ANNONS

Tar du dig själv på allvar denna vecka?

/

Solen opposition Saturnus. Innehåller reklam.

Magisk Ekonomisk Manifestation, onlinekurs, 59 kr

Happytown, e-bok, spiritiuell feel-good pepp och framgångsknep med stjärnorna, 39 kr HÄR kan du läsa mer och ta del av tidigare läsares fina kommentarer om boken.

Vill du få mail från mig? HÄR kan du anmäla dig till mitt astrologiska nyhetsbrev med kommande planetaspekter innan de publiceras här på bloggen.

Kära läsare,

Solen representerar egot och Saturnus våra ambitioner. När dessa två himlakroppar möts i en opposition kan känslan av skarpt läge kännas av.

Tillsammans med Uranus hastiga vändningar så kan just Solen/Saturnus-oppositionen prägla veckan.

Nymånen i Lejonet på söndagen den 8 augusti (Solen + månen) kommer befinna sig i opposition till Saturnus. Det för med sig två saker:

  • Nystart i det område som Lejonet styr i det personliga horoskopet
  • Ett behov av att tänka: Hur kan jag göra det bästa av det jag redan har skapat och uppnått hittills?

Nymånen denna kommande söndag kulminerar i en mycket fin fullmånen sex månader senare. Om Saturnus energier av plikt och ansvar väger tungt i samband med det som sker vid nymånen den 8 augusti, så kommer lättnaden ett halvår senare. Utmaningen är avklarad då. Det kan vara skönt att veta det.

Jag kommer använda denna vecka till följande:

  • Titta tillbaka på vad jag har åstadkommit det senaste halvåret
  • Se över om jag gör det bästa av mina förmågor, om inte, hur kan jag förändra mitt sätt att leva, arbeta och hantera privatliv och ansvar i mitt liv?

Solen/Saturnus- oppositionen kan man välja att tolka som en dyster profetia. Det tycker jag låter tråkigt.

Jag väljer att tolka den som att det är dags att sträcka på sig och ta sig själv på allvar. Med allvar och höga ambitioner kommer ansvar och behov av att kämpa för det man vill uppnå.

Med Solen i Lejonet, som älskar att få leva på ett mer festligt sätt, så kan det bli dags att se sanningen kring hur man hanterar arbete och ansvar för att sedan kunna leva loppan på en härlig plats. Belöningen efter väl utfört arbete.

Igår läste jag några horoskop för augusti månad och tyckte det kändes lite, eh, grått och tråkigt, så jag satte mig ned och tittade på stjärnorna och funderade lite.

Ja, det blir hastiga vändningar och olika typer av besked under denna vecka. Och ja, nymånen är påverkad av Saturnus. Men, jag ser det som välsignade förändringar där vi får en chans att ta ett nytt ansvarssteg för vårt eget bästa.

Ta du dig och dina ambitioner inför framtiden och i karriären på största allvar?  Har du slarvat med disciplin och kommit till en vändpunkt? Var är du redo att satsa kraft och energi och hur tänker du fira det när du lyckas? Vad är din roliga morot?

Dessa tankar och frågor är bra att bära med sig denna vecka. De kommer vägleda bra i en tid av upp-och-ner-besked och nya bud och planer.

Ta hand om er!

Stora kramar

Helena

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00