ANNONS

Jupiter i Fiskarna

/

Jupiters första besök hos Fiskarna sedan 2010/2011

flowerpower

Kära läsare,

Imorgon, den 13 maj, flyttar Jupiter in i Fiskarnas tecken.

Ser man enbart på Jupiter så brukar det föra med sig tur och nya möjligheter i livet, gällande det livsområde som berörs. Fler av er har också skrivit att det var en positiv tid 2010/2011 då Jupiter sist befann sig i Fiskarnas tecken.

För er som hade en tuffare tid i livet, och nu befarar att det ska bli jobbigt: Jupiters position och energi i Fiskarnas tecken må vara densamma men det är är även alltid andra transiter och aspekter som påverkar.

Saturnus inverkan

Nu befinner sig Saturnus- planeten verkligen förknippad med tider av kamp men även belöning för hård ansträning- i Vattumannens tecken.

Under 2010 reste Saturnus genom Vågen hela 2010, förutom under 7 april- 21 juli 2010, då Saturnus befann sig i Skorpionens tecken.

Kärleksrelationer, affärssamarbeten (Vågen) och inre/yttre hälsa, begär, kontrollbehov, hemligheter, osjysst spel, gemensam ekonomi, livet på liv eller död, kirurgi, virus (Skorpionen) var de generella områden där Saturnus gav oss mer ansvar eller på annat sätt gav oss att göra/tänka på. Där kan det ha varit ”jobbigt”.

Var Saturnus befann sig i det personliga horoskopet under 2010 är därför en viktig fråga att titta närmare på, om det året var särskilt arbetssamt eller tungt.

Förmörkelsernas inverkan

En annan sak som spelar in är förmörkelserna, överraskningseffekterna som driver livet framåt (på ett ibland rätt bryskt sätt).

Då, 2010, inträffade förmörkelserna i Stenbockens, Kräftans samt Tvillingarnas tecken.

I år, äger de rum i Skytt, Tvillingarnas samt Oxens tecken.

Under år 2010 hade vi alltså en förmörkelse i Tvillingarna, och i år får vi en förmörkelse i samma tecken igen.

21 december 2010- månförmörkelse, Tvillingarna, grad 29. Fullmåne=avslut

10 juni 2021- Solfömörkelse, Tvillingarna, grad 10. Nymåne= nystart.

De som är födda i tecken där förmörkelser äger rum får viktiga år då livet kan ta hastiga vändningar, nystarter och avslut. Men inte alla märker av förmörkelser.

Om gradtalet där förmörkelsen äger rum, överensstämmer med födelseplaneternas position, eller skapar aspekter till födelseplaneterna, påverkas upplevelsen.

Några av er frågade om exakta datum då Jupiter sist befann sig i Fiskarna. Det är som följer nedan:

18 januari – 6 juni 2010

9 september- 22 januari 2011

Så, för att ge en större bild av vad som skedde 2010 och vad som eventuellt kan överensstämma med 2021, titta på vad som ägde rum (om du minns och/eller har åldern) vid förmörkelsen i Tvillingarna, se hur Saturnus påverkade ditt horoskop 2010 samt under 2021 och hur nya möjligheter och expansionschans gavs av Fiskarna under 2021.

Jupiter i Fiskarnas energi kan du stämma av från och med imorgon, 13 maj, till och med den 28 juli. Kanske känner du igen de goda Jupiter vibbarna (om du minns dem) från 2010.

Jag önskar er alla en fortsatt härlig onsdag och fin kommande långhelg!

Kramar

Helena

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00