ANNONS

Flerveckorshoroskop 15 juni- 5 juli, 2021

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 24-26, 2021

kristaller

TAROT för vecka 24- Vad väntar i kärlekslivet enligt korten?

Stjärnläget 15/6- 5/7

Väduren 21/3- 20/4

Nu är rätt tid att sätta familjen och hemmet framför annat. Din hälsa kan behöva lite extra uppmärksamhet. Ta dig tiden att sakta ned och prioritera att tänka positivt. Undvik konflikter den 3-4/7.

Kärlek: Din kärleksplanet besöker området i ditt horoskop som styr över nöjen och lättsamhet. Singlar flirtar och kan ha engångsträffar med personer som du attraheras av. Väduren vill ha roligt och släppa kraven. För stadgade är det en period som kan kännas som att återuppleva nyförälskelse. En härlig semester eller tid på egen hand vore helt rätt.

Bäst just nu: Du är poppis bland dina vänner och tar ett positivt beslut gällande ditt arbete den 24/6.

Oxen 21/4-21/5

Även om karriären är ett stort tema för dig under året så är sommaren lugnare. Du kan lägga plikter åt sidan och istället koncentrera dig på känslor och familjerelationer. Minnen från dåtiden kan krypa fram oftare än vanligt. Om du vill satsa sommaren på en renovering så är juni och juli ett bra val av tid.

Kärlek: Följ med flödet och låt kärleken utveckla sig i egen takt. Det kan bli lite av ett äventyr att inte försöka styra romantiken. Behovet av att känna samhörighet och trygghet med din partner är stort. Mysiga hemmaträffar slår en traditionell date om du är singel. Tacka ja till en middagsinbjudan.

Bäst just nu: Situationen kring en ekonomisk fråga kan ha känts oklar men lättar upp efter den 21/6. Du öppnar dig för ett nytt spännande kapitel i livet den 24/6.

Tvillingarna 22/5-21/6

Vad gör man när livet sveper iväg med en? Du kan behöva landa lite i början av perioden. Dy är redo för en ny start. Prioritera dig själv och att hitta din nya stil.

Kärlek: Du utstrålar något nytt. Som om du förändrat något viktigt i livet. Du njuter av att visa upp ditt nya jag och effekten blir att du attraherar nya personer. Efter den 20/6 gör du bäst i att sakta ned i kärlekslivet. En relation behöver tid att utvecklas och, kanske, utvärderas innan du vet vad du vill framöver. Använd de kommande månaderna till att se var förbättringar kan eller behöver göras.

Bäst just nu: Det flyter verkligen i ekonomin. Du är snabbtänkt och påhittig. Ju mer du använder din förmåga att kommunicera med andra, desto bättre blir resultatet. Studier går lätt som en dans och får framgångsrika resultat.

Kräftan 22/6-23/7

En spirituell insikt eller uppvaknande startar perioden. Kanske finns det något nytt sätt för dig att se på livet. Samtidigt verkar du behöva ta ett nytt grepp om det finansiella. Trots dessa lite djupare funderingar så ser juni och juli ut att bli lyckliga och fulla av härliga upplevelser.

Kärlek: Din utstrålning är fantastiskt. Andra noterar dig och dras till dig för din lyckade stil. Du lägger tid på din kropp. Inget är så attraktivt som någon som älskar och tar hand om sig själv.

Bäst just nu: Du upplever ditt årliga astrologiska nyår efter den 21/6. Det är en tid då du unnar dig mer och mår bra. Guld klär dig väl så kanske köper du plagg i den färgen eller satsar på ett smycke.

Lejonet 24/7-23/8

I början av perioden kan en vän ge dig oväntade nyheter. Ta dig tiden att finnas där lite extra för hen. Din reslust når höga nivåer. Bästa boten är att ta in nya perspektiv på alla sätt möjliga. Varför inte resa i en god bok eller fundera över att börja studera till hösten?

Kärlek: Tiden efter den 27/6 är en underbar kärlekstid. Du strålar av må-bra-vibbar och tar ut svängarna precis på det sätt som du älskar: du umgås mer och ser till att göra livet till mer av en fest än under resten av året. Juli 2021 kan bli en mycket speciell månad för ditt romantiska liv.

Bäst just nu: Du är smidigare och snabbare. Det är en bra tid för att tona musklerna eller på andra sätt utmana kroppen. Härliga kärleksdagar är 23/6 och 5/7.

Jungfrun 24/8-23/9

Du fylls med livsenergi och kraft. I juli kanske det är så mycket att du till och med känner dig rastlös. Samtidigt tycks tempot i livet sakta ned i juli. Ägna tiden åt att fila färdigt på sådant som blivit liggande eller att göra lite mentalt avslutande arbete kring relationer och situationer som inte längre ger dig glädje.

Kärlek: En relation testas i början av perioden. Var redo att vara flexibel. Händelser i ditt kärleksliv kommer sakta ned en aning. Det sker fortfarande saker men romantik behöver mer tid för att utvecklas och utvärderas. Fredagen 25/6 är väldigt positiv för kärlek och umgänge. Passa på att gå på date eller träffa vänner.

