ANNONS

Horoskop 23-29 augusti, 2021

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 34, 2021

Veckohoroskop 1

Hur påverkas ditt stjärntecken av fullmånen 22 augusti 2021? Läs under alla horoskopen längre ned i inlägget

HOROSKOP 23-29 AUGUSTI

Väduren 21/3- 20/4

En relation i kärlek eller arbete når en känsla av stabilitet inför framtiden, i början av veckan. Om balansen mellan dig och din älskling varit lite vacklande, kan den bli mer jämlik. Detsamma gäller om du har en företagspartner. Din klarsynthet är en aning grumlig på onsdagen. Ägna dig åt återhämtning eller kreativitet, men unvik formella beslut. Med kommunikationsplaneten i din zon för kärlek och seriösa satsningar så kan de kommande veckorna bjuda på mycket samtal och nyheter med, och om, din partner.

Oxen 21/4-21/5Goda nyheter om arbete kan vänta på måndagen. Du ser ut att få en chans att lägga upp en plan för framtiden som uppfyller dina personliga förhopppningar. Ett samtal med en vän kan präglas av stora doser empati och andlighet på onsdagen. Det är mer drömskt och inspirerande än handgriplig planering. På torsdagen kan du göra en viktig ekonomisk upptäckt. Om du har en partner är det en bra dag för att sitta ned och se över pengar, försäkringar, lån och värderingar gällande ert gemensamma ägande.


Tvillingarna 22/5-21/6

Venus besöker ditt flirtiga hus och ger mer skoj och flirt i livet. På måndagen får du kanske chansen att planera för ett nytt livsäventyr, såsom en resa eller chansen att anmäla dig till ett event eller kurs för din favorithobby. På onsdagen ser du troligen stora visioner men kanske inte riktigt hittar en realistisk väg för att förverkliga dem. Ta in de vackra tankarna och låt dig inspireras men ta inga formella beslut. Har du sökt efter en bra plan för att återhämta dig, fysisk eller psykiskt, kan det poppa upp en intressant väg på torsdagen. En alternativ självhjälpsväg eller möjlighet till kirurgi kan öppna sig för dig.

Kräftan 22/6-23/7

Veckan kan starta med att du och din partner finner en ny plan för hem och familj. Ett nytt boende eller en framtid med barn kan komma upp till diskussion. På onsdagen kan Neptunus hjälpa dig med en grandios vision av något som berör en resa eller ny vågad satsning i livet. Samtidigt så kanske du förvirras av exakt hur du ska göra för att lyckas med detta rent praktiskt. Med kommunikationsplaneten i ditt hus för boende och känslomässiga rötter så kanske samtal om, eller med, syskon och barndomen bli något som du ger mer tid under kommande veckor.

Lejonet 24/7-23/8Din karriärplanet möter din jobbplanet på måndagen. Om du har sökt efter mer balans mellan din hälsa, arbete och att-göra-listor, så kan du få till en lovande plan som ger dig lugn. Undvik ekonomiska beslut på onsdagen. Använd hellre torsdagen till att forska lite mer kring om det finns möjligheter att spara in på pengar eller värdera tillgångar som du äger.

Det kan visa sig att du sitter på en riktig guldgruva där hemma, utan att veta om det!Från och med söndagen kommer du att lägga mycket tid på att skriva, läsa, lära och kommunicera med andra. Kanske växer bokhögen på nattduksbordet under kommande veckorna.


Jungfrun 24/8-23/9

Planeten som styr över din ekonomi, möter din hem- och familjeplanet på måndagen. Du får en chans att skapa ett lugn och en stabilitet gällande inkomster och livet där hemma. Skönt. Onsdagen kan visserligen inspirera dig i kärlekslivet, men hur mycket är din egen fantasi och vad är verklighet? Ta ingenting för säkert. På torsdagen kan du få reda på en hemlighet eller höra skvaller. Kanske är det något som bidrar till att du från och med söndagen börjar lufta dina tankar och åsikter med dina närmaste eller en partner på ett klart och tydligt sätt.

Vågen 24/9-23/10

Kärleksplaneten rör sig genom ditt tecken och ger dig det där lilla extra av charm och attraktionskraft. Ditt sociala livet kryddas också av att du är en populär gäst vid bjudningar. På måndagen får du en chans att göra upp en framtidsplan eller avge ett löfte gällande något som berör din familj och hur du bor. Resultatet kommer ge dig mer lugn och harmoni i livet. Ett arbetsprojekt eller uppdrag kan göra dig lite osäker på onsdagen. Ligg lågt med att avge löften eller slutgiltiga lämningar. Kommunikationsplaneten flyttar in i ditt tecken på söndagen. Då tar du bladet ifrån munnen och uttrycker dig klart och tydligt gällande vad du önskar dig och anser om saker och ting. Främst märker du nog detta gällande din attityd med din partner och relationer till dina närmaste.

