ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop 24-30 maj, 2021

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 21, 2021. Innehåller reklam.

Ni tycks inte få nog! :-) Fortsatt galen 96% rabatt på min Manifestationskurs ”Magisk Ekonomisk Manifestation- Förbättra din förmåga att attrahera pengar med lagen om attraktion”

Väduren 21/3- 20/4

Att resa kan vara något som du tänker på lite extra denna vecka. Om du har ditt vaccinpass i ordning kanske du bestämmer dig för att resa under veckan. Eller planera för en resa. Månförmörkelse kan också sätta ett juridiskt dokument i ljuset. När processen är slut, får du en chans att starta en ny fas i livet. Är du en skapande själ så kan denna vecka ge dig chansen att leva ut dina fantasier, på målarduk eller i ett bokmanus. Med Merkurius retrograd från och med söndag så kan en kär vän som du inte har sett på länge, dyka upp i ditt liv igen under de kommande veckorna.

Oxen 21/4-21/5Denna vecka kommer förmörkelsen att lysa upp ditt åttonde hus. Andras pengar: banklån, arv, gåvor, skatter, bidrag, bonus/kommission, underhåll… Något gällande dessa ämnen dyker upp.

Nyheter om en större summa pengar som kommer in, eller, behöver betalas av dig, kan överraska dig. Det som sker tycks hänga samman med att du slutför en livsfas, för att påbörja en ny.  Om du har viktiga dokument att signera, kom ihåg att trippelkolla alla uppgifter och fakta. Det är lätt att missas något när Merkurius backar.


Tvillingarna 22/5-21/6

Månförmörkelsen på onsdagen sätter din kärlekspartner i ljusskenet. Någon form av beslut, baserat på hur ni har haft det hittills, väntar. Om du har varit lycklig med din partner, kan det vara dags att befästa relationen ytterligare genom ex samtal om samboskap, förlovning eller bröllop. Om något har känts fel, kan denna vecka markera den avgörande stunden då ni bestämmer er för att separera eller ta en time-out. Anledningen kan vara att någon form av nyhet eller hemlighet dyker upp. Detsamma gäller för dig som har ett affärsmässigt samarbete eller parterskap med någon såsom en advokat, läkare eller annan företrädare. Med Merkurius retrograd i ditt eget tecken kan de kommande veckorna kännas som en tid då du omvärderar livet en aning. I slutet av juni är du redo att starta på nytt, möjligen efter viss förändring gällande dina personliga prioriteringar.

Kräftan 22/6-23/7Denna vecka får du en chans att se på sättet som du arbetar, på ett nytt sätt. Är det tidseffektivt? Eller kan du göra något på ett annat sätt, så att du vinner mer tid? Nu är rätt tid för att utvärdera om du använder rätt system och teknik för att arbeta och se över vilka arbetsrutiner du följer. Ett viktig arbetsprojekt kan påverkas vid denna tid. Kanske avslutar du något snabbare än du trodde eller lämna ett uppdrag, för att ta ett mycket bättre. Om du har anställda kan en kvinnlig anställd hastigt meddela att hon är redo att gå vidare till ett annat företag.

Eftersom ditt hälsohus också påverkas av förmörkelsen är det möjligt att du får nyheter från din läkare. Kanske berör den ben, skelett eller tänder och hur en operation eller annan behandling kan hjälpa dig. Bästa tipset för förmörkelsen att följa flödet som uppstår. Ha tillit till att om något förmörkas ut ur ditt liv, så sker det i det långa loppet för ditt bästa.


