ANNONS

Mars sista dag i Jungfruns tecken

/

Trött och överväldigad idag? Lugn, det blir bättre snart!

happy flower

Kära läsare,

Mars befinner sig idag på den 29:e graden i Jungfruns tecken. Det betecknas som en kris-energi. I tidseffektiva Jungfruns tecken så kan det kännas som en utmaning att behålla sin hälsa samtidigt som man ska hålla många bollar i luften. Det kan kännas som att tiden inte räcker till. Eller orken.

Imorgon när Mars flyttar in i Vågens tecken kommer energin att vändas bort från arbete, plikter och hälsa, till relationer.

Under de kommande veckor då Mars stannar i Vågen (t o m den 30 oktober) innebär att mycket av det vi väljer att göra eller initiera sker i samklang med andra personer. Vi kanske arbetar tillsammans med andra, eller engagerar oss för att hjälpa någon annan.

Samla ditt järngäng och se vad ni kan åstadkomma tillsammans!

Balans och harmoni är Vågens melodi. Mars kan ge oss alla en chans att få ordning på balansen. Ju mer koll på tillvaron vi har, desto bättre mår vi och kan agera.

Mars kan också föra med sig en snabb, aggressiv energi. Ha det med er i bakhuvudet för att inte fatta beslut gällande kärlek och samarbeten, för snabbt, eller baserat på ilska.

Min favoritdag för Mars i Vågen den här månaden är:

Lördagen den 25 september:

Mars (Vågen) trigon Saturnus (Vattumannen), 7 grader.

Den här aspekten är väldigt gynnsama för att lägga en framtidsgrund, antingen vi behöver mer ordning och reda, struktur eller disciplin. Koncentrationen kommer vara på topp och det är tur det, mycket kan ske, snabbt!

Bästa rådet för 24-26 september: Lägg upp en plan för framtiden, dela upp den i delmål och börja beta av det första av dem vid denna tid.

Jag önskar er alla en fortsatt fin tisdag!

Kramar

Helena

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00