Skorpionen 24/10-22/11När din kärleksplanet möter din kommunikationsplanet, på måndagen, kan en relation förstärkas. Samtal och planer som ni kan sikta på tillsammans kan bidra till att du känner en trygghet inför framtiden.

Pluto är din styrarplanet. När den möter Merkurius på torsdagen kanske du lättar ditt hjärta för en vän eller på annat sätt utforskar dina djupaste känslor, såsom rädslor och begär. Behovet av att lufta dina innersta tankar och avsluta det förgånga kommer bli något som fångar din uppmärksamhet under kommande veckor.


Skytten 23/11-22/12

Solen lyser upp ditt nionde hus och skänker dig tursamma möjligheter och aktivitet kring dina favoritämnen: studier/utbildning, internationella relationer och rättvisa. På måndagen kanske du gör upp en plan som skapar ett lugn kring din ekonomi. Du har troligtvis massor på ditt arbetsbord men du lyckas väl med det du gör. Något kring ditt kärleksliv och familjesituation kanske gör dig en aning förvirrad på onsdagen. Ligg lågt med beslut. På torsdagen kanske du djupdyker i minnen och kommer till en viktig insikt gällande ditt romantiska liv. Med Merkurius i ditt vänskapshus från och med söndagen så kan relationen till en vän utvecklas till något mer under kommande veckor. Singlar: testa onlinedating.

Stenbocken 23/12-20/1

Din styrande planet är ansvarsfulle Saturnus. På måndagen möter Saturnus din karriärplanet och du kan få en chans att uppnå dina höga ambitioner, eller åtminstone se att du är på god väg att lyckas nå dina ideal. Mars fortsätter att susa fram genom ditt nionde för hus nya insikter. Du kanske känner dig både stressad och peppad av drömmen om att få leva loppan i livet lite mer. Men ge inte upp. På torsdagen kan du göra en intressant upptäckt på jobbet eller gällande din hälsa. En vän kan, alternativt kommer med viktiga råd som känns spirituella eller andliga. Boka in en tarotkortsläsning eller en seans på agendan?

Vattumannen 21/1-18/2Med den andra fullmånen i ditt eget tecken på söndagen den 22 augusti så är det du som står i centrum, igen. Förra gången det var fullmånen i ditt tecken var den 24 juli.

Den här fullmånen är mycket mer positiv då den äger rum i konjunktion med turplaneten Jupiter, alias din planet för livsvisioner och banbrytande tankar samt vänskapscirklar. Jag tror du kan förvänta dig en känsla av att något gammalt lämnas till rullarna, för något helt nytt. Det är en väldigt stark förändringstrend i ditt horoskop. Kanske är det dina känslomässiga rötter som du äntligen känner att du få ner i ny, lugn mark. Särskilt torsdagen kan bjuda på en viktig upptäckt kring känslor och familjeliv.


Fiskarna 19/2-20/3

Kontakten med en vän eller en cirkel av bekanta ger dig en trygg känsla på måndagen. Något i det som sker känns rättvist och empatiskt. På onsdagen kanske dina drömmar för kärlekslivet inte stämmer överens med vad en partner ger uttryck för. Ge inte upp hoppet men ta heller inte för allvarligt på vad du hör. Torsdagen är en bra dag för att djupdyka i information om lag och rätt gällande äktenskap och partnerskap i affärer. Om du har saknat information kan du hitta det du söker på torsdagen. Kanske kommer du och din kärlekspartner att tala mer om dessa ämnen (arv, gåvor, äktenskapsförord, lån och bidrag) och gemensamma tillgångar under kommande veckor.

fullmåne

Fullmånen 22 augusti 2021

Fullmånen i Vattumannen den 22 augusti aktiverar samma livsområden som vid fullmånen i samma tecken den 24 juli. Här nedan kan du läsa min lathund till vilken del av horoskopet som lyses upp av fullmånen.

Vattumannen- Första huset

Det är dags att tänka på dig själv. Kanske ställer du dig frågan ”När ska det bli min tur?”. Nu är det dags att sätta dig själv i första rummet en stund. Det handlar inte om att vara ett stort ego, det handlar om att få en balans i livet mellan vad man ger andra och hur man tar hand om sig själv.  Det du startade för ca 6 månader sedan kommer nu till avslut.

