ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop 20-26 september, 2021

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 38, 2021

Väduren 21/3- 20/4

Fullmånen aktiverar din zon för återhämtning och privatliv, på tisdagen. De vardagliga detaljerna kan kännas en aning snurriga kring den här dagen. Fokusera på balans och att kommunicera klart och tydligt med omvärlden. Hastiga vändningar med en kärleks- eller affärspartner överraskar dig på torsdagen. Till helgen är du i planeringstagen för din framtid. Vad har du för långsiktigt mål? Lägg upp en actionplan och börja ta dig mot målgången.

Oxen 21/4-21/5

Ett beslut som berör en vänskap eller ett ideellt engagemang väntar dig i och med fullmånen på tisdagen. Det som sker är slutet på en sex månader lång resa. Solen lyser upp ditt sjätte hus för hälsa och arbete, från och med onsdagen, och under kommande månad. Dags att ta tag i nyttiga rutiner och få balans mellan arbetstid och vila. Varning för gnissel i kärlekslivet på torsdagen. Säg inget som du får ångra. Tänk efter innan du pratar.

Tvillingarna 22/5-21/6Det senaste halvårets ansträngningar för att uppnå en bättre position i karriären, ger dig ett resultat i samband med fullmånen på tisdagen.

Om du inte arbetar så kan det, alternativt, handla om en långsiktig planering du har haft sedan 6 månader tillbaka. Nu får du en chans att summera läget och ta beslut för framtiden. Om en dryg vecka, den 27 september, börjar din styrarplanet att backa. Använd därför den här och kommande veckor till idéverkstad, men avvakta med att initiera nya livsplaner tills efter den 25 oktober.


Kräftan 22/6-23/7

Det är dags för fullmånen i ditt nionde hus. Detta område i ditt horoskop styr över högre kunskap och utbildning, men även internationella resor, juridik och författande. För ett halvår sedan startade du ett nytt kapitel gällande något av dessa områden. I samband med fullmånen på tisdagen får du se resultatet av dina ansträngningar. Ett viktigt beslut i relation till de här områdena blir aktuellt. Ditt fjärde hus för familj och känslomässigt mående får fina aspekter mot slutet av veckan. Passa på att se över dina önskemål gällande ditt boende och dina närmaste relationer. Om du startar en satsning för att flytta, renovera, ansöka om bostadslån eller utöka familjen så kan du nå i mål genom en detaljerad plan som inleds under fredagen-söndagen.

Lejonet 24/7-23/8

Tisdagens fullmåne i ditt åttonde hus för delat ägande aktiverar frågor kring lån, arv, gåvor, bodelning och samägande med en partner. Du kan ha klurat på en lösning eller idé gällande något av dessa områden, sedan den 13 mars i år. Nu ser du en chans att komma vidare. Ta hjälp av en advokat eller bankman för att få till det juridiska, om papper ska skrivas. Din ekonomiska planet, Merkurius, beger sig retrograd den 27 september. Försök få papper klara senast på onsdag, om möjligt. Annars, avvakta tills efter den 18 oktober. Det finns goda förutsättningar för en trygg plan för framtiden om du sätter den i rullning denna vecka.


Jungfrun 24/8-23/9

Är det något du har arbetat för, eller hoppats på, gällande ditt kärleksliv? En plan som du satte i verket kring den 13 mars, når ett avslut i samband med tisdagens fullmåne. Detta kan likväl gälla ett samarbete i affärer. Fullmånen ger dig chansen att summera det resultat du har arbetat för de senaste se månaderna, och sedan blicka framåt mot nya mål. Den här veckan kan du fatta ett avgörande beslut om kärlek eller affärssamarbete. Aktive Mars och Solen besöker ditt andra hus för inkomster och ägande. Chansen till en bättre ekonomi tycks glittra i slutet av veckan. Passa på att löneförhandla med chefen eller gå på en jobbintervju.

