ANNONS

Tarotfredag, 14 maj, 2021

/

Tarot för dagen, vad väntar dig idag?

tarot

Vilket kort dras du till? >>>

fre 14 maj 2021

Scrolla ned för rättvända kort och budskap för dagen

>>>

>>>

>>>

fred 14 maj 2021

5 i Mynt:

Det råder bistra tider i din ekonomi just nu. Du kan nyligen ha upplevt en förlust i arbete eller pengar. En känsla av avsaknad av trygghet eller upplevelse av isolering kan påverka dig kraftigt. Varför händer detta just mig? Och varför har jag ingen hjälp är frågor som kan eka inom dig. Men, lyft blicken, för likt kyrkans ljus strömmar ut genom fönstren på kortet, på samma sätt har du tillgång till hjälpen som du behöver. Be om hjälp. Svälj stoltheten. Det är alternativt möjligt att en ”fattig” attityd saboterar för dig själv just nu. Du tycks ha hamnat på en väg där det känns som allt du gör, går fel. Allt börjar i ditt sinne. För att vända på trenden, summera allt som du har lyckats med det senaste året. Kom tillbaka till ett tillstånd av att du har, du kan och du lyckas. Du fixar det!

Knekt i Stavar:

Knekten är oerhört målinriktad, full av passion, kreativitet och rörelse. Något i ditt liv kan ta en enorm fart när du hastigt och oväntat får nyheter. Om du har valt det här kortet kan en flytt/förändringar i boendet eller ett byte av arbete bli aktuellt nu. Du går från idé till handling för att uppfylla en önskan som du brinner starkt för. Kortet råder dig att ge dig av på vad som kan kännas som ett äventyr men också att försöka tänka realistiskt mitt i all upphetsning! Du klarar det!

Ess i Bägare:

Bägaren på kortet svämmar över av kärlek och medkänsla. Idag kan du få känslan av att du står i det härliga flödet av glädje och kärlek. ALLT kan kännas som kärlek idag.Idag kan bli en viktig dag då du bestämmer dig för att öppna ditt hjärta och bara följa dina känslor. Det behöver inte bara vara på ett kärleksmässigt plan.

Du kan också känna att du är redo för att ta emot omtänksamhet, knyta an till andra människor och lyssna till din magkänsla. Ett ess antyder att något nytt kommer in i ditt liv. Som ett erbjudande till dig. Men det är upp till dig om du ska tacka ja till att utvecklas mer både spirituellt och emotionellt.

Var redo för att ta emot en ny typ av relation in i ditt liv, och hjärta. Antingen det rör sig om en ny kärlekspartner, en ny vänskap eller en ny familjemedlem (ett ess i bägare kan betyda nyheter om fertilitet/graviditet och födelse). Njut av det härliga flödet av blommande kärlek, nya sätt att känna lycka och, kanske, ge uttryck för en kreativ förmåga som du älskar att ägna tid åt. Det ditt kreativa sinne föder idag kan ge dig oerhört stor tillfredsställse. Du kommer också notera att ju mer du ger, desto mer får du tillbaka. Dela din omtänksamhet och glädje med andra för att smitta dem med din härliga energi!

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00