Stenbocken-Andra huset

Inkomster, tillgångar och dina egna talanger behöver få sig en översyn. En inkomstkälla kan upphöra för att ersättas av en annan eller kanske bestämmer du dig för att sluta använda en av dina talanger i jobbsammanhang, för att istället göra något annat. Nu ska du fokusera på dig, dina talanger och det du äger och vad du tjänar pengar på. Det som sker kring fullmånen är frukten av det du startade för ett halvår sedan.

Skytten-Tredje huset

Med fullmånen i ditt tredje hus hittar du skärpa, mål och du får plötsligt massor att göra. Det ska skrivas mail till Gud och hela världen, möten ska bockas av och information kommer flöda in i ditt liv som en livlig flod. Det kan bli dags att formalisera avtal eller överenskommelser i ett skriftligt kontrakt. Kanske är det dags att gå en kurs eller själv undervisa i ämnen du är duktig på.

Skorpionen-Fjärde husetDagens fullmåne vill att du tar tag i ditt privatliv och då särskilt ditt hem och din familjesituation. Att sätta fart med renovering och stora hemrelaterade projekt, såsom husflytt och/eller försäljning av fastighet av någon typ är likaså aktuellt.

Plötsligt kanske du funderar på en helt ny typ av boende. Det fjärde huset står även för känslomässiga rötter. Finns där något som nu måste få komma upp till ytan? Något som irriterat sedan länge kan behöva avslutas för att upphöra med att stjäla din energi. Du behöver lugn och balans i hemmet. Adjö känslomässigt bagage! De nyheter som kommer nu är avslutet på en process du startade för ett halvår sedan.

Vågen-Femte huset

Det är dags för roligheter! Ett kreativt projekt som du arbetat med det senaste halvåret kan komma till ett avslut. Nyheter om att det är dags för en ny familjemedlem att anlända kan likaså dyka upp dagarna kring fullmånen. Det femte huset representerar även kärleksaffärer. Inte nödvändigtvis de mest seriösa relationerna, men faktiskt, alla relationer inleds med passion, flirt och risktagande. Om en flirt inte visat sig vilja ta saker och ting till en nyare, seriösare nivå, kanske du bestämmer dig för att avsluta historien. Eller så är du ute och svirar och dyker på en riktigt intressant person som bara sveper iväg med dig. Det är roligt, spännande och så glatt. Nyheter om dina barn kan också bli aktuella. Kanske får du ta hand om något brådskande ärende kring dem. Alternativt har de glädjande nyheter som gör att du får gå omkring och känna dig som stoltaste föräldern i världen. Det som sker nu är ett resultat av något du satte i rullning för ett halvår sedan.

Jungfrun-Sjätte husetJa, det lyckas ju onekligen på det där programmet, Biggest Looser. Om du speglar dig och irriterat nyper i en bilring eller två, kan den här fullmånen vara den avgörande knuffen som du behöver för att komma igång. Viktväktarna, detox-program och LCHF kan räkna med att få flera anmälningar än någonsin av personer med fullmånen i det sjätte huset.

Hälsoaspekterna av att ta hand om sig kan inte ignoreras längre. Alternativt kanske din arbetsmiljö behöver sig en riktig rening. In med mer smarta lösningar på jobbet, möblera om kontorsrummet, sortera bland kundregistren och kom till ett avslut med vem och vilka du ska fortsätta att arbeta med. Ett viktigt arbets- eller hälsoprojekt som du startade för ett halvår sedan, kan nu komma till sitt avslut.

Lejonet-Sjunde huset

Det sjunde huset representerar äktenskap eller äktenskapsliknande, seriösa kärleksrelationer, men också partnerskap inom företagande. Relationer och samarbeten man har med t ex en agent eller advokat faller under detta hus. När fullmånen besöker det sjunde huset kanske det är dags att promenera nedför altargången eller att signera ett avtal om samarbete med en affärspartner. Hela utmaningen i situationen består i att hitta en balans mellan dina egna behov och sammanslagningen av dessa med en annan persons och/eller företags behov. Om ett förhållande inte hållit måttet, kan det bli tal om att komma till ett avslut för att få relationen att lyckas, alternativt att sätta stopp för en relation som inte längre bär frukt. Det steg du tar är avslutet på något du startade för ett halvår sedan. Kodordet som sammanfattar det som sker är ”nytänkande”.