Vågen 24/9-23/10

Planer, detaljer, organisation, hälsa… Fullmånen på tisdagen äger rum i ditt sjätte hus för koll på tillvaron, antingen den gäller hälsa eller dagliga plikter. En idé gällande ett barn eller en kreativ satsning kan utvecklas till en verklighetsförankrad framtidsplanering. Det ser tryggt och säkert ut. Ett juridiskt dokument kan läggas på ditt bord. Signera innan veckans slut, eller efter den 18 oktober. Med både Solen och Mars i ditt eget tecken skiner du i allt som sker. För du kan räkna med att det kommer ske saker i ditt liv. Snabbt!

Skorpionen 24/10-22/11En kärleksaffär som har pågått sedan mitten av mars, når en avgörande punkt i och med fullmånen på tisdagen. Du är redo för ett steg till nästa nivå, antingen det handlar om att gå vidare tillsammans, eller gå skilda vägar. Den här energin kan också beröra en fertilitetsresa som startade för ett halvår sedan, eller en satsing på din egen kreativa sida. Mars i ditt hus för dold planering, ger dig en chans att lägga upp en actionplan för något som berör ditt familjeliv och boende. Är du redo för att göra en förändring i ditt nuvarande boende eller gällande dina barn? Dina ekonomiska planeter är på topphumör, kör i vind!


Skytten 23/11-22/12

Det uppstår en mycket fin aspekt mellan din kärleksplanet och din egen tursamme styrare, Jupiter, i samband med fullmånen på tisdagen. Det tycks som att nyheter eller information, som möjligen berör ditt hem, kan leda till en oväntad, ny lösning. Du och en partner, i kärlek eller affärer, kan komma på något som kanske hjälper dig att uppnå det lånelöfte som du/ni behöver eller på annat sätt kan nå ett lugn i familjelivet. Det som sker är resultatet av en medveten satsning gällande hem och familj som du startade i samband med nymånen den 13 mars i år. Det är mycket möjligt att du snabbt får papper att signera. Gör så innan fredagen, avvakta annars tills efter den 18 oktober.

Stenbocken 23/12-20/1

Det tredje huset, som bland annat kallas för kontraktshuset, aktiveras av fullmånen på tisdag. En ansökan som du skickade in, eller studier som påbörjades, kring nymånen den 13 mars i år, når ett avslut. Denna del av ditt horoskop styr även över vänskap, grannar och syskon. Något kring relationen till dem kan nå en avgörande punkt. Om du får papper eller avtal att signera så försök då att få det gjort innan fredagen. Din styrare, Saturnus, befinner sig i god aspekt till Mars och ger dig mycket information och fokus på detaljer. Allt för ditt eget bästa. Om du inte hinner skriva under denna vecka, avvakta tills några dagar efter den 18 oktober. Då är Merkurius inte retrograd längre och kommunikation och kontrakt flyter som det ska igen.

Vattumannen 21/1-18/2

Ka-ching! Minns du vad du gjorde, avseende ekonomi och ägande, vid nymånen den 13 mars i år? Kanske köpte du en bostad, investerade i mark eller annan materiell tillgång, eller satte sikte mot en löneförhöjning? I samband med fullmånen på tisdagen, får du nu en chans att se resultatet av din investering sedan dess.

Du är redo att summera dina ansträngningar och ta budget och investeringar till nästa nivå. På torsdagen, var försiktig i samtal med familjemedlemmar. Risken finns att kommentarer som sägs hastigt, sårar och skapar en känslomässig kil i relationen.


Fiskarna 19/2-20/3

Du står i centrum för det som sker vid fullmånen, på tisdagen. Det du lade grund för vid nymånen i Fiskarnas tecken, den 13 mars i år, når då ett avgörande avslut. Med Mars i zonen för delat ägande samt Saturnus i ditt tolfte hus så kan planer om pengar eller banklån, arv eller gåvor bli något som du tar tag i. Det är en bra tid för dig att planera och agera denna vecka. Det skapar en lugn och stabil framtid. Ta hjälp av en jurist eller en banktjänsteman, för att få det finstilta rätt. Om du hinner få saker på pränt/i avtal denna vecka vore det toppen. Annars, avvakta tills Merkurius, kontraktsplaneten, lämnat sin retrogradperiod: efter den 18 oktober.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@helenashoroskop
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00