ANNONS

Hjälp från ovan

/

Djupt läkande energivågor

hjälp från ovan

Kära läsare,

Här i Stockholm är vädret genomtrist, regnigt och grått.

Jag startade dagen med meditation. Ibland är det som om hela kroppen och själen säger ”sätt dig ned med benen i kors”.

Precis det gjorde jag. Det är underbart skönt att fokusera inåt. Bara be om vägledning, ren klar energi och ljus. Svaren låter inte vänta på sig.

Jag lyssnar om och om igen till Deep Healing Energy när jag vill skifta energier och grunda mig i positiv energi. Det är toppen att ha vid meditation men även när jag sitter och jobbar, som bakgrundmusik.

Hjälp från änglavärlden

En annan riktig räddare i nöden- från andevärlden- är att be till Ärkeängeln Mikael. Jag har läst att Mikael kan ta över kamp och svårigheter som vi kämpar med, och lösa dem åt en.

Jag slösar inte på mina rop om hjälp och stöd till ärkeängeln men de gånger i livet då jag verkligen känt att något har nått vägs ände så har jag med kraft bett om att att Mikael ska ta över och finna en lösning.

Lite som:

”Jag väntar här tills du är klar”

Man lämnar bara över.

Det fungerar alltid.

Några exempel är när jag haft en konfrontation med någon- ni vet en sådan där som ger en ont i magen av obekvämhetskänsla för man behöver sätta ned foten men istället blir det bara värre…

Då har jag bett om hjälp. Jag har alltid varit tydlig med att jag behöver hjälpen direkt. NU. Resultat samma dag.

Det har alltid fungerat. En person kan då ha tagit ett steg närmare mig, bett om förlåtelse eller blockeringar som tycks kedjade i marken, har löst upp sig själva.

Testa att be ärkeängeln Mikael om hjälp om du upplever att något har gått i stå eller känns omöjligt.

Detta tips samt ett av er läsares favoritinlägg, det om hur man får svar från andevärlden, är mina bästa vardagsandliga knep.

Och alla kan använda dem!

Nu känner jag mig lugn, tillfreds, glad och tacksam.

Vi går ju mot en superfina energin av Venus/Jupiter-sextilen imorgon (energierna blir mjukare och tur och framgång hänger i luften) samt den underbara, kvicka nyhetsdagen på måndag då Merkurius och Jupiter skapar en trigon till varandra.

I början av veckan skrev jag horoskop för december och det väntar ett så härligt skifte mot slutet av årets sista månad. Nya vägar, ny stabilitet och vända-blad-känsla.

Jag håller det i minnet inför kommande förmörkelseperiod som väntar oss innan dess.

Ta hand om er!

Kramar

Helena

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00