ANNONS

Tarotkort 4 juni 2021

/

Tarotkort för dagen- Vad väntar dig idag?

tarot2

Välj ditt kort och scrolla ned för rättvända kort samt budskap

fre 4 juni 2021

Från vänster:

fred 4 juni 2021

Kejsarinnan:

Kejsarinnan befinner sig i total kontakt med skogen och naturen. Hennes stjärnor på huvudet symboliserar hennes spirituella sida. När Kejsarinnan framträder i en reading är det ett tecken på att du ska ta vara mer på det feminina i dig. Även om du är man. Ge dig själv mer skönhet och omvårdnad och lyssna till din magkänsla. Kejsarinnan kan också ses som ett kort som symboliserar fruktsamhet. En ny idé eller möjlighet kan födas ur ditt inre. En graviditet kan prägla de nyheter du får under dagen. Kejsarinnan visar dig också att ditt liv är fullt av välsignelser. Om du uppmärksammar dem och tackar för dem, får du mer att glädjas över. Om du har ett viktigt beslut att fatta eller känner dig vilsen i dina känslor, kan ett besök i naturen eller en promenad under stora träd eller vid ängar ge dig klarhet.

3 i Bägare:Om du har valt tre i bägare väntar en känsla av underbar gemenskap och glädje. Precis som kvinnorna på kortet så omger du dig med vänner, festar och firar och roar dig i gemenskap med andra. Det är en rolig och hög stämning kring kortet. Du kan få en bekräftelse på att dina närmaste och dina vänner verkligen visar att de finns där för dig. De är ditt team av folk som beskyddar dig och hjälper dig, precis som du gör detsamma för dem. Du kan känna dig inspirerad att samla dina vänner, glömma plikterna för ett tag, prata, skratta och bara vara med dina tjejkompisar. En särskild middag, kalas, firande eller bröllop kan markera den här dagen. Det finns även en kreativ förmåga kring detta kort. En idé eller en vision om att skapa ett nätverk/gå med i ett nätverk eller samlas kring ett skapande projekt kan kännas starkt idag. Dags att anmäla dig till konstkursen eller skriva poesi?

Gör något av saken!

10 i Bägare:

Det här kortet signalerar att du befinner dig tillsammans med personer som du har en särskilt stark relation eller koppling till. Det kan vara din närmaste partner och dina barn. Likt paret på bilden så strålar livet emot er alla. Regnbågen symboliserar att det svåra ligger bakom dig och att du kan njuta av allt det goda, och kärleken, som du har. Om du befinner dig i en ny relation kan samtal om att gifta er, flytta ihop eller skaffa barn komma på tal idag. Det känns så hoppfullt och härligt! Kanske upplever du det som att du sluter en viktig livscirkel och börjar känna dig hel igen. Följ ditt hjärta och du kommer att hitta rätt väg.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00