ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop 31 maj- 6 juni, 2021

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 22, 2021

Väduren 21/3- 20/4

Familjelivet ger dig en varm och inspirerande känsla på måndag. Visa din uppskattning för dina närmaste. Merkurius backar i ditt tredje hus för kommunikation. Din egen förmåga att tolka information är inte på topp. Ta med det i beräkningarna när du pratar med andra eller läser något. Ondagen och torsdagen är vansinnigt romantiska, glada och lyckliga.

Oxen 21/4-21/5

Under de kommande veckorna kan du få blandade budskap om pengar. Ta med det i beräkningarna om du planerar att lägga om din ekonomi, köpa/sälja bostad eller satsa på ett nytt arbete. För bästa resultat: vänta tills efter den 22 juni med ekonomiska beslut. Onsdagen- fredagen ger dig de härligaste vibbar då din egen planet, Venus, möter turplaneten Jupiter. Pengar och passion, Oxen!

Tvillingarna 22/5-21/6Alla stjärntecken påverkas av din styrares retrograd. Nu och under kommande veckor har du mycket att vinna på att sakta ned och utvärdera vad du har gjort hittills i livet. Finns det något du vill göra på ett annat sätt? Ta dig tiden att fundera och återvända till det förflutnas tankar och planer.

Efter den 22 juni kan du sätta fart mot nya mål. Spännande tankar och idéer med en partner, som kanske berör en resa eller annat livsäventyr, blommar upp på onsdagen-torsdagen.


Kräftan 22/6-23/7

Dags att backa bandet och se över ett arbetsprojekt som du satte fart med under våren? Eller gå igenom en plan på självkärlek och hälsa, som kanske inte riktigt klar just nu? Med Merkurius i ditt tolfte hus kan tankarna under kommande veckor kretsa kring att få avslut inom något av dessa områden. På torsdagen signalerar Venus, i ditt eget tecken, till turplaneten Jupiter i ditt nionde hus för filosofiska insikter och nya vyer. Denna vecka kan bjuda på positiva nyheter/möjligheter kring hälsa och arbeta.

Lejonet 24/7-23/8

Ditt inre, formar din yttre verklighet. På måndagen kan du känna dig enormt inspirerad att lägga upp en daglig plan för att affirmera och visualisera det du önskar dig. Ge det ditt allt. Kanske drabbas du också av en stark övertygelse om att du ska dela det du vet med andra. När din karriärplanet, Venus, möter tursamme Jupiter, på onsdagen och torsdagen, får du bekräftelse i arbetet. Kanske får du höra att en större summa pengar är på väg till ditt bankkonto i form av ersättning, kommission eller gåva. Torsdagen är en riktig 5-stjärnig dag!

Jungfrun 24/8-23/9Funderingar kring karriären, Jungfrun? Med din styrare retrograd i din zon för långsiktiga planer och ambitioner, kan de kommande tre veckorna ge dig lite att fundera över. Det bästa rådet är att reflektera över vad du har uppnått, och vad du vill göra härnäst. Efter den 22 juni rör sig Merkurius framåt igen och du kommer känna dig trygg i vilken riktning du ska välja. Ditt sociala liv med vänner och tillsammans med din kärlekspartner får superhärliga vibbar på onsdagen-torsdagen. Ut och umgås, säger stjärnorna. Kan du? Onlinevärlden och bekanta ger singlar tur i kärlek under dessa dagar. (Faller du kanske för en vän?)


Vågen 24/9-23/10

Med Merkurius retrograd i ditt nionde hus för internationella upplevelser och livsäventyr kanske du begrundar hur du ska planera för en resa eller göra en satsning på studier. Ett juridiskt ärende kan också bli aktuellt. under de kommande veckorna kanske du tycker att du inte hittar någon bra plan, men, lugn, det kommer klarna. Begrunda och fundera, i tid till midsommar vet du vad du ska göra. På torsdagen möts din styrare, Venus, med din kommunikationsplanet. Goda nyheter om ett jobb eller idéer för en framtidsplan kan dyka upp.

Skorpionen 24/10-22/11

Om du väntar på nyheter om en operation, låneansökan eller besök hos en terapeut så kan de kommande veckorna pröva dig lite extra. Svar kan ta längre tid än du hade trott. På samma gång kanske du upplever du har tur och action om det gäller att återgå till en tidigare kirurg, uppdatera/förnya ett tidigare bostadslån eller återse en psykolog som du besökt innan. Tiden fram till och med den 22 juni kräver tålamod med nya satsningar. På onsdagen- torsdagen får du en dos av tur och härliga upplevelser i kärlek och socialt umgänge. Pengar finns med här också. Kanske får du en fin gåva eller firar framgång på arbetet, tillsammans med din kärlekspartner.

Skytten 23/11-22/12På måndagen hamnar ditt boende och familjeliv i centrum. Du verkar känna dig mer hoppfull och inspirerad. Kanske hittar du precis det objekt som du har letat efter. En lösning för familj och hemmet, hägrar! Tänk dock på Merkurius retrograd och försök att skriva viktiga papper efter den 22 juni. En tidigare kärlekspartner kan dyka upp i ditt liv under de kommande veckorna. Öppnar du dörren igen? På onsdagen och torsdagen kan du få ett mycket gott besked om pengar eller något som du äger (sak/bostad/fastighet). Ett eftertraktat bostadslån eller ekonomiskt bidrag som du sökt kan vara anledningen till din må-bra-känsla.


Stenbocken 23/12-20/1

Kärleksplaneten Venus besöker ditt hus för seriös kärlek. Under kommande veckor kommer du märka hur livet med din romantiske partner, blir mer harmoniskt. Det flyter. Socialt kanske du får mer inbjudningar till middagar i trädgårdar och hemtrevliga matsalar. Om du är singel kan en ny person dyka upp, tack vare en introduktion av en familjemedlem eller på em familjär bjudning. När Solen möter din styrare, Saturnus, på torsdagen kan du lägga upp en bra plan för framtiden. Kanske förbereder du dig för att välkomna ett nytt husdjur? Eller byta arbeta? Börja träna?

Vattumannen 21/1-18/2

Det kan bli en väldigt effektiv måndag, full av inspiration och kraft. Kanske piffar du till ditt hem eller får upp ett spår kring hur du kan arbeta smartare? Med Venus i ditt hus för hälsa och arbete, kan en kollega eller anställd få ditt hjärta att bulta snabbare. Kärleksgnistor kan även slå på gymmet eller med någon som arbetar med träning och välmående, såsom en läkare eller terapeut. Det spritter till i dig på torsdagen. Något som du känner väldigt mycket glädje, erbjuder dig en tursam plan inför framtiden. Grundat och tryggt. Du kan få en stund i rampljuset när världen noterar din talang.

Fiskarna 19/2-20/3Veckan inleds med att din styrare, inspirerande Neptunus, signalerar till actionplaneten, Mars. Om du är kreativt lagd kan en historia dimpa ned i ditt huvud, redo att berättas för världen. Film eller konst kan likaså inspirera dig. Fiskarna är ofta inkännande och intuitiva, varför inte fokusera på det ännu lite mer i början av veckan. Om du väntat på en vaccintid, kan du få nyheter om att det snart är dags. Torsdagens härliga möte mellan Jupiter, i ditt eget tecken, och Venus, antyder att du får glädjande nyheter om arbete och karriär. Dagen kan kännas lite magisk, precis enligt dina önskningar.


2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@helenashoroskop
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00