ANNONS

Mars i Jungfrun- Hur effektivt och nyttigt kan det bli?

/

Mars i Jungfrun 29 juli-15 september, 2021

virgo health

God morgon kära läsare,

Från och med idag befinner sig energiknippet Mars i praktiska, analyserande, hälsosamma och ödmjuka Jungfruns tecken. När dessa energier blandas kan livet renas på alla möjliga sätt.

Från och med idag kan du förvänta dig:

1. Att du ifrågasätter och planerar mer än vanligt. (Se upp med överdriven kritisk inställning.)

2. Skriver du på en uppsats/avhandling eller filar på ett bokmanus eller arbetsprojekt som kräver detaljöga är de kommande sex veckorna rent guld. Du kommer pilla och peta dig till en perfekt slutprodukt!

3. Söker du ett nytt arbete, i linje med tidigare ansvarsområde och betalning, så kan du nå framgång. (När du vill ta större kliv framåt är det Mars i Stenbocken som gäller.) Vill du bli mer tidseffektiv kan det vara nu som du får en riktigt knuff för att automatisera en del av ditt arbete via tekniksystem, appar eller mjukvara.

4. Jungfrun är plikttrogen, omhändertagande och engagerad som en sann Florence Nightingale.

Hur kan min kunskap och min plikt tjäna dig?

Känner du att du vill stödja eller arbeta ideellt? Varför inte starta en egen insamling eller dela med dig av din företagsvinst eller privata lön till ett välgörande ändamål du brinner för? Det finns fantastiska stödorganisationer inom så många områden.

5. Ingen rast, ingen ro. Mars föddes springande och de närmaste veckorna springer vi alla med för att organisera oss både kroppsligt och rent praktiskt. To-do listor, detox-recept, träning, nyttigt leverne och yogalektioner är hetare än någonsin.

Mars besöker varje stjärntecken vartannat år. Sist Mars befann sig i Jungfruns tecken var i augusti/september 2019.

Använd Mars energiska energi när den finns tillgänglig.

Nästa gång Mars besöker Jungfrun är den 10 juli- 27 augusti 2023.

Vilket område tänker du effektivisera under de kommande veckorna?

Jag önskar er alla en fortsatt underbar torsdag!

Kramar

Helena

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00