ANNONS

Horoskop vecka 38, 2021

/

På stjärnhimlen, 20-26 september, 2021

vintage-4167444_960_720

Kära läsare,

Här kommer den kommande veckans planethändelser:

Tisdag 21 september

Fullmåne i Fiskarna, grad 28

Merkurius (Vågen) trigon Jupiter (Vattumannen), grad 24

Den här fullmånen kommer med blandade energier. Fullmånens styrare, Neptunus, befinner sig i opposition till Solen och det kan bidra till oklarhet, förvirring och otydliga budskap. Samtidigt triggas fantasi och uppfinningsrikedom när det gäller kreativa satsningar.

Om du har något viktigt dokument att signera- dubbelkolla detaljer och förhör dig noga om ex arbetsbeskrivning. Med Neptunus i farten kan man lätt missa, eller utelämna, information. Eller se världen genom mer positiva glasögon än vad verkligheten erbjuder.

Fiskarnas tecken styr över återhämtning, avslut, healing, den andliga världen och empati. De styr även över kreativa satsningar inom film, ljud och det skrivna ordet samt medicin och vaccin  De övergripande händelserna vid fullmånen kan därför färgas av något av dessa ämnen.

Det finns goda aspekter som hjälper upp de nyheter som väntar vid fullmånen:

  • Mars och Pluto kommer hjälpa oss med energi, mod och självförtroende.
  • Merkurius och Jupiter öppnar ett enormt positivt flöde för handel, shopping, kommunikation och resor. Det båda mycket gott att kommunikationsförmågan är på topp, eftersom visst förtydligande kan behövas.

Onsdag 22 september

Solen in i Vågen

Merkurius (Vågen) kvadratur Pluto (Stenbocken, grad 24

Mer balans åt våra relationer! Mars är redan i Vågen och hjälper oss att arbeta tillsammans tillsammans med vår partner, eller för vår partner/närmaste. Målet är att skapa mer jämlikhet. Nu lyser Solen också upp detta område under den kommande månaden. Det båda gott för det sociala livet och för att ge mer uppmärksamhet till att få till en rättvis balans i livet.

Samma dag, på onsdagen, kan vi grotta ned oss i ett intressant ämne. Uppslukande, är ordet! Vad vi än tar oss för kan få oss att glömma tid och rum. Det är en bra dag för att dyka ned i papper och information som berör ekonomi, budget, lån, skatter och skulder. Men, glöm inte. Ta en paus och titta upp och se vad klockan är. Risken finns att du annars snöar in dig totalt.

Torsdag 23 september

Venus (Skorpionen) opposition Uranus (Oxen), grad 14

Det kan bli knepigt att komma överens med en kärlekspartner eller affärspartner, på torsdagen. Uranus plötsliga önskan om frihet kan bidra till att man tar ett steg i vardera riktning, istället för ett steg framåt tillsammans. En oväntad nyhet eller hastig kommentar kan skapa en spricka i relationen.

Det är inte en bra dag för en första date, eller ett viktigt samtal om en kärleksrelation eller affärer.

(Den 28-29 september är i stället underbara datum för kärlek. Då finns massor av medkänsla och omtanke med i bilden. Perfekt för romantik och ny kärlek.)

Lördag 25 september

Mars (Vågen) trigon Saturnus (Vattumannen), grad 7.Om torsdagen var en aning gungig så kommer fredagen och lördagens mycket mer stabiliserande aspekt att förbättra läget. Särskilt om det handlar om arbete eller framtidsplaner och ambitioner i karriären. Det kan ske mycket, snabbt, under fredagen-söndagen.

Koncentrationen är på topp, en kristallklar framtidsplan kan skapas. Sedan är det bara att kavla upp ärmarna och börja arbeta för att ni i mål.

Gör man detta under fredagen-söndagen har man mycket goda förutsättningar att lyckas.

Är du redo att ta dig an ett nytt mål (som kanske berör ett samarbete i karriären)?

Nu har du chansen att fundera och planera fram tills slutet av nästa vecka. :-)

Jag önskar er alla en fin kommande vecka!

Kramar

Helena

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00