ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop 11-17 oktober, 2021

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken, vecka 41, 2021

Vill du få mitt astrologiska nyhetsbrev?

Väduren 21/3- 20/4

På måndag vänder styraren av din karriärzon framåt. Dina framtidsplaner kan ha känts lite oklara sedan i maj, men nu kommer de att klarna. På onsdagen planerar du framtiden med en partner. Det är mycket möjligt att ni planerar en resa eller någon annan form av livsäventyr tillsammans. Fredagen är den bästa dagen i veckan. Ditt kärleksliv OCH ditt sociala liv ger dig härlig upplevelser. Det är en underbar tid för att satsa stort och ha roligt tillsammans med vänner och bekanta. Kanske viker du dagen för att umgås med dina barn eller för att göra något som känns barnsligt kul.

Oxen 21/4-21/5

Har du gått som katt kring het gröt gällande en utbildning eller bara tanken på hur du kan göra om livet så att det känns mer spännande? När Saturnus vänder framåt på måndag kommer du börja få en struktur kring hur du kan studera, resa eller ta dig vidare mot nya livshorisonter. Det är även god nyheter om du väntar på ett rättsligt beslut.

Din styrare, Venus, möter stabile Saturnus, på onsdagen. Något i ditt liv får snart en ny stadga och lugn, precis som du önskar. På fredagen möts din hem- och familjeplanet med din transformationsplanet. Lyckliga förändringar tycks vara i antågande.


Tvillingarna 22/5-21/6

Din styrare fortsätter att backa i ditt femte hus. Låt dig inte frustreras om kommunikation om/kring barn/fertilitet eller ett hjärteprojekt (hobby, företagsdröm) verkar lite oklart. Snart är retrograden över och du kommer hitta rätt väg att följa in i framtiden. Onsdagen kan bli väldigt lycklig och kärleksfull, passionerad rent av. Starka drag av framtidsplanering finns med. Är det dags att göra en kärleksaffär officiell? Fredagen är en utmärkt dag för nyheter och positiva romantiska händelser. Kanske blir du bjuden på ett bröllop eller går på en fin bjudning där miljön är särskilt vacker. Vänner du inte har sett på ett tag kan dyka upp för en härlig återkomst.

Kräftan 22/6-23/7

Tankar kring din kärleksrelation kan ha stått lite still, eller känts förvirrade rent av, sedan slutet av maj. Från och med denna veckan kommer du börja märka av hur allting klarnar. Om du har väntat på ett svar i kärlek, kanske du inte behöver vänta så länge till. På onsdagen ges en chans till stabilitet inför framtiden som kommer ge dig en skön må-bra-känsla. Fredagen bjuder på en härlig energi för att ha ett tursamt jobbmöte, eller för att lägga upp en ny hälsoplan. Boka ett möte med en ny läkare eller sök den där drömstjänsten du trånat efter.

Lejonet 24/7-23/8

Utmaningen med dina dagliga rutiner och balansen mellan arbete och ditt välmående kan ha gett dig ett upptaget schema sedan slutet av maj. Kanske har du känt att något behöver förändras för att du ska kunna jonglera bägge delar och fortfarande behålla din hälsa. Från och med denna vecka kommer det börja klarna hur du ska lägga upp din plan.

På onsdagen får du chansen att kommunicera, eller tänka, kring hur din karriär ska läggas upp framöver. Du kanske göra upp din nya framtidsplan på egen hand, eller sitter på en arbetsintervju till ett riktigt drömjobb. Du söker stabilitet och. Lejonet, det kommer nu. Veckan avslutas med ett positivt PANG när du får det du drömt om. Kärlek, ambitioner/karriärmål och kul på samma gång- det låter toppen! Använd helgen till att unna dig lite tid att ta igen dig med vänner du inte hunnit se på ett tag. Aspekterna för en weekend-resa utomlands är perfekta! Åker du?


Jungfrun 24/8-23/9

Det kan kännas väldigt härligt under tisdagen och onsdagen då du får en chans att planera för hem- och familjelivet (kanske med en partner). Veckan är verkligen väldigt positivt för ditt boende och dina familjerelationer. Kära återseenden och kanske en fest eller bjudning gör dig på gott humör. Mot slutet av helgen kanske du känner dig som du rest tillbaka i tiden, tankemässigt, i och med de du har träffat och idéer gällande funderingar om boendet och känslomässiga minnen som kan ha poppat upp igen. Den möjliga stagnation du kan ha känt av som singel och kärlekssökande, sedan i slutet av maj, kommer nu sakta börja ge sig.