Kräftan-Åttonde husetDet åttonde huset representerar gemensamma tillgångar, känslor som lever under ytan, djupt rotade begär och behov. Fullmånen signalerar att något kulminerar när det gäller hur du ger dig själv trygghet. Äter du upp dina känslor i skafferiet när ingen ser? Är du den som går i din partners ledband eller har du satt dig i en skuld som börjar ge dig alltmer sömnlösa nätter? Håller hälsoproblem dig fången? Det är dags att rensa i denna röra. Fullmånen kan ge dig en chans att ta tag i känslor som du har svårt att kontrollera, en ekonomisk uppgörelse med en partner och/eller banken kan leda till helt nya, bättre förutsättningar.

Hur andra använder dig som deras personliga snuttefilt kanske också är något som du nu behöver skaka av dig. Du har fullt tillräckligt att ta hand om dig själv. Operation personlig transformation kan nu nå sin kulmen. Helande står högst upp på din agenda. Du startade denna frigörelseprocess för cirka ett halvår sedan och nu är det dags att sätta punkt. Besök en läkare eller frigör känslor genom spirituella övningar. Våga testa okonventionella metoder för att må bättre.

Tvillingarna-Nionde huset

Nu är det dags att ta ett steg tillbaka. Du behöver få komma ner på marken och bara, tja, andas en stund. Det har snurrat på i en mycket rask takt. Att slå dig ned och läsa en bok av Deepak Chopra hade inte varit helt fel. Kanske reser du inom de kommande 10 dagarna. Eller börjar planera för en långresa. En fullmåne i det nionde huset signalerar att det är dags att komma till ett avslut vad gäller just ett projekt som har att göra med långa resor, utland/utlänningar, livsfilosofi och/eller undervisning och författande. Kanske får du ett erbjudande om att undervisa om allt det du vet. Eller kanske är det du som bestämmer dig för att sätta dig i skolbänken igen? Högre sanningar och nya perspektiv vill komma in i ditt liv och du kommer välkomna det.

Oxen-Tionde husetHoppsan, blev du just headhuntad för den där åtråvärda tjänsten som alla på ditt kontor eller i din bransch gått och drömt om? Fullmånen i ditt karriärshus kan mycket väl se till att det arbete du gjort de senaste sex månaderna nu verkligen bär frukt. Fullmånen kan ge dig en chans att visa vad du går för- lite av en upp-till-bevis situation kan uppstå på jobbet. Och allas ögon faller på dig. Något inom ditt arbete och din status tar slut, för att ersättas av något annat.

Det kommer kännas skönt att få gå vidare. Nyheterna om nya möjligheter inom din karriär, eller att bara planera långsiktigt, kommer därför kännas som ett mycket välkommet avbrott. Det som sker nu är avslutet på något du startade för cirka ett halvår sedan.

Väduren-Elfte huset

Nu kommer du till en punkt då det är dags att mingla och ge sig ut tillsammans med mycket folk. Du inser kanske att du kan göra en hel del nytta för andra människor. Nätverk, organisationer, klubbar och föreningar poppar upp som svampar i jorden och de vill ha med dig på alla möjliga event. Kanske blir du inbjuden att tala på ett konvent, kanske behöver en god vän dina privata råd eller kanske är du initiativtagaren till ett nytt hett nätverk. Eller skriver du ett kontrakt med en ny samarbetspartner som öppnar helt nya sociala cirklar för dig? Du har många tillgångar som andra kan dra nytta av. Väldigt många andra. Det är dags att bli supersocial! Den här fullmånen är kulminationen av det du startade för cirka ett halvår sedan.

Fiskarna-Tolfte husetDu kanske känner ett enormt behov av att få dra dig undan och bara vara du ett tag. Ett djupt personligt besked kan komma till dig. Du behöver landa och få komma i personligt inre lugn efter att ha tillgodosett yttre behov. Kanske överraskar du både dig själv och din omgivning med att säga ”Nej, tack, jag ska bara vila i helgen” när de frågar om du vill följa med på utflykter eller middagsbjudningar. Ditt inre och dina känslor står i centrum. Att ta tag i sådant som legat under ytan är viktigt för din personliga balans och lycka. Du kanske inte berättar för din omvärld exakt vad det handlar om då det känns ytterst privat. Nästan hemligt eller tabubelagt. Varför inte testa regressionsterapi eller healing nu? Du är redo att testa något nytt för att stärka dig själv. Den här fullmånen representerar avslutet på en resa du startade för cirka ett halvår sedan.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00