ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop 9-15 augusti, 2021

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken, vecka 32, 2021

Vill du få mail från mig?

Väduren 21/3- 20/4

Veckan startar med nymånens energier starka. Det är nystartschans. Ditt femte hus för barn, kärleksaffärer, kreativitet och passionerade intressen får en chans att lysa starkare. Finns det något du vill starta om gällande något av dessa områden? Nyheter och möjligheter kan dyka upp så håll gluggarna öppna! På onsdagen lyser både kärlek och självförtroende starkt för dig. Planera tid för dig och din älskling. Om du är singel så kan du springa in i en ny spännande person. Tiden för att dra upp planer inför hösten är här. Har du koll på hållpunkter och att-göra-listor för de kommande veckorna?

Oxen 21/4-21/5Har du fallit för en vän, som kanske inte riktigt levererar det du önskar dig i kärlek? Eller finns det en vänskap som du behöver syna i sömmarna, för att du ger mer än du får? På onsdagen kanske du fortsätter att tro på fantasier, eller ser på ditt kärleksliv/vänskap med nya ögon. Med kommunikatören, Merkurius, i ditt femte hus under kommande veckor kan det bli mycket prat om kärlek och brännande önskningar.

Reder allt ut sig genom ett förtroligt samtal? Onsdagen ger dig en mycket härlig kärleksmöjlighet och de bästa av aspekter för en fördjupad relation med din partner eller date. Kanske planerar ni framåt, tillsammans.


Tvillingarna 22/5-21/6

Ditt kommunikativa hus sätter en stor del av tonen för denna vecka. Nymånen den 8 augusti antyder att en ny början gällande studier, kunskap och information i ditt liv startar. Din styrare, Merkurius, möter Jupiter på onsdagen och din egen upplevelse av din förmåga förstoras troligen till ”låt oss sikta på det allra bästa, största målet”. Med en mycket fin aspekt på onsdagen kan en känslomässig förändring, eller nyhet gällande familj/boende, ge dig en riktigt intensiv känsla av lycka. Det ser ut som att du tar ett nytt steg och förändrar något avseende något av dessa områden.

Kräftan 22/6-23/7

Med nymånen i ditt andra hus, söndagen den 8 augusti, signalerade stjärnhimlen att du nu står inför en ny början gällande hur du hanterar dina inkomster, men även vad gäller hur du ser på din egen kapabla förmåga. Med Saturnus i opposition till månen kanske du känner av en stress eller press för att behovet av en läkande resa behövs innan du kan känna dig 100% på banan igen. Alternativt, så kanske pengar är på väg till dig men skulder eller lånehandlingar kanske också väntar. Håll ut och ha tillit. Under det kommande halvåret kommer du reda ut det som eventuellt känns knepigt. Onsdagen bjuder på fantastiska nyheter/möjligheter gällande just de områden som du kanske initialt oroar dig för  i början av veckan. Det är inte bara tokigt utan veckan kan faktiskt bjuda på en positiv vändning.

Lejonet 24/7-23/8Lejonets tid är här. Nymånen sätter tonen för veckan. Vad vill du göra under det kommande halvåret? Året? Även om det finns en känsla av stress kring dina tankar om att lyckas och behovet av att arbeta hårt för dina drömmar, så har du turplaneter med dig.

Både Venus och Merkurius signalerar att ekonomiska möjlighet och karriärchanser dyker upp. På onsdagen kan ditt ego stiga i taket. Det går ju RIKTIGT bra för dig! Ett partnerskap eller en kärlekspartner kan vara det som bidrar till din trygga inställning. Du tycks stå inför en möjlig förändring i arbete i mitten av veckan. Våga satsa på en ändring, det lovar gott.


Jungfrun 24/8-23/9

Med en nymåne i ditt tolfte, avslutande hus, på söndagen den 8 augusti, väntar en vecka då du kanske känner ett behov av att stänga ned och samla krafter en aning. Samtidigt känner du troligen hur saker och ting är på gång, lite i bakgrunden. Du ligger i startgroparna för din tid på året. Din styrarplanet, Merkurius, flyttar in i ditt tecken på onsdagen och ger dig lättare för att uttrycka dina önskemål när du samtalar med andra. Vackra Venus belönar dig med harmoni och sköna ting och upplevelser i både kärlek och socialt liv. Ställ kraven på dig så lågt du kan och njut av det som flyter och flödar. Om bara några veckor väntar en riktig drömchans till nystart i ditt liv. Samla dina krafter och din fokus tills dess.

