ANNONS

Tarotkort för dagen

/

Tarotkort, välj ett kort. Vad väntar dig idag?

Välj ditt kort och scrolla ned för rättvända kort och budskap.

Glad fredag!

Kramar

Helena

fre 6 aug 2021

>>>

>>>

>>>

fred 6 aug 2021

Från vänster:

Solen:
Solen är livsenergi och barnslig glädje. Solen är källa för styrka. Om du väljer kortet Solen betyder det att du kan lita till din inre kraft för att uppnå lycka och glädje.

Du strålar som en liten sol och folk runt omkring kan säga att du ger dem så mycket glädje och energi. Din omtanke och uppmärksamhet på andra kan verkligen läka och hjälpa de runt omkring dig.

Om du har gått igenom en tuff period så betyder Solen att du snart kan förvänta dig att saker vänder till din fördel. Du kommer finna energin att vända situationen. Du har fått insikter om så mycket om dig själv och det är det som du nu kan stödja dig på för att resa dig och gå framåt. Ditt självförtroende får en rejäl kick!

Lägg din tid på att utveckla det som ger DIG glädje i livet. Sådant som du kan ägna dig åt i timmar, såsom en kreativ hobby, är gynnat. Ta fram din inre förmåga och låt det få synas utåt. Du kommer få en stor dos av positiv livssyn och bubblande glädje. Så härligt!

3 i Stavar:

Du har satt nya planer i verket och har lämnat din trygghetszon. Tack vare god planering så flyter det du har startat. Idag kan du få ytterligare möjligheter eller alternativ att ta ställning till. Det kan exempelvis handla om att resa, studera eller företagsmässigt komma vidare. Du kan bli medveten om att det finns fler möjligheter för dig, än du kanske tidigare hade trott. Mannen på kortet står vid en utsiktsplats över vatten och man kan ana mark i horisonten. Kortet kan därför också betyda att en resa eller en internationell koppling eller möjligheter gör sig synlig för dig idag.

Ess i Bägare:

Bägaren på kortet svämmar över av kärlek och medkänsla. Idag kan du få känslan av att du står i det härliga flödet av glädje och kärlek. ALLT kan kännas som kärlek idag.Idag kan bli en viktig dag då du bestämmer dig för att öppna ditt hjärta och bara följa dina känslor.

Det behöver inte bara vara på ett kärleksmässigt plan. Du kan också känna att du är redo för att ta emot omtänksamhet, knyta an till andra människor och lyssna till din magkänsla. Ett ess antyder att något nytt kommer in i ditt liv. Som ett erbjudande till dig. Men det är upp till dig om du ska tacka ja till att utvecklas mer både spirituellt och emotionellt.

Var redo för att ta emot en ny typ av relation in i ditt liv, och hjärta. Antingen det rör sig om en ny kärlekspartner, en ny vänskap eller en ny familjemedlem (ett ess i bägare kan betyda nyheter om fertilitet/graviditet och födelse). Njut av det härliga flödet av blommande kärlek, nya sätt att känna lycka och, kanske, ge uttryck för en kreativ förmåga som du älskar att ägna tid åt. Det ditt kreativa sinne föder idag kan ge dig oerhört stor tillfredsställse. Du kommer också notera att ju mer du ger, desto mer får du tillbaka. Dela din omtänksamhet och glädje med andra för att smitta dem med din härliga energi!

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00