ANNONS

Midsommartarot 2021

/

Vad väntar dig, enligt tarotkorten?

tarot-2469670_1920

Välj ditt kort och scrolla sedan ned för rättvända kort och budskap.

fre 25 juni 2021

>>>

>>>

>>>

fred 25 juni 2021

Från vänster:

Kejsarinnan:

Kejsarinnan befinner sig i total kontakt med skogen och naturen. Hennes stjärnor på huvudet symboliserar hennes spirituella sida. När Kejsarinnan framträder i en reading är det ett tecken på att du ska ta vara mer på det feminina i dig. Även om du är man. Ge dig själv mer skönhet och omvårdnad och lyssna till din magkänsla. Kejsarinnan kan också ses som ett kort som symboliserar fruktsamhet. En ny idé eller möjlighet kan födas ur ditt inre. En graviditet kan prägla de nyheter du får under dagen. Kejsarinnan visar dig också att ditt liv är fullt av välsignelser. Om du uppmärksammar dem och tackar för dem, får du mer att glädjas över. Om du har ett viktigt beslut att fatta eller känner dig vilsen i dina känslor, kan ett besök i naturen eller en promenad under stora träd eller vid ängar ge dig klarhet.

Världen:
Kvinnan på kortet går från en fas till en annan. En cirkel sluts nu. Du känner glädje, stolthet och lättnad över att du har fullbordat något viktigt. Det kan vara en dröm som gått i uppfyllelse eller en satsning som krävt stor insats av dig, under en längre tid, som når sin fullbordan: En utbildning kan bli klar, ett tufft arbetsprojekt gå i mål, ett barn kan födas eller så tar du det officiella klivet mot något som ditt hjärta önskat länge såsom ett bröllop eller en förlovning. Ta dig tiden att bara vara i detta läge och njuta av allt som du har lyckats med! Rusa inte direkt vidare utan att först ha vilat och solat dig i glansen av allt det fina som sker. Om du, alternativt, har ett mål eller en dröm, som inte riktigt nått i mål så är det här kortet ett budskap om att du är riktigt, riktigt nära nu. Ge inte upp! Du är snart i mål!

3 i Svärd:

Tre svärd genomborrar ett hjärta. Smärta kan ha åsamkats dig genom någon annans handlingar, ord eller avsikter. Det kan handla om en kärleksrelation men kan även vara en situation där du har tagit extra illa vid dig av någon annans åsikt om dig, ditt liv eller vad du gör för livsval. En stark känsla av besvikelse, sorg eller förlust invaderar ditt hjärta. Men, det finns goda nyheter- detta är endast en del av livscykeln där livet handlar om att finna balansen och tappa den och sedan finna den igen. Om och om igen. Du har klarat tidigare utmaningar i ditt liv och precis som du gjort det tidigare, så kommer du att komma ut på andra sidan igen. Ser du molnen på kortet? Precis som molnen på himlen kommer skingras och släppa fram solen igen, så kommer du också känna sol och glädje och kärlek i ditt hjärta igen. Kortet påminner dig om vikten av att släppa och gå vidare istället för att älta det som har varit. Antingen du kunde påverka det eller inte. Du är starkare än din smärta. Livet är kort- gå framåt- det väntar dig något vackert om du bara tittar upp!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00