ANNONS

Horoskop vecka 23, 2021

/

Planethändelser 7-13 juni, 2021

solareclipse

Kära läsare,

Det märks att Merkurius är retrograd! Precis allt som inte var planerat för min dåvarande vecka, har skett. Det har varit lite lätt rörigt. Inte direkt dåligt, bara knasigt.

Hur har ni upplevt det?

Nu till veckan som kommer:

Det är dags för solförmörkelse i Tvillingarna och byte av tecken för Mars.

Dessa två händelser tillsammans med Merkurius retro och Neptunus rökridåer och inspiration, kommer prägla denna vecka.

Om vi startar med solförmörkelsen, som också är en nymåne, så kommer allt ljus att falla på Tvillingarnas tecken. Det är en stor vecka för Tvillingarna som kan påbörja ett viktigt, nytt livskapitel i sina liv.

Alla stjärntecken får dock sin chans till nystart, inom olika livsområden.

Solförmörkelsen äger rum på torsdagen, på grad 20 i Tvillingarna.

Det är dags för ny början! Och det kan ske snabbt- troget händelseförloppet vid förmörkelser. Tiden brukar få ökad hastighet dagarna kring en förmörkelse. Det man hade planerat att göra vid ett senare datum, sker tidigare än planerat därför att…

… yttre omständigheter leder oss fram till att ”det måste ske nu”.

Tvillingarna är kommunikatörerna i zodiaken. De hanterar all information, från fakta till skvaller. Det cirkulerar alltid något att notera: nyheter, hörsägen, studiematerial, berättelser från vänner, böcker och inspiration.

Tvillingarnas styrare är Merkurius. Sedan förra lördagen befinner sig Merkurius retrograd. En situation sedan tidigare kan poppa upp igen och ge en ny chans. Oklarhet kan också späda på svårighet att ta beslut.

Saturnus och Merkurius skapar en fin grund för att den nystart man, oväntat, får, bjuder på en chans till en stabil grund för framtiden.

Mars kommer tillsammans med Neptunus ”elda på” och ge kraft och energi till spirituella övningar/intressen, läkning/healing och kreativitet och fantasi. Det är en underbar energi för de områden som jag nämnde. Men, står man i ett läge där det är kontrakt, konkreta fakta och detaljer som behöver kollas upp, ta det då varligt. Neptunus är känd för att sprida ett skimmer av oklarhet kring de ämnen som planeten berör och Merkurius backar.

Låt inspirationen flöda men avvakta med formella beslut. Om det går.

Undantaget är om det finns en chans att återgå till ett samarbete med någon eller en tidigare kontraktspartner såsom en chef, hyresvärd eller liknande.

Det kan också bli lite av en upp-till-bevis-känsla kring pengar och bestämmande personer under veckan.

Mars befinner sig i opposition till Pluto (de styrande, gemensam ekonomi och lånade pengar). Var uppmärksam på att inte låta dig luras in i något som inte känns bra, rent ekonomiskt.

Tack och lov befinner sig Solen och Merkuirus på ett mycket gott humör tillsammans, i en konjunktion. Förmågan att kommunicera är så bra som den kan tänkas vara, trots retrograden. Fråga, maila om, ring igen och dubbelkolla din information som du skickar iväg så kommer du ge dig själv de bästa förutsättningarna att nå fram med det du vill säga eller informera dig om.

Är du redo för en nystart med ett syskon, grannskapet du bor i, planer på att börja pendla för jobbet eller studier?

Detta är några av de saker som kan dyka upp i samband med solförmörkelsen på torsdagen.

Häng med i flödet!

Härliga kärlekshelg!

På fredagen flyttar Mars in i Lejonets tecken. Det sammanfaller med att kärleksplaneten, Venus, och Uranus går mot en  sextil (mötet blir exakt på söndagen).

Mars kommer ge oss mer flirt, mer PARTY och skoj. Och så en  oväntade, härlig utveckling i kärlekslivet, tack vare Venus och Uranus.

Det kan bli en väldigt romantisk helg! För lyckliga singlar så kan en vacker gåva räckas över till dig. För singlar som söker kärleken så agerar stjärnorna som kärleksänglar som skjuter amors pilar. Det kan ske ”var som helst och hur som helst”. Var redo” Stadgade kan njuta av oväntat fin samvaro med kärlekspartner och vänner i sällskapslivet.

Det kan kännas sällsamt härligt, helt enkelt!

Solen och Neptunus kommer befinna sig i en kvadratur på söndagen. Om något låter för bra för att vara sant, så är det troligen så. Bästa rådet ifall magkänsla varnar är att ställa mängder av frågor innan man tar ett beslut.

Ja, ni hör, det är en händelserik vecka som väntar.

Jag önskar er alla en underbar nystartsvecka och de finaste av kärleksöverraskningarna!

Kramar

Helena

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00