Vågen 24/9-23/10

Din styrare, Venus, befinner sig i ditt tolfte hus för hemligheter. Är det en kärlekshemlighet som du beskyddar eller ditt behov av mer tid och ensamhet för att känna dig i fas med livet inför den stundande hösten? På tisdagen kanske du känner dig en aning desillusionerad över hur du ska lägga upp vardagen. Var inte det. Redan på onsdagen uppstår en härlig aspekt som ger dig en varm känsla av förnyelse och möjligheter. Lägg din tid på kärlek och umgänge, gärna i hemmamiljö med din kärlek eller dina närmaste. Vänner och kärlek får dig att må toppen. Relationer och socialt liv är verkligen din bästa humörshöjare.


Skorpionen 24/10-22/11Känslominnen från förr drar kanske i dina hjärtsträngar i samband med veckans start.

Hur du ska tänka gällande framtiden gällande kärlek, kontra vad du är rädd för kan hända om du släpper och ger allt, tycks uppta dina tankar. Med en underbar aspekt mellan din styrare, Pluto, och din kärleksplanet, Venus, på onsdagen kommer tisdagen och onsdagen bjuda dig på en känsla av större, fördjupad kärlek. Tala och vrid på perspektiven med den du är tillsammans med, eller överväger att inleda en relation med. Tänk om att våga kasta dig ut är det lyckligaste valet du kan göra? En tid för vackra känslor väntar.


Skytten 23/11-22/12

Ditt tursamma nionde hus aktiveras av nymånen den 8 augusti. Stora visioner och nya mål glittrar och attraherar dig. Det kanske finns saker du måste göra, skriva eller lära- t o m resor du behöver genomföra- för att lyckas under det kommande halvåret. Men sen, är du i mål! När din styrare, Jupiter, möter nyhetsbäraren, Merkurius, på onsdagen, kan nyheter om dina möjliga vägar framåt blåsa upp din självkänsla. Världen är din! Vetskapen om att en ekonomisk belöning är på väg in på kontot/eller att ett nytt arbete erbjuds dig kanske är anledningen till ditt goda humör och oövervinnerliga må-bra-känsla.

Stenbocken 23/12-20/1Förändringens vindar blåser, är du redo? Det du är beredd att göra kan förändra eller påverka din ekonomi men du tycks fast besluten att ta chansen och arbeta för att ro det hela i land. Behovet av att få uttrycka dig mer kreativt eller i linje med sådant som ger dig glädje i livet, kanske legat och grott ett tag och nu känner du att tiden är redo för ett nytt steg. Positiva signaler väntar på tisdagen och onsdagen. Håll utkik mot utlandet, för inspiration eller möjligheter i arbete. En person med internationell profil kanske inspirerar dig att ta ett nytt steg, eller erbjuder dig en ny chans i livet. Samma aspekter kan också föra med sig en väldigt passionerad känsla. Flirt eller en hemlig affär på gång?


Vattumannen 21/1-18/2

Turplaneten, Jupiter, är tillbaka i ditt eget tecken. Där stannar den till och med slutet av året. Med denna transit får du en chans att börja ett nytt kapitel i livet. Välj noga, en sådan planethändelse händer endast en gång vart tolfte år. På onsdagen signalerar Jupiter till Merkurius i ditt hus för seriös kärlek och partnerskap i affärer. Får du en vacker vink, i form av ett samtal eller meddelande, från någon som ger dig känslan av att något gott är på väg in i ditt liv? Jag tror du kan må toppen vid denna tid. Det kanske faktiskt vara så att du inleder något under radarn. En kärleksrelation kan inledas, eller samtal om att samarbeta med en likasinnad företagare får en chans att börja gro.

Fiskarna 19/2-20/3

Dina hälsa? Din koll på dina rutiner inför hösten? Har du koll på dem? Nymånen söndagen den 8 augusti antyder att du är redo att ta nya tag. Kanske känner du samtidigt ett behov av vila och återhämtning, nästan som om det vore din största motståndare för att lyckas med ekorrhjulet. Men, ge inte upp. Satsar du på att få koll på dina dagliga scheman och din hälsa, kan du gå i mål som en vinnare om ett halvårs tid. Som alltid med din hälsa, prioritera glädje i alla val du tar. Även om det finns sådant som kanske gör dig lite besviken i kärlek eller med dina närmaste, (känner du dig utnyttjad eller åsidosatt när veckan startar?) så kommer veckan att bjuda på fina chanser för att vända allt till möjigheter och harmoni. Tisdagen och onsdagen bjuder dig på kärlek och vänner som visar sina bästa sidor, för dig.

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00