ANNONS

Mars i Lejonet- så här påverkas stjärntecknen

/

Här har stjärntecknen mer mod, action och händelser att vänta. Lyx, flärd, flirt, nöje, glitter och glamour.

macaron

Kära läsare,

Det tar Mars två år att passera genom alla stjärntecken. Imorgon när Mars flyttar in i Lejonet är det alltså två år sedan sist. Då passerade Mars i Lejonets tecken den 1 juli- 18 augusti 2019).

Mars styr över livsglädje och att få fokusera på sådant man älskar starkt. Det är barnens tecken men även fertiliteten/graviditetens tecken. Allt som faller under något man gör med stor passion och kärlek finns med här. Uttrycksformer på konstnärligt sätt, spela instrument, sjunga, dansa, måla och skapa, styrs av Lejonet. Detta tecken förknippas med kungligheter, glitter, glamour och kändisskap. Ett Lejon älskar flirt, 5-stjärnig service, beväma resorts och hotell, kalas, kärleksaffärer och att få klä sig som lyxigt vacker.

Under den tiden som Mars berör Lejonets tecken kan vi få se mer sådana trender i våra liv. För mer info om hur ditt stjärntecken påverkas, läs min lathund nedan.

Läs gärna för ditt ascendenttecken också.

11 juni- 29 juli 2021

VädurenNär din egen styrare, Mars, besöker ditt femte hus är det bara nöjen, romans, sex, drinkar, kreativitet, fertilitet och resor på din agenda!

Ja, detta är nöjenas hus och du kan glädja dig trippelt för Solen och Venus kommer också besöka denna del av ditt horoskop under vissa delar av tiden. Enda risken med Mars i denna position är att passionen kan rinna över i ett rejält kärleksbråk om du inte tänker efter innan du säger något tokigt eller agerar klumpigt. Arbete lär vara det sista som du tänker på under juni och juli.

Oxen

Känslorna blir stora under den här perioden. Ditt hem, dina känslomässiga rötter, dina minnen från långt tillbaka i ditt liv samt din relation till din mamma, kan bli riktigt heta potatisar. Detta kan utspela sig på två olika sätt: antingen sätter du fart och renoverar eller möblerar om/byter bostad. Det går antagligen kvickt som sjutton att komma igång! Eller så kan känslorna med familjemedlemmar koka över i en känslomässig process där du tvingas se dig själv in i själen idag och göra vissa summeringar gällande de minnen du bär på. Minns att du är mer än dina minnen. Släpp det dåliga och gå framåt med vetskapen att du faktiskt klarat 100% av dina utmaningar i livet hittills. Du är starkare än du tror och kommer klara även dessa känslostormar. Om de ens kommer.

Tvillingarna

Du är den naturliga styraren av det tredje huset och nu när Mars besöker det området i ditt horoskop är det som du förvandlas till Fröken/Herr Försäljare. Du kan sälja ”sand i Sahara”. Du blir rapp i munnen och är kvick i tanken. Om du behöver övertyga någon om något, exempelvis vid en intervju, så är det nu! Om du arbetar med försäljning, PR eller kommunikation såsom att skriva eller tala, är detta en guldperiod. Enda minus? Att du blir FÖR mycket och att folk backar för att du inte lyckas lägga band på dig i tid.

Kräftan

Nu flyttar aktive Mars in i ditt inkomsthus och du kan få snabba besked eller händelser gällande din ekonomi, dina tillgångar eller värdet på din egen talang. Någon kan vara villig att betala mer för dina tjänster eller det du kan. Om du behöver förbättra din ekonomi ska du ha lönesamtal nu! Om du är egenföretagare är det en god tid för att höja arvodet för dina tjänster eller produkter. Det finns en risk att du får en oväntat stor utgift att ta hand om. Planera för en plan B i din budget istället för att slösa mer bara för att du fått in mer pengar. Då kan du sova gott på natten.

Lejonet

Det är två år sedan sist och nu är Mars åter vid din sida. Nu får du din vilja igenom. Du behöver inte ens ryta, du behöver bara peka med din gyllene tass mot det du vill ha. Med Mars i ditt första hus får du din vilja igenom för omvärlden tycks ha träffats av en förtrollning som gör att allt du säger låter helt rätt i andras öron. Inte så illa alls, kära Lejon! Se till att be om vad du vill ha antingen det är ett nytt jobb, en högre lön eller en ny kärlekspartner- nu attrahera du rubbet. Du framstår som kunglig och hela stadens bästa kap både i affärer och kärlek. Du kommer älska det. Kom dock ihåg att använda din styrka på ett sätt som är lika nobelt som skogens konung är vacker. Beskydda och hjälp de svaga om du kan. Var Lejonkungen.

JungfrunNär Mars nu kommer passera genom ditt tolfte hus är det två saker som passar sig väl: 1. Vila, återhämta dig och fokusera på att släppa taget från alla omvärldens krav och måsten. Det är en idealisk tid för semester.