Lejonet 24/7-23/8

Du kan ha sett större summor pengar komma in på ditt konto sedan mitten av maj. Eller fått reda på att du snart kommer att ta emot dem. Detta kommer fortgå under tiden som Jupiter tillbringar i Fiskarna, t o m slutet av juli. Denna vecka väntar en förmörkelse i ditt femte, kreativa hus. Samma del av ditt horoskop styr också över kärleksaffärer, graviditet/fertilitet och barn. Du tycks nå en milstolpe gällande något av dessa ämnen. En kärleksaffär leder till ett beslut om att officiellt bli ett par. En önskan om graviditet kan ge resultat i form av ett, överraskande, plus. Det som sker vid förmörkelser är ofta viktiga livshändelser. Många Lejon arbetar med att uttrycka sig genom dans, uppträdande eller skapande konstformer. Om du är en av dem så kan denna vecka sätta dig i rampljuset för något som du har gjort. Kanske får du ett fantastiskt erbjudande för att någon annan ser potentialen i din talang.

Jungfrun 24/8-23/9Förändringar på jobbfronten kan vara anledningen till att du denna vecka står inför ett beslut om du ska flytta eller göra en familjeförändring. En månförmörkelse äger rum i ditt fjärde hus. Detta område i ditt horoskop styr över känslomässiga rötter, familjerelationer och ditt boende. Eftersom det är månförmörkelse som väntar, antyder det att någon form av livsfas kommer till ett avslut gällande något av dessa områden. Med Merkurius i sin skugga under veckan, och retrograd från och med lördagen, vore det klokt att se om du kan vänta tills efter den 22 juni för att ta ett slutligt beslut eller skriva på avtal eller dokument. Om du inte kan vänta- nagelfar alla papper och be någon annan som du litar på att hjälpa dig att dubbelkolla det med dig.


Vågen 24/9-23/10

Du tycks redo för en kortare resa, inom landet, under veckan som kommer. Kanske åker du iväg för att umgås med ett syskon, vän eller granne, eller för att träffa en affärskollega för ett möte ansiktet mot ansikte. Platsen du besöker är troligen ”bekväm och vacker”. God mat och service ger dig de bästa förutsättningarna för att njuta tillsammans med din utvalde resekamrat. Ett jobbmöte ger dig sannolikt det resultat, eller godkännande, som du hoppas på. Med Merkurius retrograd i din zon för globala kontakter och möjligheter, från och med lördagen, kan en vän från ett annat land dyka upp i ditt liv igen under maj/juni. Vaccinpass kanske gör att ni äntligen snart kan ses igen efter månader eller till och med ett år utan att ha setts.

Skorpionen 24/10-22/11Dina båda ekonomiska hus är aktiverade denna vecka. I samband med månförmörkelsen på onsdagen kan du få nyheter som berör dina inkomster och ditt ägande. Du kan behöva betala en större summa, eller, ta emot kapital. Alternativt kanske du är redo att släppa en inkomstkälla, för att starta på ett nytt jobb. Med ditt åttonde hus aktiverat kan en planerad operation eller aspekter kring en hälsoförsäkring dyka upp och ge dig skäl att fokusera på hur du kan hantera din ekonomi, samtidigt som du tar hand om din hälsa. Om du står inför ett större inköp vore det att avråda ifrån. (Enda undantaget är om du överväger att köpa tillbaka något som du ägt tidigare. I sådana fall har du stjärnorna med dig.) Merkurius befinner sig i sin skugga och kommer bege sig retrograd från och med lördagen. Om du kan vänta tills efter den 22 juni med inköpet kommer du troligen bli mer nöjd, och kanske till och med hinna ändra dig under tiden.

När Merkurius vänder framåt kan det visa sig att något bättre väntar, om du bara väntar med inköp under tiden fram till och med den 22 juni. Du kommer se saken med helt andra ögon i slutet av juni.


