ANNONS

Det skrivs!

/

Ny bok på gång.

Kära läsare,

Jag har fått klartecken att berätta om något som jag har varit tvungen att hålla för mig själv ett tag: Jag skriver en ny astrologibok!

Det känns otroligt roligt. Och ännu mer när detta bokprojekt tycktes komma från ”ingenstans”.

Jag kommer använda de kommande veckorna till att djupdyka i skrivandet och jag ser verkligen fram emot det!

Trogna läsare känner till min berättelse, om hur det var min skrivardröm som ledde mig till den här bloggen. Och hur min dröm om att bli antagen och utgiven av förlag gick i uppfyllelse genom astrologiböcker och Fortunatas Profetia.

Det känns fortfarande som en dröm att få frågan om jag vill skriva en bok. Jag har fått se, göra och uppleva så otroligt mycket roligt och lärorikt sedan jag gav ut mina första bok år 2015: Bokevent, författarmöten, hoppa upp på scenen för intervjuer med hundratals personer i publiken, radiosändningar och bakom-kulisserna med redaktörer och grafiska designers.

Bokvärlden ÄR otroligt rolig. Precis som jag trodde när jag fortfarande bara drömde och affirmerade ”jag är en utgiven författare”.

Som ett mantra sa jag den frasen  (och massa andra bokaffirmationer) och sedan plötsligt blev det ketchupeffekten och allt hände på samma gång. Det skedde så snabbt att jag till och med dubbeldebuterade, med två böcker i skilda genrer, 2015.

Man ska aldrig ge upp sin dröm ;-)

Den nya boken, som är menad att se dagens försäljningsljus under nästa höst, blir min fjärde astrologibok. Förutom det så har jag också gett ut Fortunata del ett och del två.

(Jag har de bästa intentioner för Fortunata del 3 också, men jag har fått skjuta lite på det i och med detta bokprojekt.)

Så på frågan som jag får då och då:

Kommer du släppa någon ny bok snart?

JA! Den är under skrivande :-)

Jag lovar att berätta mer längre fram. Jag skriver den med ER i åtanke.

Tack för allt ert fina stöd och pepp under dessa år. Utan er, kära läsare, hade detta aldrig varit möjligt.

Jag önskar er alla en fortsatt underbar tisdag.

Ta hand om er!

Kramar

Helena

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00