ANNONS

Merkurius framåt idag- vågar JAG äntligen min nya satsning?

/

Slut på Merkurius retrograd.

God eftermiddag!

Det är äntligen dagen D för Merkurius att vända framåt. Det tumlar om rätt bra de dagar då Merkurius vänder framåt, respektive bakåt.

Å det senaste har det haglat av nyheter, information och saker att ta ställning till, på ett bakvänt, konstigt sätt.

Har ni också känt av detsamma?

Solens och Jupiters trigon imorgon onsdag pushar verkligen upp känslorna till en hög nivå. Det senaste dygnet har jag, oväntat, få ta ställning till beslut rörande familjen och samtidigt känt av sömnlösheten inför fullmånen på torsdag.

Jag brukar känna mig rätt ”calm and collected” men de senaste dagarna har jag känt mig som någon som hoppar till för minsta lilla. Om ni vet vad jag menar.

Jag går igenom ett allvarligt fall av att skjuta upp saker som skrämmer mig också. Det är så himla fånigt men man undviker ju gärna det nya och obekväma för det invanda och säkra sättet.

Kruxet är ju att för att växa måste man ut ur bekvämlighetszonen och rakt in i det okända.

Jag är på gång…

Mitt bästa lugn-medel just nu är genomsvettiga promenader runt Djurgården arla morgonstund. Det hjälper mig alltid att se klarare på val och beslut.

Det kanske låter som jag står inför personliga beslut men det är helt och hållet kopplat till arbete och att våga satsa. Här gäller det att få till en långsiktig plan, precis som den annalkande fullmånen i Stenbocken redan börjat skicka vibbar om.

Jag ska vara modig och visa vad jag arbetar på. Kanske paralyserar det mig helt, eller får mig att jobba på änu bättre. Jag brukar alltid visa något först när det är klart. Men nu tänker jag att en extra push här på bloggen kanske kan ta mig vidare.

cover manifest with the stars

Ser ni? PÅ ENGELSKA.

Exakt. Det är det som skrämmer mig.

Vem är jag att sälja det här?Klarar jag det här? Absolut från noll i ett stort land på andra sidan det stora vattnet. Talar jag samma språk som amerikanarna, som det de vill ha?

Yada, yada…

Fjädrar har blivit till en hel flock av hönor, ju längre jag har väntat. 😂

Nu går det inte längre.

Jag har funnit att det alltid har gett mig mer att visa mina rädslor, än att hålla dem inne. Så, här är jag. Rädd för att ta ut svängarna och misslyckas. Samtidigt vet jag att alla nya erfarenheter gör en rik. Att man inte kan misslyckas för man lär sig alltid något nytt.

Det här är på en känslomässig nivå.

Jag har effektivt sett till att inte bli klar med materialet (ursäkterna har varit rent patetiska: städat ALLA lådor, ”behövt” titta igenom alla fotoalbum, läsa en bok till, boka klipptid, lära mig om SEO, studera nya nagellacksnyanser…).

Nu är det upp till bevis. Får jag inte ur mig det här under den kommande veckan så lägger jag ned.

Jag ska hålla er uppdaterade. :-)

Jag önskar er alla en fortsatt underbar tisdag!

Kramar

Helena

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00