ANNONS

Torsdagstarot 14 oktober 2021

/

Tarotkort för dagen. Vilket budskap får du?

För att jag vet att ni älskar tarot så kör vi en tarottorsdag och en tarotfredag denna vecka!

torsdag 14 okt 2021

Välj ett kort och scrolla ned för rättvända kort och budskap

>>>

>>>

>>>

tors 14 okt 2021

Från vänster:

2 i Mynt:

Din arbetsbörda är hög just nu.

Precis som mannen på kortet hanterar du din tid och dina förmågor på ett sätt som påminner om ”att hålla många bollar i luften på samma gång”. Och du bemästrar konsten. Om du står inför en uppgift som kräver mycket av dig, antingen det är på hemmaplan eller i ditt arbete, så har du alla möjligheter att lyckas få ihop det. Nyckeln till att lyckas är att se över dina måsten och skapa en detaljerade och tidsbestämd plan per dag, vecka och månad för hur du sakta men säkert ror allt i hamn. Om du tvivlar på att du klarar det påminner kortet dig om att du kommer lyckas genom att prioritera rätt.

Lyckohjulet:

Detta kort är även känt som Karmahjulet. Livet går i cykler och ger oss upp- och nedgångar. Det tumlar runt och kan snabbt vända. Det är våra handlingar som dömer oss. Det vi ger ut, kommer tillbaka på oss på något sätt. Vår lycka hänger på oss själva. Ett sätt att tolka Lyckohjulet är att säga att man ska anamma kraften i att leva varje dag. Att vara närvarande och lycklig för det man har, för livet kan förändras fort. Om du har gått igenom en svår period i livet så kan hjulet antyda att du snart står inför en vändning till det bättre. Oväntade händelser kan ge dig en nystart eller möjligheter som du inte hade kunnat förutse. Lyckohjulet betyder generellt att livet är som en tombola och att det bästa vi kan göra är att ha tillit till att det som sker oss, är för vårt bästa. Som en spirituell vägvisare som föser oss i den riktning vi ska gå. Vilka tecken eller händelser som tyder på förändring kan du se i ditt liv idag?

Ess i Svärd:

En ny våg av tankar och idéer sveper in i ditt liv.

Var beredd på att ta in nya perspektiv. Svärdet symboliserar framgång och att man gör något med kraft. I bakgrunden av kortet syns bergstoppar som antyder att du kan komma att behöva lita till din mentala styrka för att ta dig framåt. Men du har alla chanser att nå framgång med det som du startar nu. Följ en ny väg och lita till din påhittighet. Du uppmanas att starta ett nytt projekt där alla dina idéer och kreativitet får fullt utlopp. Anmäl dig till en skrivarkurs, satsa på ett kommunikativt jobb eller köp biljetter för att resa.

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00