ANNONS

Fullmåne idag- så här påverkas stjärntecknen

/

Fullmåne i Stenbockens tecken.

Kära läsare,

Idag lyser en mycket positiv fullmåne upp himlen. Den äger rum på grad 3 i Stenbocken och markerar slutet på den resa som inleddes i samband med nymånen i samma tecken, den 13 januari.

De nyheter och möjligheter som presenteras vid denna fullmåne lovar trygghet och stabilitet inför framtiden. Planera, sätt nya mål för framtiden och gör dig redo att ta emot nya besked och information.

Så här påverkas stjärntecknen:

Väduren: Gör dig redo att summera ett viktigt projekt på jobbet eller imponera på en jobbintervju eller i sammanhang med chefstyper i din bransch. Fullmånen hjälper dig att nå ett mål du arbetat för det senaste halvåret när det gäller dina ambitioner. Det är också möjligt att du tar ett nytt beslut, i en ny riktning, avseende hur du arbetar eller hur du vill att din livsstruktur ska se ut.

Oxen: Nu är en tid för att drömma och försöka se på alternativa lösningar på hur du kan planera i ditt liv. En idé om att starta företag, bosätta dig utomlands en period eller gå tillbaka till skolbänken kan dyka upp när du tar in ny information på en kurs eller seminarie.

Boka in dig på en spännande work-shop eller läs en inspirerande bok av en framgångscoach eller entreprenör som lever livet på sina villkor.

Tvillingarna: Alla känslor svämmar över när fullmånen lyser upp ditt passionerade åttonde hus. Kärlekslivet kan hetta till rejält! Nu är du också redo att anförtro dig till en partner, ta ett viktigt steg som för dig närmare någon annan genom att ni sammanflätar era tillgångar eller agera avseende planering kring skatter och skulder. Bidrag och ersättningar av olika slag faller också under denna fullmåne. Ett beslut från stat eller myndighet, som du kanske väntat på det senaste halvåret, kan dyka upp.

Kräftan: Fullmånen ger dig chansen att ta ett viktigt steg avseende en kärleksrelation eller ett samarbete du har med en företrädare, såsom en agent, advokat eller läkare. Stenbocksenergierna är lugna och stabila och struktur är högt prioriterat. Om du just träffat någon ny kan fullmånen hjälpa dig att reda ut om personen verkligen matchar dina behov i en långsiktig relation. Annars finns risken att du lämnar den personen bakom dig.

Lejonet: Det petiga och hårda arbete du har utfört de senaste sex månaderna kan ge dig en stund av bekräftelse på jobbet. Dina ansträngningar när det gäller att ta hand om dig kan likaså ge resultat. Om du startade en ny diet eller träningsrutin precis i början av året kan du ha nått ditt mål nu.

Jungfrun: En romans kan börja spira vid tiden för fullmånen. En flirt som påbörjades för ett halvår sedan kan också förvandlas till en stadig relation genom att ni väljer att visa upp er officiellt tillsammans. Kreativa projekt, graviditetsdrömmar och nöjen dominerar så satsa på en resa till något som triggar Stenbocksenergierna såsom ett vackert slott eller en herrgård. Att köpa något vackert smycke eller plagg som andas vintage vore också helt rätt.

Vågen: De planer avseende ditt boende och ditt familjeliv som du har haft på gång det senaste halvåret, når sin slutdestination. Nu är du redo för nästa steg i processen antingen det handlar om att hitta ett nytt boende, renovera eller försöka bli gravid med din partner. Det är mycket känslor och sentimentalitet kring den här fullmånen för din del. Ta dig tid att känna in allt som varit och var snäll mot dig själv. Om du kan så tillbringa mer tid med din mamma/mammagestalt i livet och tala om allt som varit och hur du känner för det.

Skorpionen: Vad vill du dela med världen? Med en fullmånen i ditt tredje, kommunikativa hus är det en viktig tidpunkt för att sprida information. Skrivande Skorpioner kan starta en ny PR-kampanj, studiesugna kanske anmäler sig till en kurs eller anmäler sig som frivilliga lärare. Ett projekt i sociala medier kan ge resultat som du kämpat för. Det som sker är resultatet av dina ansträngningar det senaste halvåret. Grannar och syskon påverkas av fullmånen också. De kan ha viktiga nyheter att dela med sig av. Ett kontrakt gällande arbete kan läggas på ditt bord.

Skytten: Nu kan du få nyheter om pengar, inkomster och värdering av dina tillgångar. Ett plötsligt genombrott i karriären kan ge dig högre lön eller en chans att göra en god affär genom att sälja eller slå mynt av mark/fastighet som du äger. Med framtidsorienterade Stenbocken så handlar allt om att skapa dig en trygg väg framåt. Under kommande sex månader kan du hitta en ny inkomstkälla eller starta ett nytt arbete.

Stenbocken: Fullmånen lyser upp ditt första hus och nu handlar allt om dig och dina personliga satsningar det senaste halvåret. Vad började du för ny bana i samband med din födelsedag i år? Ett nytt arbete?

Ett personligt löfte? I dagarna kring fullmånen kan du utvärdera resultatet och se om du behöver göra några förändringar eller om du ska fortsätta på samma väg framåt även fortsatt. Du kan, alternativt, få upp ögonen för något helt nytt som du direkt känner lockar dig. Något som du kanske känner att du vill applicera direkt i ditt liv.

Vattumannen: Du befinner dig i en viktig tid för avslut och återhämtning. En process av att försonas med det förflutna, som inleddes för ett halvår sedan, är redo för sin final. Om du burit på bitterhet eller hållit fast vid någon av ren rädsla för att starta på nytt, på egen hand, så kan fullmånen nu ge dig kraften att släppa, förlåta och gå vidare. Du klarar det här! En hälsomässig fråga kan, alternativt, också bli aktuell då du får provsvar, kontakt med en terapeut eller tid för en operation.

Fiskarna: Ditt engagemang tillsammans med dina vänner och bekanta eller i ett gruppsammanhang, såsom en förening du tillhör eller  ett affärsnätverk, når en tid för avslut. En fråga som engagerat dig kan avslutas eller du kan bestämma dig för att släppa samarbetet med andra likasinnade. Använd de kommande veckorna till att nå ut till andra som vill verka för samma ämnen som du. Det är även en mycket bra tid för att titta närmare på internets möjligheter för dig eller upppgradera dina teknikprylar.

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00