ANNONS

Venus, venus, venus

/

Passion, hemligheter, gamla kärleksaffärer

tango passion

Kära läsare,

Är det någon som nu känner igen sig i att fastna i tankar kring passionerade minnen från dåtiden. Någon speciell person?

Jo, jo, nu kan det bli riktig fart på tankarna, och kanske handlingarna. Venus i Skorpionen är en passionerad position. Skorpionen styr över hemliga relationer, åtrå och begär som inte går att kontrollera. Det är kort sagt S.E.X.I.G.T.

Och, så har vi en koppling tillbaka i tiden. Det är Neptunus som bidrar med drömmar som är så vackra och minnen som är så förförande och lockande nu… Och, senare i veckan, Pluto…

Oj, oj, det här kan bli superstarkt i kärlekslivet.

Ska du agera, eller är det dags att skaka på huvudet och hoppas på att bli ”normal” igen?

Ja, det här kan bli en väldigt intensiv och medsvepande vecka i kärlekslivet. Band som är så starka att de överlevt tidseror utan kontakt, kan väckas till liv igen. Passion och gammal karma, nu knackar det på dörren.

Ett sätt att hantera den här känslan är att fokusera på den man själv var i den en gång så passionerade situationen. Solen och Saturnus skapar en chans till moget beteende här också. :-)

Det går att fokusera på att få tillbaka den utstrålning man en gång hade och ge sig själv lite självkärlek för att plocka fram den sidan igen.

Det är också sexigt, att återkoppla med sig själv och bli lite mer av den man var i den situation man saknar eller längtar.

Vad säger ni? Någon som har det förflutnas telefonnummer i huvudet- och gör sig redo för att ringa- eller på annat sätt känner av passionerade minnen?

Självkärlek. Självkärlek. Självkärlek först.

Det här kan vara destruktivt om personen som lockar attraherar dig baserat enbart på passion och hemligheter.

Det kan också vara så, så härligt…

Jag önskar er alla en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00