ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop 17-23 maj 2021

/

Horoskop för alla stjärntecken vecka 20, 2021. Inlägget innehåller reklam.

Galen 96% rabatt på min Manifestationskurs ”Magisk Ekonomisk Manifestation- Förbättra din förmåga att attrahera pengar med lagen om attraktion”

Väduren 21/3- 20/4

Ett projekt eller en chef som du har haft kontakt med tillbaka i tiden, kan ge dig en glad överraskning eller besked på måndagen. Kärlekslivet når nya nivåer av framtidstro, lugn och stabilitet på torsdag. Låt dig inspireras av sagor, drömmar och fantasier på söndagen. En perfekt dag för att utforska kreativitet och skapande.

Oxen 21/4-21/5

Måndagens fina möte mellan din hem- och familjeplanet samt din kärleksplanet ger dig underbara vibbar av välmående och starka känslor. På torsdagen planerar du för framtiden, det verkar röra sig om rent ekonomisk planering för att ge dig en känsla av trygghet. På söndagen kan ett intresse för kreativitet, spiritualitet eller visualisering sammanföra dig med en grupp människor online eller tidigare bekanta.

Tvillingarna 22/5-21/6En hemlighet eller bortglömd sak, dyker upp på måndagen. På torsdagen startar ditt årliga astrologiska nyår. Du är redo för att följa DINA önskingar.

Du känner dig i fas med att inleda nya planer i livet. Ligg lite lågt med att köpa/sälja ett avge löften på söndagen. Använd hellre dagen till att låta dig inspireras av andras framgångshistorier.


Kräftan 22/6-23/7

En stark önskan eller dröm motiverar dig på måndagen. Kanske är det ett spår som du tidigare har varit inne på, som återkommer som en möjlighet. På torsdagen inleder du en månads tid av fokus på att slutföra det som du redan befinner dig i. Det kan handla om arbete men också att återhämta krafter innan du kan gå vidare. Söndagen är en mycket bra dag för att meditera och lyssna inåt. Flyt med i tankar och drömmar och låt dig inspireras.

Lejonet 24/7-23/8

Din personliga profil och ustrålning lyser av en extra kraft. Andra ser dig som framgångsrik. Nyheter eller en möjlighet gällande en tidigare plan, som möjligen berör pengar och boende, kan dyka upp. Du kan också ägna dig åt inre arbete som kan bli starten för att göra en livsförändring. På torsdagen har full koll på hur du ska lägga upp arbete och planering framöver. Du ser planen klart för dig och känner dig trygg. På söndagen, använd dig av tankens starka kraft för att hela tiden befinna dig i rätt energiläge för att ta emot framgång och lycka.

Jungfrun 24/8-23/9

Varma känslor med vänner eller en väldigt positiv känsla i kärlekslivet väntar på måndagen. Med Solen i ditt karriärshus, från och med torsdagen, väntar en kommande månad med mycket fokus på framtiden i både kärlek och karriär. Du lägger upp planer som känns som säkra kort. På söndagen, lägg inte för stor vikt vid små detaljer i samtal med en partner eller dina närmaste på måndagen. Flöda med i det som flyter. Låt resten vara.

Vågen 24/9-23/10En ny idé eller vision inspirerar dig på måndagen.

Du kan komma på något riktigt smart med intäktspotential. Nu är du redo att ta dig an världen! På torsdagen får du chansen att knyta an till en familjemedlem på ett nytt sätt, alternativt, inleda en bostadsresa, som känns superbra inför framtiden.  Om du under helgen får ett förslag som gäller arbete eller daglig planering, ligg lite lågt innan du binder upp dig tills du har full koll på alla tidsaspekter, detaljer och fakta.


Skorpionen 24/10-22/11

Är det kärlekslivet som får dig att må så bra, på måndagen? Eller är det att du känner inspirationens vindar inför en ny möjlighet att lära dig ny kunskap eller samarbete med andra? Bägge delar är möjliga när veckan inleds. Ett samtal med din älskling eller speciella någon, ger dig ett lugn och trygghetskänsla inför framtiden. Allt är bra och som du önskade dig. Får du mixade vibbar av en vän på söndagen?

Skytten 23/11-22/12

Livet känns bekvämt, lyxigt rent av, på måndagen. Fira med att njuta lite extra med en god middag med din närmaste familj. På torsdagen startar en månad då kärleksliv och socialt umgänge blir varmare och mer spännande. Gör du upp en reseplan, med en person som befinner sig utomlands eller kanske talar med en brytning? På söndagen tänker du tillbaka på kärlek i dåtiden. Håll kvar vid det fina, släpp det andra.

Stenbocken 23/12-20/1

Du står upp för dig själv och dina känslor på måndagen. Det kan bli en känslosam och modig dag, på ett bra sätt. Mot torsdagen kan du känna att det är dags ta dina hetaste drömmar och önskningar under armen och inkorporera dem i vardagen. Skönhet, utseende, stil och klass kan ge dig en jobbmöjlighet, alternativt, kanske det är det som i slutet av veckan motiverar dig att inleda en daglig ta-hand-om-mig-rutin.

Vattumannen 21/1-18/2Du har många kvaliteter.

Det är en bra tid för att slå mynt av din unika stil och kunskap. Måndagen ger dig chansen att vända blad, emotionellt. Starka känslor, absolut, med med gott hopp om en ny början. Från och med torsdagen blir livet blir festligare och fyllt av härlig samtal, lite mer ”skvallrande” om vad som skett och sker med vänner och bekanta. En lyxig hemlighet, (eller, är det en finn gåva?), eller en hemlig flirt ger dig en grundad och lycklig känsla på torsdagen och fredagen.


Fiskarna 19/2-20/3

Du är redo för nya tider i livet. Med Jupiter i ditt tecken väntar mer fart och planer. Om du är vaccinerad kanske du får klartecken för att kunna resa eller bara känna dig ”fri” och som dig själv igen. På måndagen kan en ny hälsorutin eller chansen att förändra ditt arbete  bli starten på en glädjande förändring i livet för dig. Ett samtal med en vän kan ge dig en torsdag som får dig att börja tänka i nya banor inför framtiden. Nyheter om uppkoppling, dator, tv, internet eller appar kan, alternativt, vara det som på torsdagen ger dig ett lugn och en känsla av att ha koll på alla trådar. Kommunikation i familjen, eller om ett ärende som gäller ditt hem, kan vara lite knepig på söndagen. Avvakta lite om det är något viktigt som behöver pratas ut om, eller beslutas.

10

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00