Skytten 23/11-22/12

Du står i centrum för månförmörkelsen som äger rum på onsdagen. Alla stjärntecken kommer känna av förmörkelsen men du kommer göra det allra mest, då den äger rum i ditt eget stjärntecken. Alla månförmörkelser för med sig en känsla av viktigt avslut. De är som milstolpar i livet som tar en från en fas, till en annan. Dina behov och önskningar står i centrum när något väldigt stort sker. Det är möjligt att dina önskningar gällande ditt kärleksliv, eller ett samarbete med en affärspartner, nu når en avgörande punkt. Du är redo att ta nästa steg i ditt kärleksliv och/eller när det gäller att samarbete med en företrädare som marknadsför och älskar din kreativa talang. Merkurius kommer börja backa på lördagen. Planeten, som styr över kontrakt och kommunikation befinner sig redan i sin skuggfas. Allra mest har du att vinna på att skjuta upp eventuella kontraktssigneringar tills efter den 22 juni. Undantagsvis: Om du på väg att skriva kontrakt med en tidigare affärspartner, eller överväger att ta upp en tidigare kärleksrelation igen, då har du stjärnorna med dig!

Stenbocken 23/12-20/1Ditt tolfte hus för healing, avslut och återhämtning, aktiveras av en månförmörkelse på onsdagen. Om du har gått i terapi eller genomgått en medicinsk behandling kan du få en nyhet, eller en djup insikt, som gör att du känner dig ”klar”, läkt eller får ett friskintyg. Det tolfte huset förnkippas även med hemligheter så du kan få höra något som du inte kände till. Vad som än kommer upp, är för ditt bästa. Merkurius börjar backa i ditt sjätte hus på lördagen.

Under de kommande veckorna kan en tidigare arbetsgivare, kollega eller anställd dyka upp i ditt liv igen. Kanske får ni en chans att återigen arbeta tillsammans. Om du står beredd att skriva under ett nytt anställningsavtal har du allt att vinna på att avvaka tills efter den 22 juni. Det är möjligt att omständigheter kring arbetet eller uppdraget förändras i slutet av juni. Och att det istället väntar ett bättre jobbalternativ för dig.


Vattumannen 21/1-18/2

En vänskapsrelation hamnar i centrum denna vecka. På onsdagen väntar en månförmörkelse i ditt elfte hus. Detta område styr över dina vänner, bekanta och de med samma intressecirklar som du. Månförmörkelser antyder att det väntar någon form av avgörande punkt. En kvinnlig vän eller bekant kanske meddelar att ni inte längre kommer kunna ses lika ofta som vanligt, för att hon ska flytta till en annan stad eller för att hon ska bli sambo. Om en vän befinner sig i en krisig situation kan det bli dig som hon vänder sig till för stöd och hjälp. Er vänskap kommer då fördjupas ytterligare. Eftersom förmörkelser kan föra fram hemligheter är det, alternativt, möjligt att du får veta att en väninna till dig inte har spelat sjysst spel. I så fall kanske du bestämmer dig för att avsluta vänskapen. Låt oss hoppas på det bästa. Merkurius retrograd i ditt femte hus för kärleksaffärer kan bringa tillbaka en tidigare kärlek under maj/juni. Öppnar du dörren igen?

Fiskarna 19/2-20/3Din karriär och dina framtidsambitioner sätts i ljuset vid månförmörkelsen på onsdagen. Ditt hårda arbete ger resultat och du kan hastigt få ett glittrande jobberbjudande. Din chans skulle ge dig både bättre betalt och mer ansvar. Du kan också. alternativt, få reda på att du har vunnit en tävling eller utmärkelse. Om du arbetar som egenföretagare kan du få in ett prestigefyllt projekt med en drömklient.

Det som sker i din karriär kommer markera en milstolpe för dig. Det är möjligt att du ändrar inriktning och med det öppnar dig för mycket större möjligheter än de du hittills har haft. Med Jupiter i ditt eget tecken, nu och under de kommande två månaderna. Kanske har du redan märkt av att du tycks befinna dig under särskilt beskydd av en en mäktig person som kan hjälpa dig. Nyheter om fantastiska möjligheter, tur och nya livsäventyr väntar dig. Njut, kära Fisken, det är bara en provsmakning av det som väntar dig under 2022.

9

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00