ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop 7-13 juni, 2021

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 23, 2021

three of cups

Väduren 21/3- 20/4

Vilken vecka full av information och hastiga ändrade planer! Med en solförmörkelse i ditt tredje hus för kommunikation och resor genom lokaliteter så kanske du hastigt hoppar på en kurs, tar ett nytt grepp kring din närvaro i social medier, pendlar mer än vanligt eller bestämmer dig för att beta av en resttenta. Helgens härliga kärleksvibrationer bjuder dig på mer fint än du hade förväntat dig. Det väntar en positiv överraskning!

Oxen 21/4-21/5

Är du redo för en ny budget? Yes, nu händer det! På torsdagen får du en chans att göra om din ekonomi. Det är som om du blir pushad att göra det. Nyheter om ett nytt arbete, en ny inkomstkälla eller chansen att sälja något du äger, lägger grunden för det som sker. Till helgen möts din styrare med Uranus. Kanske bestämmer du dig plötsligt för att bjuda hem vänner eller tacka ja till en infalls-liknande inbjudan. Det blir supertrevligt!

Tvillingarna 22/5-21/6Du står i centrum för solförmörkelsen på torsdagen. Den sker i ditt eget tecken.

Du kontra andra/din kärlekspartner. Vad vill du ha ut av livet och en relation framöver? Vid förmörkelsen kan du få reda på något som du inte visste om tidigare. Det ger dig fart och kraft att ta ett beslut för att vända blad i livet. Du kanske inte känner dig riktigt säker på dina val förrän efter den 22 juni. Då vänder din styrarplanet framåt. Tills dess planera mentalt för din nya livsstart. Du kan få en överraskningspresent eller gåva till helgen.


Kräftan 22/6-23/7

Du är redo att vända blad och snöra ihop påsen med livserfarenheter, hittills. Det blir extra starkt i samband med solförmörkelsen på torsdagen. Vad är det du behöver bli klar med? Antingen det är arbete eller att förlåta det förgångna, så är tiden den rätta för att släppa och gå vidare. Med Venus i ditt eget tecken så kanske du har märkt av att omvärlden tycks notera dig mer. Ge dig mer komplimanger. Flirta med dig. Till helgen kan du få en väldigt härlig samvaro med vänner och kanske trillar det oväntat in ett hjärta i en chattkonversation också. Mysigt och härligt.

Lejonet 24/7-23/8

Veckans stora händelse är solförmörkelsen i ditt elfte hus. Ett samarbete eller vänskapscirklar kan behöva all din uppmärksamhet. Kanske behöver du finnas där för en vän eller inleder ett nytt roligt projekt tillsammans med likasinnade. Med fokus på kommunikation så är onlinevärlden och sociala medier i kombination med innovativa tankar, melodin för dig. Din karriärplanet, Venus, signalerar till överraskningarnas planet, Uranus till helgen. Här kan det komma både oväntade jobbchanser och kärleksupplevelser. Njut och följ med i det flöde som aktiveras! Mars flyttar in i ditt tecken på fredagen. Under kommande veckor sätter du en viktig, personlig plan i rörelse. Vad är det?

Jungfrun 24/8-23/9Jaha, då var det dags! Chansen du väntat på i karriären, men som du trodde du skulle behöva vänta längre på… Håll ögonen på torsdagen och den chans till nystart på jobbet.

Du kan få allas ögon på dig när du får chansen att ansvara för ett prestigefyllt projekt, erbjuds en bättre chans och en ny titel eller prisas i din industri. Du får respekt för ditt arbete vilket är väldigt härligt. Kom ihåg att vara noga med detaljer- fråga gärna fler gånger än för få gånger, om det blir tal om att skriva kontrakt eller avtal. Dyker en oväntad resechans/plan på att umgås med vänner på en resa upp till helgen?


