ANNONS

Flerveckorshoroskop:14 september- 4 oktober, 2021

/

Horoskop för all stjärntecken för kommande tre veckor

3 veckors horoskop

Väduren 21/3- 20/4

Tycker du att det händer ovanligt lite just nu? Praktisera tålamod under de kommande veckorna. Du kan inte stressa fram något nytt utan har mest att vinna på att avsluta saker från tidigare.

Kärlek: Ditt romantiska liv kommer få en märkbar skjuts från och med den 15/9. Du befinner dig i en årlig topp för kärlek och socialt liv. Du är mer aktiv och tar för dig av det du vill ha. Din popularitet hos andra stiger i taket och du kan attrahera den du önskar dig i kärlek.

Bäst just nu: Du får en mysig dag för kärlek den 29/9. Lyckosamma möjligheter i arbete väntar den 2-3/10. Kanske hittar du ett drömjobb att söka?

Oxen 21/4-21/5

Ta dig tiden att lyssna in andra och tänk efter två gånger innan du säger något själv. Särskilt om det handlar om viktiga saker i arbete eller relationer. Du befinner dig i en bra tid för att söka ett nytt arbete eller få nya uppdrag. Var då särskilt noga att fråga om detaljer, förmåner och arbetsbeskrivning.

Kärlek: Ditt hus för flirt och kärleksaffärer är aktivt till och med den 22/9. Njut av livet och unna dig nöjen och kul händelser. Din kärleksplanet börjar röra sig framåt den 6/10, det kommer ge dig mer klarhet gällande vad du önskar dig av en kärleksrelation. Till dess, njut av det som är, utan att ta några nya viktiga beslut.

Bäst just nu: Lyckosamma ekonomiska dagar väntar den 19-20/9. Helgen den 2-3/10 kan bli riktigt romantisk, särskilt om du reser. En person som kan visa dig nya världar och livserfarenheter kan svepa iväg med dina känslor.

Tvillingarna 22/5-21/6

Din styrande planet kommer backa från och med den 27/9. Tolka detta som att de kommande veckorna är perfekta för stå still och fundera över var du befinner sig. Undvik nya steg i livet utan summera vad du har åstadkommit hittills. När mitten av oktober kommer är du redo för nya idéer och vägar.

Kärlek: Kärlekslivet ser piggare ut. Det händer saker men du behöver ha tålamod. Den 19-20/9 är särskilt romantiska dagar. Något som startar kan utvecklas till något mer med tiden. Oktober är en ännu bättre kärleksmånad för dig. Värd att vänta på.

Bäst just nu: Arbetssökande har en strålande period. Du kan få erbjudande från tre olika företag i samma veva i september och oktober! Dagarna den 2-3/10 får du en försmak till att goda romantiska ting är på väg in i ditt liv. Singlar kan träffa en ny person dessa dagar.

Kräftan 22/6-23/7

När hösten startar kanske du känner dig stressad över arbete och din egen ork. Använd ditt sociala kontaktnät den 28-29/10, du kan få tips eller råd om pengar och arbete av en bekant eller vän. Inre arbete och tro på att du kan lyckas, är viktigare än någonsin.  Känn in vad du önskar dig och agera när du får chansen.

Kärlek: Helgen den 2-3/10 kan bli riktigt mysig. Det är perfekta dagar för att göra något roligt tillsammans med din älskling. Kanske springer du in i en före detta partner… Du behöver fortfarande lite mer tålamod i kärlekslivet men i oktober kommer tempot öka. Du kommer bli klar över vilka beslut du ska ta.

Bäst just nu: Mycket sker i ditt hem- och familjeliv från och med den 15/9. Det kan vara dags att ta tag i en renovering eller åtgärd i ditt hem. Om du har funderat på en flytt kommer du se att saker och ting börja röra på sig i september och oktober.

Lejonet 24/7-23/8

Dags att sakta ned, göra mindre och utvärdera dina mål. Finns det något du kan förbättra? En bra reflektionsprocess nu förbereder dig för succé i oktober och november.

Kärlek: Det är mer festliga vibbar än seriösa kärleksprat i horisonten. De första dagarna i oktober ser särskilt flirtiga och kul ut. Om du kan leva med att ta dagen lite som den kommer så blir kärlekslivet lättare.  Ett äktenskap eller seriös relation behöver mer tid. Ni tycks upptagna på varsitt håll och inte så fokuserade på er kärlek.

Bäst just nu: Mars ger dig massor av tur i ekonomi till och med den 15/9. Passa på och be om löneförhöjning eller ta initiativ till ett nytt arbete eller ägande. Försök klara av alla viktiga ekonomiska beslut innan den 27/9. Ett bra jobberbjudande kan dyka upp precis efteråt, den 28-29/9. Var noga med detaljerna.

Jungfrun 24/8-23/9

Du har en särskilt utstrålning. Du ser bra ut och drar till dig folk som vill vara i din härliga energi. Använd tiden till att fokusera på dig, istället för andra. Sätt fart med en spirituell vana, unna dig lite kläder eller annan lyx eller ge dig själv egentid för att ägna dig åt din favorithobby.

Kärlek: Du har kraften att skapa det du vill i ditt liv. Men, du verkar mest intresserad av att peppa upp dig själv. Romantik är inte det som mest driver dig. Njut av det du har i ditt kärleksliv och låt resten vara. Ibland är kärlekslivet det som är det minst händelserika livområdet. Men det betyder inte att du kan må toppen ändå.

