ANNONS

Fullmåne i Fiskarna

/

Sista tecknet i zodiaken-dags för avslut, farväl och inre omhändertagande.

meditation

Kära läsare,

Idag är det fullmåne i Fiskarnas tecken, på grad 28. Fiskarna är det tolfte och sista tecknet i zodiaken. Avslut är normalt sett en stark trend vid fullmånar. Vid denna fullmåne blir det så ännu mer eftersom Fiskarna styr över avslut och att summera erfarenheter.

Ser man till det som startade vid nymånen i Fiskarna den 13 mars i år så kan det gå att urskilja en tråd kring en process av healing, läkande eller att lämna vissa saker bakom sig. Det finns en starkt andlig och omvårdande energi vid denna fullmåne.

Jag har tagit för vana att skriva ned vad som sker och vad jag gör vid nymånar och fullmånar. Det brukar stämma rakt ned på dagen.

Gör ni samma sak?

Det är så lätt att glömma det som sker vid specifika datum. Ibland kan det ju vara viktiga insikter man gör, inte regelrätta händelser. Då är det ännu bättre att notera det i en dagbok eller almanacka.Idag ska jag göra det bästa av den fina energin från Merkurius och Jupiter: jag ska skriva vidare på mitt nya bokmanus.

När jag ser tillbaka till den 13 mars i år var det just då som samtal och kommunikation kring detaljer om bokens innehåll började ta form. :-)

Jag har också lovat mig själv att återuppta min dagliga meditation. Det gör under för välmåendet och hjälper mig att hålla rätt läge på mitt mindset (läs: positivt).

Vad gör ni? Något i linje med fullmånehoroskopet som aktiverats i era liv?

Jag önskar er alla en fortsatt fin tisdag!

Kramar

Helena

PS Vill du få mail från mig? HÄR kan du anmäla dig till mitt astrologiska nyhetsbrev.

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00