Vågen 24/9-23/10

Du är redo för världen! Eller ja, i den mån det går att på något sätt vidga dina vyer. Kanske kan du nu börja samtala med vänner utomlands om att kunna ses snart? Mail och samtal med vänner utomlands kan få massor av fart i samband med solförmörkelsen på torsdagen. Likaså kanske en fundering kring ett event eller studier utomlands, som kanske varit på tapeten tidigare, dyker upp igen. När din styrare, Venus, möter Uranus på söndagen kan det slå gnistor om dig och en annan person. Passionerade gnistor. Det kan bli en riktigt härlig helg!

Skorpionen 24/10-22/11

En solförmörkelse i ditt åttonde huset för delat ägande, begär, passion och livstransformation, för med sig information som kan skifta dina perspektiv. Du kan få nyheter som får dig att se på livet på ett annat sätt, vare sig det gäller hur du ska hantera egendom med någon annan, till livets mening för dig. Det kan bli både djupt, intensivt och passionerat. Solen är din planet för långsiktiga planer. Något i din långsiktiga planering kan behöva en ny plan till följd av oväntade nyheter som kan dyka upp på torsdagen. Din kärleksplanet möter din planet för hem och familj på söndagen. En sällsam känsla av ”hemma” och emotionellt stöd, kan ge dig en oväntad trygghet med din kärlekspartner under helgen. Vackert.


Skytten 23/11-22/12

En kärleks- eller affärspartner står i centrum för dig i samband med solförmörkelsen på torsdagen. Kanske behöver du finnas där för att hjälpa till när denne får oväntade nyheter eller planer. Det är också möjligt att du får reda på något, som du inte visste om sedan tidigare. Är det skvaller eller finns det något uns av sanning där? Utifrån det du hör så kommer du kunna göra en nystart gällande din relation, antingen den är romantisk eller affärsmässig. Mars träder in i ditt nionde hus på fredagen. Du är SÅ redo för utlandet och nya livsäventyr! Nu kanske det kommer! Livet kommer bli festligare. Äntligen! Söndagen bjuder på en överraskning som kan ge dig mer pengar på kontot.

Stenbocken 23/12-20/1

Har du drömt om nyheter om en ny chans i arbetet? Då kommer denna vecka falla dig i smaken. Torsdagens solförmörkelse ger dig nyheter om ett nytt uppdrag, ett nytt arbete eller nya uppdrag. Var beredd på oväntade nyheter! En medarbetare eller anställd kan meddela besked om ändrade planer. Möjligen är det en man som berättar att han ska lämna kontoret, vilket ger dig mer att göra då du behöver ta över hans ansvar. Helgen blir överraskande glittrig och full av kul socialt liv, flirt, värme och romantik.

Vattumannen 21/1-18/2Ditt femte hus för flirt, fertilitet, kärleksaffärer och livsglädje lyses upp av solförmörkelsen på torsdagen. Detta kan föra med sig nyheter om en oväntad graviditet, ett nytt kärleksprojekt där du får leva ut din kreativitet eller hastiga nyheter om barn. En kärleksaffär kan också börja blomstra. Helt ”ur det blå”. Med Mars i din zon för seriös kärlek, från och med fredagen och under kommande veckor, väntar en händelserik och glädjefylld tid i ditt kärleksliv. Helgen bjuder dig på en väldigt fin samvaro och känsla av trivsel och lycka i hemmet, tillsammans med din familj. Du har uppnått det du önskade dig. Kanske inser du att det gick snabbare än du trodde?


Fiskarna 19/2-20/3

Ditt hem och din närmaste familj är det som blir ditt fokus vid solförmörkelsen på torsdagen. Hastigt kan du behöva finnas där för någon i din familj eller ta ett beslut avseende ditt hem. Det som sker innebär en känslomässig nystart för dig. Du kan få reda på något som du inte var beredd på, avseende någon i din familj eller överraskas av deras besked om nya planer. Alternativt, kanske inser du att du behöver ta ett nytt krafttag gällande något i ditt hem, såsom ett renoveringsbehov eller liknande. Med en härlig aspekt mellan Venus i din zon för livsglädje och nöje och Uranus i ditt kommunikationshus, kan nyheter, samtal från vänner eller syskon eller kul samvaro med andra göra din helg.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00