Bäst just nu: Självkärlek är din grej just nu! Det väntar dig tursamma nyheter om pengar den 19-20/9.

Vågen 24/9-23/10

Du kan känna av en stress av att få mycket gjort, från och med den 15/9. Kanske vill du springa på ännu fortare men märker att inte resten av världen håller samma tempo. Djupandas och sakta ned.  Den 22/9 kommer härligare händelser in i ditt liv. Dags för lite skoj och roligheter.

Kärlek: Ditt kärleksliv tycks inte stoppat av de många pågående retrograderna på stjärnhimlen. Istället tycks du jagas av kärleksmöjligheter. Du behöver inte göra så mycket, personer dras till dig som en magnet. Stadgade finner att kärlekspartnern är särskilt mån om att Vågen ska vara nöjd och lycklig. Båda kärlek och vänskap är på dina villkor- grattis!

Bäst just nu: Din klädstil kan uppgraderas med nya och fina plagg efter den 11/9. Ekonomin går också bättre vid denna tid. Kärlekslivet har en känsla av lycklig framtid den 25/9.

Skorpionen 24/10-22/11

Du kan stärka din hälsa genom spirituella och alternativa tekniker, efter den 15/9. Det är en starkt andlig och återhämtande ton i ditt horoskop.

Kärlek: Lyckliga du som får besök av kärleksplaneten i ditt eget tecken. Det hela startar den 10/9 och är ett säkert tecken på att mer harmoni och lyckliga omständigheter i kärlek väntar. Singlar såväl som stadgade kan märka att kärlekslivet blir mer harmoniskt och fullt av möjligheter.

Bäst just nu: Du satsar mer på självkärlek och att klä dig lite mer sofistikerat.

Effekten blir att du både mår bättre och får mer uppskattning av vänner och i kärlek. Helgen den 2-3/10 kan bli minnesvärd i kärlek. Möter du en gammal kärlekspartner igen?

Skytten 23/11-22/12

Din hälsa och ditt välmående förbättras enormt. Du har kraft och energi som aldrig förr. Din karriär går framåt och det enda som kan få den att sakta av är när du måste pausa för att ta hand om hem och familj.

Kärlek: Ditt kärleksliv kommer kräva en tid av stort tålamod av från och med den 27/9. För dig som är intresserad av att återuppta en tidigare relation så kan det ske saker mycket snabbt de första dagarna i oktober.

Bäst just nu: Kärlekslivet ser väldigt positivt ut den 3-4/10. Din ekonomi är gynnad den 2-3/10. Du vet att pengar är på väg till dig. Det tycks bara som att du behöver vänta på dem ett litet tag till.

Stenbocken 23/12-20/1

Du pendlar mellan behovet av att ta hand om din hälsa och att bocka av allt du har att göra på jobbet. Det kommer verkligen bli full fart på jobbet efter den 15/9 så ett system för att hinna med dig själv i allt som sker, är din bästa plan.

Kärlek: Du känner stöd av din familj och partner när du har mycket att göra. Det är fint och stabilt i kärlekslivet. Du kan lugnt fokusera på annat än romantik. Trots detta kan en flirt med en vän, eller online, dyka upp lite vid sidan om efter den 10/9.

Bäst just nu: Mars i din zon för karriären och framtidsplaner ger dig fullt upp. Det kan ske stora saker i ditt arbetsliv eller gällande din planering framåt. Den 24-25/9 kan du få goda nyheter om pengar och arbete.

Vattumannen 21/1-18/2Det är mycket möjligt att du reser efter den 22/9.

Utlandet och att få vidga dina vyer lockar dig. Om du inte kan resa kanske du väljer du att göra det genom att studera, läsa eller träffa personer som kan lära dig nya saker.

Kärlek: Ditt kärleksliv är hett och passionerat när perioden inleds. Du går igång på attraktion. Efter den 22/9 blir tonen en annan och du vill ha mer romantik och bildat sätt för att bli intresserad.  En stadgad partner får helt enkelt hänga med i dina svängningar. Singlar kan träffa en person som rör sig i universitetskretsar eller är någon som kommer från ett annat land. En resa utomlands kan leda till ett möte med en ny person.

Bäst just nu: Är du redo för nya planer för framtiden? Sätta fart i karriären? Den 2-3/10 kan du få härliga idéer och upptäcka nya, roliga möjligheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Passa på och njut av socialt liv och händelser med dina närmaste. När den 22/9 kommer går du in i en period som är mer fokuserad på din inre utveckling och ekonomi. Vid fullmånen den 21/9 är du redo för att välja en ny väg i livet. Det är en inspirerande tid men undvik gärna att skriva viktiga papper förrän mitten av oktober.

Kärlek: Din kärleksplanet kommer börja backa den 27/9. Det gynnar att återförenas med en tidigare kärlek men innebär stopp och tålamod för att ta helt nya steg med en ny person. Om du befinner dig i en stadgad relation kan tiden fram till och med mitten av oktober hjälpa dig att klara ut vad du önskar dig av relationen och se över hur du kan förbättra den.

Bäst just nu: Kopplingen mellan att göra dig av med onödiga saker och känslor och din hälsa ska inte underskattas denna period. I skiftet mellan september och oktober kan du både spara pengar och förbättra ditt välmående genom att praktisera detox på inre och yttre nivåer. Det är möjligt att du betalar av en större skuld efter den 15/9.

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00