mot dig! Nu är du redo för en ny början. Din nya början kan riktas vart du vill; mot ett nytt boende, en ny karriär eller utbildning eller ett nytt äktenskap. Frågan är vad du vill satsa på?

Om du kikar tillbaka till perioden maj-juli 2021 kanske du märker att något som tog fart vid den perioden, får ytterligare skjuts framåt under 2022. Jupiter gjorde ett förtida besök i ditt tecken under maj-juli 2021 och gav dig en försmak av det goda överflöd som väntar dig under 2022. Minns du vad som hände i ditt liv då?

Fiskarna kommer leva ett gott liv under de sex månader under året då Jupiter rör sig genom tecknet.

Fiskar i fertil ålder brukar bli mer fertila vid denna transit. För de som är äldre, eller inte önskar barn, så kan Jupiters expansionsförmåga istället leda till att man går upp lite i vikt. Det är helt enkelt så mycket gourmetmat på bordet vid trevliga tillställningar och möten med andra.

Jupiter är Fiskarnas karriärplanet. Det innebär att Jupiter för med sig tur gällande både karriär och livsstil.

Under perioden maj- oktober hamnar din fokus på dina moraliska värderingar i förhållande till andras behov. Under dessa månader besöker Jupiter ditt andra hus för pengar och ägande. Det är en mycket lyckosam tid för din ekonomi då en karriärförändring kan vara anledningen till de ökade tillgångarna.

Det andra huset styr även över mark, fastighet och hus. En lyckad försäljning eller smart köp kan, alternativt, vara det som ger en så fin avkastning på pengarna som Fiskarna investerar.

Mars, planeten som visar var det sker händelser, kommer tillbringa hela hösten, från och med den 20 augusti, i ditt fjärde hus för hem- och familj. Det kommer bli en händelserik höst då saker rör på sig i dina förhållanden till övriga familjemedlemmar, en flytt kan bli aktuell eller en renovering kan pågå. Mars kan också föra med sig aggressivitet in i familjezonen. Mars är krigarplaneten. Om en familjerelation behöver luftas finns det risk för att det slår lite gnistor om inte Fiskarna tänker sig för innan de talar.

Kärlek:

Du tycks sätta dig själv och din behov av balans, före romantik och socialt umgänge i år. När du mår bra, är du redo att släppa in mer kärlek och träffar med dina närmaste.  För Fiskar som lever i stadgade relationer kan det vara bra att ha i åtanke att, om det skulle uppstå en fnurra på tråden, så handlar det till största del om att Fiskarna släppt fokus på kärlekslivet. Genom att ge relationen tid och kärlek kan balansen snabbt återfås.

Singlar ser på det stora hela ut att vara nöjda som de är. Det är inget stort kärleksår.  Men det finns så klart positiva datum för kärlekslivet under året.

Den 10-26 mars får Fiskarna kärleken på dina villkor. Singlar kan få överraskande kärleksförklaringar och stadgade känner sig särskilt älskade och sedda av sin partner.

I slutet av juni kan en person som en familjemedlem tipsar om, eller någon som dyker upp i ett familjesammanhang, ge Fisken fjärilar i magen.

Merkurius är Fiskarnas kärleksplanet. Under de perioder under året då Merkurius befinner sig retrograd brukar Fiskarna fundera och se över sitt kärleksliv. Det är en bra tid för att göra korrigeringar och betrakta vad man har uppnått hittills. Det är klokt att undvika stora kärleksbeslut under retrograda perioder. Men, Merkurius retrograd gynnar att återuppta en relation med en tidigare kärlekspartner.

Merkurius retrograd 2022:

  • 14 januari- 4 februari
  • 10 maj- 3 juni
  • 10 september- 2 oktober
  • 29 december- 18 januari 2023

Ekonomi och karriär:

Det väntar dig ett mycket tursamt år. Som jag nämnde i inledningen är anledningen att Jupiter rör sig genom både ditt första och andra hus. Jupiter kommer dessutom att resa  tillsammans med din styrare, Neptunus, vilket sätter tonen för 2022 för alla stjärntecken. För din del kommer det ge dig dubbel dos av lycka.

Turdagarna den 4-6 mars kan föra med sig ett fint arbetserbjudande. Vid denna tid möts Jupiter, styrare av din karriär, samt Solen, styrare av ditt dagliga arbetsliv.

(Dessa datum kan även hjälpa dig att planera gällande en hälsorelaterad plan för framtiden. Att ta hand om dig är ett starkt fokus under 2022 också.)

Det fina med att få besök av Jupiter är att du tycks få karriären och framtidsmöjligheterna serverade på silverfat. Företag och headhunters söker upp dig baserat på dina meriter och goda rykte. Omvärlden ser dig som en framgångsrik och kunnig person. Arbetserbjudande som markerar riktiga karriärtoppar i ditt liv är möjliga.

För Fiskar som inte arbetar så kan det istället handla om spännande möjligheter till framtidsplanering och en ny struktur för hur du vill leva livet.

Den 1-17 april ger dig framgång, pengar och status tack vare Jupiter och Neptunus möte i ditt eget tecken. Vilken bekräftelse och chans till lyckad framtidsplanering i livet. Wow! Under maj- oktober kan du öka värdet på dina tillgångar, eller höja din lön. En bostad, mark eller lyckat karriärdrag kan vara anledningen till framgången.

Händelsernas planet, Mars, styr över dina inkomster. Som jag nämnde ovan kommer Mars vistelse i ditt fjärde hus vara under hela hösten 2022. Mars kommer då resa genom Tvillingarnas tecken. Detta ger två signaler om varifrån Fiskarna kan öka sina inkomster eller få bra avkastning under hösten 2022: det tredje och fjärde husens områden:

Det tredje huset/Tvillingarna styr över:

  • Kommunikation, undervisning, lärande, sociala plattformar online, media, kodning och hemsidor, frakt/transport, PR, försäljning, marketing

Det fjärde huset styr över:

  • Bostäder, hotell/B & B, service och tjänster som riktar sig mot hemmet och familjen

De här områdena kan överlappa varandra så att Fiskarna exempelvis finner chanser till ökade intäkter när de annonserar i sociala medier och erbjuder catering eller omvårdnad i hemmet. Ett annat exempel är hemundervisning eller den som investerar på börsen i fastighetsbolag.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00