ANNONS

Horoskop 26 juli-1 augusti, 2021

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 30, 2021. Inlägget innehåller reklam.

Veckohoroskop vecka 30

Magisk Ekonomisk Manifestation, onlinekurs, 59 kr

Happytown, e-bok, spiritiuell feel-good pepp och framgångsknep med stjärnorna, 39 kr HÄR kan du läsa mer och ta del av tidigare läsares fina kommentarer om boken.

Väduren 21/3- 20/4

På onsdagen backar Jupiter tillbaka in i ditt hus för vänskap, visioner och samarbeten. Under de kommande månaderna kan det bli dags att utvärdera en vänskap eller ett samarbete, för att ta nya steg på egen hand sedan. Ta det lite varligt på torsdagen. Du vill mycket och kanske överskattar din förmåga, både rent kroppsligt och mentalt.  Med Mars i ditt sjätte hus till och med mitten av september kanske du sätter igång med en satsning för att släppa några extrakilon eller komma i bättre form. Om du har väntat på ett medicinskt ingrepp kan det bli under kommande två månader som detta äger rum. På söndagen törstar du efter nöje. Gör av dina plikter så fort du kan så att du kan njuta resten av dagen.

Oxen 21/4-21/5När Jupiter på onsdagen backar in i ditt tionde hus är det för att stanna där till och med i december.

I början av året ägde vissa förändringar rum i din karriär och/eller livsplanering. Under kommande månader får du en chans att se över att de planerna fortfarande känns rätt. Om inte så kanske du gör förändringar under slutet av oktober-december.Med Venus i ditt femte hus handlar livet troligtvis annars om att njuta och ha det gott. Romantik och lättjefullt liv är gynnat. På söndagen kan du behöva balansera arbete och familjeliv. Fokusera först på det som måste bli gjort och återgå sedan till hem och familj.


Tvillingarna 22/5-21/6

Din kärleksplanet, Jupiter, backar in i ditt nionde hus på onsdagen. Under kommande månader kan en person från dåtiden dyka upp i ditt liv igen. Eller så kanske den utveckling i kärlekslivet som du såg under årets första månader, behöver en liten utvärdering. är allt bra som det är, eller vill du ändra på något i din relation? Det här kan även tillämpas på affärssamarbeten som ju är ett slags äktenskap mellan företagare. Med Mars i Jungfrun från och med torsdagen så väntar två månader då mycket kan hända i ditt hem- och familjeliv. Mars kommer ofta med höga ljud och snabba händelser. Renovering, ommålning, nya möbler eller en flytt, är några varianter på vad som kan sätta fart i ditt liv. Något kul lockar på söndagen, men, du måste först ta tag i något slags löfte om ansvar eller ”surdeg”. Sen är du fri att njuta av vänner och socialt umgänge.

Kräftan 22/6-23/7Planeten som styr din dagliga arbetsrutiner och din hälsa, Jupiter, flyttar in i ditt åttonde hus för andras pengar och livstransformation. Under årets första månader fick du kanske se hur både hälsa och arbete var ett område under förändring, eller i behov av läkning. Det som skedde då, får nu en chans att utvärderas. Vill du arbeta på det sätt som du gör idag?

Tar du hand om din hälsa på bästa sätt, eller känner du idag till nya sätt? Under kommande månader kommer en korrektion att ske, i enlighet med vad DU vill. Med Mars i ditt tredje, sociala, hus från och med torsdagen väntar två intensiva månader med mycket kontakter med vänner men också mycket information och kunskap att smälta. En idealiskt tid för att läsa in dig på ett intressant ämne. En spännande möjlighet, som verkar både kreativt och lukrativ, kan dyka upp på söndagen. Gemensam ekonomi, eller ett behov av att låna pengar, kan kanske ge dig lite motstånd till en början, men ge inte upp, du kan få ihop en lösning!