2. Arbeta i hemlighet på ett projekt som kräver att du lägger en sista hand vid det. Dra dig undan på ett lantställe, i ditt hem eller på en semesterort för att slutföra det du påbörjat. När augusti kommer kan du öppna dörren och stiga ut i världen igen. Förvånas inte om ditt drömliv är starkare än någonsin eller om din intuition är spöklikt träffsäker. Jag vet att du inte alltid tror på det övernaturliga och sällan pratar med omvärlden om mystiska upplevelser, men du kan ju dryfta saken med dig själv på din kammare. Eller låta det inspirera dig i ditt arbete eller kreativitet.

Vågen

Nu är en tid för att slå dig samman med andra som delar samma intressen som du. Med Mars i ditt elfte nätverkande hus kan du få många inbjudningar till event eller mässor. Antalet nya telefonnummer i din kontaktlista kan öka snabbt. De människor du möter under den här perioden kanske inte är personer som du kallar för dina närmaste vänner men de ger dig så mycket nöje eftersom ni brinner för samma intressen eller hjärtefrågor. Det är en oerhört ”minglig” period. Du kan komma på något nytt som gör att du får ett rykte om dig att vara uppfinningsrik och/eller genismart.

Skorpionen

Det är start för sommaren och för många tycks det som om ordet ”arbete” änu bör suddas ut från schemat. Men inte för dig! Med Mars i ditt tionde hus, alias huset för karriär och status inom din bransch, kan det bli mer fart än någonsin. Nu är en supertid för att söka ett drömjobb som ger dig ökat anseende, bättre betalt och mer VIP-stil. En chef kan kräva mycket av dig under den här perioden men med Mars här har du energin och drivet som krävs. Kom ihåg att sätta undan tid för egentid, även om den handlar om minuter, till dig själv och din återhämtning.

Skytten

Äntligen Skytten! Dina favoritämnen- resor, spännande personer och nya livsperspektiv- kommer fylla ditt liv som en flod nu! Nu kan du hastigt och lustigt slänga ned packning för att bege dig mot en internationell flygplats, resa iväg på en kärlekssemester och blåsa liv i vardagstristessen med din partner eller, om du är singel, få upp ögonen för någon riktigt speciell person. Det kan handla om en jurist, någon som jobbar med resor, en författare eller lärare/coach. Någon som har massor av nytt att visa för dig. Nu gynnas långdistansförhållanden eller kärleksrelationer med utlänningar. Det är också, alternativt, möjligt att du med full kraft bestämmer dig för att läsa in dig på ett ämne eller gå en universitets/högskole-kurs.

Stenbocken

Sex, lögner och videoband, kära Stenbock! Eller fullt upp med att styra upp ekonomi som du delar med någon annan. Detta är det område som medför starka upplevelser som skakar om dig. På ett positivt sätt, även om det till en början kanske kan kännas krävande. En mycket passionerad men kanske hemlig romans kan blomma ut genom hemliga sms och hotellmöten, en personlig resa kan få sin start efter ett besök hos en psykolog eller spirituellt medium eller helare. Ett tredje alternativ är att du tar tag i din ekonomi genom att reda ut ett arv, tar emot en monetär gåva eller bokar att personligt möte med din bankman för att diskutera att lägga om dina lån.

VattumannenMars i ditt sjunde, sociala hus, kommer ge dig många bjudningar och anledningar till att skåla och fira med nära och kära. Om du lever i en stadgad relation kan den kommande tiden bli då ni bestämmer er för att förlova/gifta er. Singlar kan möte en person som känns som han/hon verkligen har ”alla rätt”.Det är också en tid av social popularitet. Omvärlden tycker att du tillför en så trevlig och charmant ton att många kommer vilja att du kommer och besöker dem eller är med på deras kalas och firanden.

Invitationer till dop, bröllop, födelsedagskalas och förlovningsmiddagar kan dugga tätt. Gör dig beredd på en mycket social och händelserik tid. Om du driver eget företag kan denna period föra med sig en chans att samarbeta med en annan företagare.

Fiskarna

Mars i ditt sjätte hus kommer sätta fart på dina daliga rutiner och hur du tar hand om din hälsa. Nu kanske du inser att ditt behov av en hemhjälp eller en assistent är större än någonsin. Sätt in en annons eller sök efter den rätte att hantera det du delegerar. Du kommer spara på dina krafter och därmed din hälsa. Alternativt kan ett mycket petigt eller detaljerat projekt ta upp all din tid. Det kan handla om något kreativt såsom att korrekturläsa en uppsats eller bokmanus eller att färgmatcha något ned till minsta nyans. Se upp för en ilsken medarbetare eller tjurig läkare. Det är inte dig det är fel på- vänd bara om och gå i en annan riktning och spar på din energi. Din hälsa har allt att vinna på att du sätter den högst på din agenda.

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00