Bäst just nu: 2-27/6 och särskilt den 22-23/6 för med sig goda nyheter och möjligheter om pengar och inkomster. Om du har ett arbetsprojekt som behöver slutföras så får du extra kraft att bli färdig med det i juni eller juli.

Vågen 24/9-23/10

Med actionplaneten Mars i ditt elfte hus blir det superfart i ditt sociala liv. Antingen du sköter det via skärmar och sociala medier eller genom träffar ute i sommaren så kommer du troligen ha en fulltecknad social agenda. Du har verkligen saknat det här.

Kärlek: Romantiken flödar när du ägnar dig åt ett intresse. Bekanta och vänner som gillar samma musik och underhållning som du, kan plötsligt attrahera dig. Singlar träffa kärleken genom musikintresse eller kreativa aktiviteter.

Bäst just nu: Kärlekshändelser den 23-26/6 fylls av varma och härliga känslor. Du kan få chansen att gå på en tillställning dekorerad med glitter och glamour.

Skorpionen 24/10-22/11

Du kan behöva odla ditt tålamod när sommaren startar och världens tempo tycks sakta ned. Händelserna precis i starten på perioden ställer frågor kring gemensam ekonomi, eller en psykologisk process, på sin spets. Du behöver tänka i nya banor där.

Kärlek: I slutet av juni bestämmer du dig för att prioritera kärlekslivet. Du söker efter långsiktig stabilitet. Samtal med en partner handlar om att planera för framtiden. Singlar prioriterar personer som har samma livsmål och önskningar som de själva. Resten sållas effektivt bort. Midsommarhelgen är laddad med sex och flirt.

Bäst just nu: Trots att det är sommar så växlar tempot upp i ditt arbete. Du lägger mycket av din fokus på att leva upp till dina plikter. Det har inte varit sådan fart på två år. Du kan ta ett nytt steg i karriären genom en ny befattning eller anställning.

Skytten 23/11-22/12

Din kropp mår superbra av renligt leverne i juni och juli. Du kan vara känslig för viss typ av medicin eller överreagera på drinkar och vin under sommaren. Praktisera en hälsosam livsstil.

Kärlek: Du utstrålar mer av en utomvärldslig magi kring dig. Utomstående ser dig som någon som besitter en särskild kraft eller förmåga som gör dig mer spännande.

Din kärlekspartner tar gärna med dig på arbetsevent. Singlar kan också märka att kärleksmöjligheter dyker upp via arbetskontakter och kollegor. Tiden efter den 22/6 för med sig mer klarhet gällande en relation. Du kan agera gällande förändringar om du har känt att något behöver förändras i relationen.

Bäst just nu: En god nyhet i familjen eller gällande ditt boende dyker upp den 22-25/6. Positiva förändringar kan överraska dig den 5/7.

Stenbocken 23/12-20/1

Du startar perioden med mängder av tankar, i olika riktningar. Vid sådana tillfällen är det bäst att sakta ned och försöka bena ut vad som är viktigast att fokusera på. Till en början kan det visa sig att det är din arbetssituation och välmående.

Kärlek: Du har turen att få uppleva din bästa tid för kärlek och varmt umgänge med vänner under sommaren. Starten sker den 21/6 och kommer ge dig en mysig midsommar och kommande veckor. Om du är singel som söker kärleken så kan juni och juli föra med sig en person som står ut från resten. Någon med stor potential då ni delar samma önskningar inför framtiden.

Bäst just nu: En mycket tursam fullmåne i ditt eget tecken den 24/6 ger dig chansen att summera vad du har åstadkommit hittills och vilka mål du ska sikta in dig på under det kommande året.

Vattumannen 21/1-18/2

Du inleder perioden med att prioritera din hälsa och välmående. Samtal med vänner, promenader och ökade intryck får dig att må bra.

Kärlek: Du kan få reda på en hemlighet i början av perioden. Det som kommer fram gör det lättare för dig att ta romantiska beslut. Dina behov i kärlek skiftar snabbt. Om du är singel kan en person intressera dig ena veckan och en annan i nästa. Efter den 21/6 är känslomässig trygghet och lugn det som lockar dig mest. Det viktigaste i relationer är att hålla en känslomässig balans.

Bäst just nu: Vänner visar sin omtanke på ett värmande sätt den 23/6. Kärlek och romantik överraskar dig positivt på måndagen den 5/7.

Fiskarna 19/2-20/3

Med ditt femte hus för glädje och nöjen aktivt väntar en glädjefylld tid från och med den 21/6. Du kommer kunna leva ut mer och få stor glädje av att kunna umgås med barn och ägna dig åt intressen som du känner passionerat för.

Kärlek: Vissa perioder är till för att njuta och inte se så allvarligt på saker. Kärleksaffärer och tillfälliga förbindelser kan ge dig en mysig start på sommaren. Stadgade släpper måsten och plikter och dansar, skrattar och unnar sig livets goda. Hemmafester och bjudningar kommer bli många. Ett flirtigt meddelande kan ta dig med storm den 5/7.

Bäst just nu: Efter den 21/6 blir kommunikationen med en romantisk partner mycket lättare. Om du har upplevt en tröghet i samtal eller kanske en fnurra på tråden, reder det ut sig. Midsommar bjuder på en särskilt vacker upplevelse både gällande omgivning och romantik.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00