Lejonet 24/7-23/8

Jupiter har besökt ditt åttonde hus för andras pengar, sedan i maj. Du kan ha fått riktigt flöde gällande pengar sedan dess. På onsdag flyttar Jupiter tillbaka in i ditt hus för seriös kärlek och samarbete  i affärer. Det som skedde gällande dessa områden, i början av året, får nu en chans till utvärdering. Är din relation till din partner såsom du vill ha den, eller önskar du dig något nytt? En f d kärlekspartner, eller affärspartner, kan också komma tillbaka i i ditt liv under kommande månader. På torsdag flyttar Mars in i ditt inkomsthus. Om du har önskat dig en högre lön eller att göra en förändring gällande ditt ägande, använd dig då av de kommande två månaderna. På söndagen kan du få en glittrande, kreativ idé, eller en kul social invit. Du behöver bara få koll på ansvaret där hemma och höja läget med en (bister?) partner, för att du sen ska kunna kasta loss och följa glädjens impulser.

Jungfrun 24/8-23/9Din familjeplanet, Jupiter, flyttar på onsdagen tillbaka in i ditt hus för arbete och hälsa. Nu kan du fokusera på hur du vill ha det gällande dessa områden.

Om någon förändring behöver göras, kommer de troligen ske under perioden mitten av oktober- december. På torsdagen flyttar Mars in i ditt eget tecken. Venus finns redan där. När Mars och Venus besöker ditt stjärntecken får du det där lilla extra för att krydda livet med kärlek och härliga händelser. Du blir också mer modig och tävlingsinriktad gällande det du vill uppnå. Passa på att ta tag i något särskilt personligt mål som du har, under de kommande två månaderna. Du kan komma längre, och åstadkomma mer, än du tror under denna tid.


Vågen 24/9-23/10

Man undrar ju lite vad som försigår när ingen annan ser, Vågen? Med kärleksplaneten, Venus, i ditt tolfte hus för hemligheter och avskildhet och snart (på torsdagen) även din egen kärleksplanet Mars, i samma zon så kan en kärleksrelation blomma ut i all enskildhet. Det är också en fin tid för att komma i ro och återhämta dig. Din sociala planet, Jupiter, flyttar på onsdagen tillbaka in i ditt femte hus för romantik och kärleksaffärer. Det ser faktiskt ut som att någon, möjligen från utlandet, kan komma tillbaka in i ditt liv under kommande månader. En rolig social händelser lockar dig kanske på söndagen. Men du kanske har det fullt upp med kärlekslivet… Vad ska du välja?

Skorpionen 24/10-22/11Din ekonomiska planet, Jupiter, flyttar tillbaka in i ditt fjärde hus för hus och familj, på onsdagen. Under årets första fem månader kan mycket ha hänt där, men sedan blev det lugnare på hemfronten. Nu får du en chans att titta på det som skedde och stämma av att allt är som du vill att det ska vara gällande din miljö där hemma och med dina närmaste. Om inte, så får du en chans att göra om och göra rätt innan december månad är över. Din kärleksplanet Venus, besöker ditt elfte hus för socialt liv, bekanta och vänner.

Onlinevärlden är också något som kan gynna dig i kärlekslivet. Ta chansen att gå ut och träffa folk, låt vänner sätta upp blind-dates och kasta ut en önskan online. Det är också möjligt att en vänskap utvecklas till kärlek. Något fint kan ske under kommande veckor.


Skytten 23/11-22/12

Din styrare, Jupiter, började året med att besöka ditt tredje hus för kommunikation och kunskap. Skrivarsugna Skyttar kan ha hittat en spännande kreativ tråd eller kanske gått en skrivarkurs. Studier, workdshops och webinarier kan också varit ett starkt tema under årets första fem månader. Efter två månader  med mer fokus på familjen och att hitta känslomässig balans, återkommer Jupiter till sin plats i ditt tredje hus. Det blir som att plocka upp stafettpinnen där du lämnade den i maj. Skriv färdigt, studera klart, åk iväg på den där resan du planerade för, återknyt med vännerna som du inte kunnat träffa. När slutet av oktober kommer är du redo att gå vidare med nya planer för kunskap och kommunikation. Med energiske Mars i ditt tionde hus för karriär och långsiktig planering, från och med torsdagen, tror jag att du är redo för en rivstart i karriären. Det här ser ut att kunna bli riktigt kul, för det är kreativitet och din innersta låga av passion och livsmål, som driver det som sker. Det anas till och med ”kändisskap” kring dig nu, faktiskt både i ditt eget land och i utlandet. Kör i vind, Skytten!

