ANNONS

Mars på 29 grader i Kräftans tecken

/

The anaretic degree- känslomässig explosion?

sam-manns-V5Owjg-ZNto-unsplash

Kära läsare,

Mars kommer befinna sig på den 29 graden i Kräftans tecken i samband med förmörkelsen imorgon. Det är på gång redan idag.

En planet som befinner sig på den 29 graden kallas på engelska för anaretic.

Den 29:e graden är den sista graden i varje tecken och kännetecknar ett avslut, ett klimax. En del menar att det är en krisladdad energi.

Mars är fylld av kraft och ilska och på denna punkt, i det familjekära och emotionella tecknet Kräftan, så kan vårt känsloliv kännas som en tickande bomb. Känslor kan ha byggts upp till den grad att de riskerar att börja läcka ut eller få oss att agera.

Mars är bra på att ge oss motivation men det är klokt om huvudet är med och tar besluten om vad som ska göras. Inte bara känslorna.

På den 29:e graden kan vi stå och ”vippa” mellan en sak och en annan. Först kanske vi hade tänkt att fatta ett visst beslut, för att sedan ställa in den planen och göra precis tvärtom när Mars flyttar vidare in i nästa tecken.

Mars på den 29 graden befinner sig i opposition till Pluto och äger rum samtidigt som solförmörkelsen i Tvillingarnas tecken.

Puh, starka känslor är på ingång!

Om du har personliga planeter på den 29:e graden i något tecken så kommer de aktiveras idag under de kommande dagarna.

Tittar du efter och ser var Mars och Pluto befinner sig så kan du se vilket livsområde som påverkas av Mars starka kraft av avslut och känslomässiga kulmination. HÄR skrev jag om vilket livsområde som solförmörkelsen i Tvillingarna imorgon berör för stjärntecknen.

Mars flyttar in i Lejonet på fredagen den 11 juni.

Tålamod, tålamod, djupandning och ”häng med i flödet”

Detta klarar vi!

Kramar

Helena

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00