ANNONS

Horoskop vecka 20, 2021

/

Planetaspekter vecka 20, 2021

flower

Kära läsare,

Det är lördag och dags att spana in i stjärnorna för vecka 20:

Måndag 17 maj

Solen (Oxen) trigon Pluto R (Stenbocken), 27 grader

Om du ägnar måndagen åt att gå igenom kartonger, garderober eller andra gömmor, kan du bli glatt överraskad! Du kan hitta något som du saknat. Gå på upptäckarjakt i ditt hem eller bland sådant som du äger! Om du söker efter ett vintagefynd eller annat kap, så kan måndagen ge dig chansen att klippa till.

Torsdag 20 maj

Solen flyttar in i Tvillingarna

Venus (Tvillingarna) trigon Saturnus (Vattumannen), 14 grader

Solen lyser upp interaktion med vänner och personer i vår boenderadie. Kanske blir det mer träffar med grannar eller happenings inom din vänsfär.Venus trigon Saturnus skänker en trygghet och säker plan för det romantiska livet. Venus rör sig genom kommunikativa Tvillingarna. Samtal med din partner eller date kan bjuda på den där efterlängtade känslan av att ”nå varandra” i samtal. Man tänker på samma sätt och känner ett lugn i det man kommer fram till.

Framtidsplanering gynnas. Planera för en trevlig middag eller lunch med din älskade och se vad ni kan sikta på framöver!

Fredag 21 maj

Solen (Tvillingarna ) kvadratur Jupiter (Fiskarna), grad 1

Solen styr över egot. Jupiter brukar blåsa upp det som planeten berör. Risk för lite mer självförtroende eller gå-på-ighet än vad som är rekommenderat! Om vi kan minnas att ta ett steg tillbaka, praktisera ödmjukhet i vår egen kraft, då kan dagen bli en vinnare. Annars kan en sur min avslöja att man har gått över gränsen med ” först jag, mitt och mina”

Söndag 23 maj

Merkurius (Tvillingarna) kvadratur Neptunus (Fiskarna), 23 grader

Detta är en dag som lämpas bäst för fantasi, drömmar och inspiration. Meditation och inre bilder är en stark kraft att räkna med. Härliga filmer, musik, fotografier eller böckernas magiska världar, där finns det bästa att hämta denna söndag.

Merkurius styr över kommunikation, avtal, köp/försäljning och kontrakt. Med Neptunus i en tuff aspekt så gynnas inte något av dessa områden. Neptunus är känd för att bidra med en dimma av oklarhet så risken finns att man inte kan utvärdera omständigheter, klausuler eller se objektivt. Ett erbjudande kan exempelvis missuppfattas för att det inte är tydligt nog. Vad får jag egentligen vid detta köp?

Res in i magiska världar som erbjuds genom konst eller drömmar och tankar. Då använder du söndagen energier allra bäst.

Saturnus retrograd, 13 grader, Vattumannen

Restriktionernas planet, tappar kraft, när Saturnus under tiden till och med den 11 oktober befinner sig retrograd. Detta kan bara göra gott med tanken på pandemin. Behovet av att kontrollera luft kommer bli mindre akut när Saturnus tappar i kraft. Kanske minns du förra sommaren då smittan gick ned samtidigt som Saturnus (restriktioner) och Pluto (virus) backade? Jag tror att vi får se samma sak denna sommar.

Saturnus retrograd blir även en utvärderingarnas tid. Har vi gjort rätt i sättet vi lagt upp den nya strukturen? Detta kan gälla både gällande pandemin men också i steg som vi har tagit utvecklingsmässigt, särskilt gällande det digitala.

En tidigare plattform eller modernitet (kryptovalutor) kanske kan ses i ett nytt ljus under tiden fram till och med oktober.

Nyheten om att datornätverket för Bitcoin drar lika mycket energi som hela vårt grannlands elförbrukning, kan onekligen vända på perspektiven gällande vad man ska investera i för framtiden. Det kan bli ”upp till svars” för rutiner och riktlinjer gällande nysatsning och innovation.

På det personliga planet ges samma sorts chans till utvärdering gällande hur vi lägger upp våra liv, vilken struktur och framtidsplanering vi styr mot.

Vad är värt att hålla fast vid, respektive släppa för något annat?

Jag önskar er alla en fin kommande vecka!

Kramar

Helena

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00