ANNONS

Lär dig skapa webbkurs tillsammans med mig!

/

Reklaminlägg. Anmälan till Digital She Boss är öppen till kampanjpris.

Course Mockup DSB november 2020

Kära läsare,

Jag planerar alltid efter stjärnorna. Dagens väldigt positiva nymåne i Oxens tecken har jag tagit sikte på sedan flera månader. Enligt stjärnorna står vi inför ett genombrott, chansen att lägga en säker grund inför framtiden och stora möjligheter att utöva kreativitet.

Med en underbar aspekt mellan Mars (action) och Uranus (teknik/nytäkande/internet/nya visioner) och en nystart för ekonomi och våra egen talang, så öppnar jag idag dörrarna till min onlinekurs Digital She Boss.

Kampanjpris 497 dollar + moms (ordinarie pris 997 dollar + moms)

Digital She Boss är en fullmatad kurs med tillhörande Facebook-grupp för att följa dig som vill skapa, marknadsföra och sälja webbkurs, från noll till mållinjen.

Nytt för denna omgången är att jag även hittat en annan (betal) plattform med fina möjligheter till upsells, chansen att sälja i svensk valuta och med moms-koll (hej, VAT MOSS, alias momsregler för digitala produkter sålda inom EU). Efter att ha testat plattformen så vet jag att den är KANON.

Känns det rätt att göra en satsning online? Lära dig att marknadsföra på Facebook, bygga emaillista och sälja din kunskap i digitalt format?

Varmt välkommen att läsa mer och boka din plats HÄR.

Allt material blir direkt tillgängligt vid köp.

OBS- Kampanjerbjudandet gäller endast till och med måndagen den 17 maj.

Jag önskar er alla en fortsatt fin nymåne och härlig tisdag!

Kramar

Helena

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00