Stenbocken 23/12-20/1Jag tror att du kan ha haft många, många tankar under det här året. Med Jupiter, den planet som styr över insikter och återhämtning, i ditt tredje hus för tankar under årets fem första månader, så kanske du försökte para ihop livet hittills med planer framöver. Sen kom maj-idag och du kanske ser tillbaka på en chans att hamna i känlosmässig balans och ta en form av emotionellt avsked till minnen och det förflutna.

Kanske läkte du ångest och oro. Det kan ha känts väldigt spirituellt. Nu är det dags att ta vid där du befann dig i maj. En ny kurs, en utbildning, en ny chans att kommunicera och interagera med andra, väntar dig. Fram till och med mitten av oktober kanske du behöver för att klura ut exakt hur du ska gå vidare, men sedan vet du. Med Mars i ditt nionde hus för stora livsvisioner, utland och högre studier, kan du få många nya spännande influenser från en internationellt guru, på en resa eller via böckernas värld. Ta in allt och utvärdera under kommande månader. Och kom ihåg, det är okej att ändra mål.


Vattumannen 21/1-18/2På onsdag återvänder turplaneten till ditt tecken. Jupiter inledde året med att besöka ditt eget tecken och ditt första hus. Något som även är känt som horoskopets hjärta. Ser du tillbaka så innebär varje Jupiter-transit i ditt eget tecken, starten på en 12-års cykeln av nya möjligheter. I slutet av maj flyttade Jupiter vidare till ditt hus för inkomster och du kan sedan dess ha gjort dig en hacka på en fastighet eller annan ägodel, eller höjt din lön. När Jupiter nu på onsdag återvänder till ditt eget tecken får du chansen att fokusera på de mål och intentioner som du satte under årets första 5 månader. Är de fortfarande i linje med vad du vill nu? Annars är det dags att byta strategi. Detta är en process av reflektion och utvärdering som kommer pågå under kommande månader. Ingen brådska. På torsdag flyttar Mars in i ditt åttonde hus för delad ekonomi, lån och livstranformation. Under kommande månader kan det bli riktigt fart när det gäller samtal med banken eller en jurist gällande lån, gåvor, arv och testamenten. Eller så lägger du in den högsta växeln för att bli kvitt begär, rädslor eller oro. Och vem vet, en riktigt passionerad virvelvind till person kan också komma in i ditt liv. Som en perfekt storm. Jo, jo. Kör i vind Vattumannen!


Fiskarna 19/2-20/3

Din karriärplanet är den godartade Jupiter. Samma planet styr även över din övergripande livsstruktur och framtidsplanering. Under årets första fem månader besökte Jupiter ditt tolfe hus. Karriären under dessa månader kan ha präglats av lite av ett stillestånd. Kanske för att du behövde avsluta vissa projekt eller åtaganden. Om du inte arbetar kanske du kände att du var tvungen att stanna upp i din livsplanering för framtiden. Saker och ting behövde kommas ikapp med innan du kunde komma vidare. När Jupiter under perioden maj- nu besökte ditt eget stjärntecken, började du ana lättnader och nya möjligheter. Något som är ett litet tecken på vad som väntar dig under 2022. På onsdagen backar Jupiter tillbaka in i ditt tolfte hus och resten av ditt år handlar om förberedelser för det du vill åstadkomma i karriären och i livet, från och med december. Detta kräver god planering. Se dessa månader som tiden som en superstjärna behöver innan denne ställer sig i rampljuset och ger sig ut på en världsturné. Du behöver din planering. Din förberedelse. Rätt målsättning. I december, precis innan årets slut, startar din tid. Gör dig redo. Allt är dock inte stillhet och funderingar… Kärleksmässigt kan det bli en himla fart för dig från och med torsdagen. Mars bjuder dig på nästan tre månader av en full social agenda, firanden, kärlek och tid med dina närmaste.  Följ flödet och njut av det härliga och harmoniska som kommer till dig.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00