Vågen 24/9-23/10

Frågor kring ansvar och disciplin gällande familjelivet och dina plikter, kan ha känts knepiga att få koll på sedan slutet av maj. På måndag vänder din familjeplanet framåt och du kommer redan på onsdagen få se bevis för att en ny positiv ordning är på din agenda. Framtidsplanering är plötsligt möjlig efter månader av väntan och olika tankar på diverse scenarion. Härligtast blir fredagen. Du minglar, pratar och rör dig i dina lokala kvarter och det roliga ser ut att vara kopplat till en nöjeshändelse som är barnsligt rolig. Kanske umgås du med dina barn/barn i din närhet. Ska du på tivoli, cirkus eller en konsert?


Skorpionen 24/10-22/11

Du bara väntar på din tid på året och den är snart här. Men denna vecka kan bli riktigt underbar ändå! Nyheter som du har gått och vänta på, börjar rassla in från och med denna veckas start. Du kanske har väntat på vissa av dessa besked sedan slutet av maj så det blir välkommet för dig. Onsdagen härliga möte mellan din kärleksplanet och din budbärarplanet antyder att du nu äntligen får grönt ljus för att göra upp en framtidsplan med din kärlekspartner/alt affärspartner. Det ser mycket lovande och härligt ut. Fredagen är mycket positiv för din ekonomi och din karriär. Du kan få en bättre tjänst, högre lön och en chans att nå precis dit du vill i jobbet. Håll dig framme!

Skytten 23/11-22/12

Det är endast några gånger per år som din styrare, turplaneten Jupiter, signalerar till Solen. Denna vecka är ett av tillfällena. Markera fredagen som din stora turdag gällande sådant som är personligt viktigt för dig. Boka en resa, håll en presenation, ta chansen till en ny livsväg- här kan det hända massor av positiva saker. Solen styr den zon i ditt horoskop som styr över utlandsresor, publishing, högre utbildning och juridik. Det finns en koppling mellan det som gör dig så glad och dessa ämnen, mot slutet av veckan. Innan dess kan du få en fin gåva eller annat härligt av din kärlekspartner. Ett löfte för framtiden ser ut att vänta på dig. Se vad som sker på onsdagen. Om du har tyckt att ekonomin vägt lite väl tungt sedan slutet av maj, då kommer du älska det faktum att din inkomstplanet vänder framåt denna vecka. En stabil framtidsstruktur är på ingång. Äntligen Skytten!

Stenbocken 23/12-20/1

Det är alltid skönt när din styrareplanet vänder framåt. Det sker på måndag. Sedan i maj kan du ha vänt och vridit på dina tankar kring vad du önskar dig inför framtiden.

När Saturnus återfår sin framåtfart kommer det att klarna. Venus skapar en fin aspekt till Saturnus på onsdagen. Det bådar gott för din ekonomi. Du kan få nyheter om en stabil inkomst, höjd lön eller chansen att tjäna pengar på något där design och skönhet är involverat. Alternativt blir du bjuden på en fest med guldkant där din personliga stil verkligen får glittra och ta plats. Fredagens härlig möte mellan turplaneten Jupiter och din karriärplanet, ja, det säger väl allt? Du väntar dig goda ting gällande karriär och framtidsplanering denna vecka!


Vattumannen 21/1-18/2

Är du klar med tankarna på avslut i livet och hur den nya strukturen ska se ut? Strukturerade Saturnus börjar röra sig framåt i din zon för återhämtning och avslut, på måndagen. Du kan börja lägga upp planer för framtiden, och släppa tankarna på det som varit. Onsdagen är särskilt bra om du vill planera för en framtida semesterresa eller återseende av en kär vän. Fredagen ser festlig och supersocial ut. Jupiter som styr över dina kontakter med vänner och bekanta möter vackra Venus. Det kan bli lite som att lyfta på ridåer till glada, härliga möten med vänner och likasinnade. Under helgen får du kanske en chans att ta igen tid med någon som bor utomlands, som du inte har sett på länge.

Fiskarna 19/2-20/3

Efter månader (sedan i slutet av maj för att vara exakt) av avsaknad av social struktur så kommer du under denna vecka uppleva att det finns stabila chanser till framtidsplanering. Nyheter som väntar på onsdagen lovar goda ting. En plan att träffa en vän, syskon eller kusin, som du inte på länge, kan bli aktuellt i mitten av veckan. Det ser glädjande och lyckligt ut. På fredagen möts din karriärplanet, med styraren av din hälso- och arbetszon. Har du sökt ett arbete, eller väntat på klartecken gällande ett läkarmöte eller en behandling så kan du få goda nyheter på torsdagen och fredagen.

Fiskarna älskar vanligtvis chansen att få resa tillbaka i tiden, nostalgi-trippar, just en sådan väntar under helgen då tankar och nyheter kan gå till ett tidigare hem eller kärlekspartner, på ett fint sätt.

9

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00