ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop 10-16 maj, 2021

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 19, 2021

Väduren 21/3- 20/4

Den här veckan kommer allt att handla om dina tillgångar och dina moraliska värderingar. Är det dags att sätta ned foten och visa var skåpet ska stå? Se tisdagens nymåne som startskottet för det som sen kommer utveckla sig under veckan. På torsdagen flyttar Jupiter in i ditt tolfte hus och du kanske bestämmer dig för att göra lite själslig healing under de kommande två månaderna.

Oxen 21/4-21/5

Du står i centrum för veckans nymåne i Oxens tecken. På tisdagen får du en årlig chans att börja på nytt i livet. Och du har massor av goda energier för att lyckas, oavsett vad du företar dig. För bästa effekt starta något nytt på tisdagen eller dagarna precis därefter.  På torsdagen flyttar Jupiter in i ditt elfte hus för samarbeten och vänskap. Nya möjligheter att samverka eller mötas upp med andra, gällande ett kärt intresse, kan få ökad kraft under tiden fram till och med slutet av juli.

Tvillingarna 22/5-21/6Med en mycket positiv nymåne i ditt tolfte hus för återhämtning och avslut, på tisdagen, så påbörjar du en läkande och komma-ikapp-period.

Det kan yttra sig i ett arbetsuppdrag som du behöver arbeta på i enskildhet under kommande månader, eller att det är dags att prioritera själslig eller kroppslig återhämtning. När Jupiter på torsdagen flyttar in i ditt tionde hus, där den stannar i cirka två månader, får du en försmak av det flöde som väntar dig i karriären under 2022.

Kräftan 22/6-23/7

Är du redo för en ny livsvision? Att se nya möjligheter i livet? Med veckans nymåne i ditt elfte hus, på tisdagen, kan du snabbt få upp ögonen för en ny idé eller möjlighet. Det kan vara vänner eller bekanta som delar dina intressen och kunskaper, som ger dig den nya tanken. Kanske berör den användande av någon form av ny teknik, forskningsresultat eller smart app. Stora livsdrömmar får en extra skjuts av att Jupiter flyttar in i ditt nionde hus, på torsdagen. Under tiden fram till och med slutet av juli får du en försmak av vad år 2022 kommer innebära för dig. Frågar du stjärnona så är du redo att ta dig an en utbildning eller möjligheter till mer frekvent kontakt med utlandet.

Lejonet 24/7-23/8

Ditt inkomsthus aktiveras av nymånen på tisdagen. Översatt till vanlig svenska innebär det att du får nyheter om chansen till en nystart gällande din ekonomi. Ett arbete kan erbjudas dig eller en satsning på att öka dina intäkter komma till dig. Om du har haft behov av att se över din budget, ger nymånen dig en mycket bra möjlighet att skapa en stabil ekonomisk framtid. Med Jupiter i ditt åttonde hus kan du få in en större klumpsumma pengar på ditt konto under kommande två månader. Du kan bli godkänd för lånelöfte från banken, bidrag eller kanske få en fin gåva eller förskott på arv. Du kommer troligen använda pengarna till att uppfylla någon form av livsdröm, som att köpa en bostad, fritidshus eller båt.

Jungfrun 24/8-23/9

Har du känt suget efter att få resa igen, vidga dina vyer eller kanske anmäla dig till en utbildning till hösten? Då ska du se vad som sker vid nymånen på tisdag. Med en hel radda av planeter välvilligt inställda till nya livsäventyr i ditt liv, kan det ske spännande saker. Positiva nyheter och möjligheter kommer dyka upp på tisdagen och dagarna därefter. På torsdagen flyttar turplaneten, Jupiter, in i ditt hus för seriös kärlek. Den framgång och lycka som väntar dig i kärlekslivet under 2022 kommer du att få en försmak av redan under de kommande två månaderna.

Vågen 24/9-23/10

Ditt åttonde hus för andras pengar, banklån, skatter, gåvor och arv, aktiveras vid nymånen på tisdagen. Det är en mycket fin nymåne då du kan få flera skäl att fira gällande pengar, men även gällande personlig, inre utveckling. Ett stort kliv. På torsdagen flyttar din vänskapsplanet, tillika turplaneten, Jupiter in i ditt hus för dagliga rutiner, välmående och arbete. En möjlighet att arbeta tillsammans med en vän eller chansen att inleda ett nytt steg gällande en läkande resa, kan dyka upp under tiden fram till och med slutet av juli. Många, kortare, resor kan bli aktuella i arbetet under de kommande två månaderna.

Skorpionen 24/10-22/11

Ditt kärleksliv är där det händer grejer den här veckan. Tisdagens nymåne äger rum i ditt sjunde hus för seriös kärlek. Dags för ett nytt, viktigt steg såsom att gå från ”jag dejtar” till ”jag befinner mig i en relation, eller möta en ny person med superpotential eller säga ja framför prästen? Det är verkligt fina aspekter för framtiden denna vecka. Torsdagens planethändelse, då turplaneten Jupiter träder in i ditt flirtiga, sexiga, femte hus, blir grädden på moset. Livet kommer kännas mer inspirerande, kul och hoppfullt under kommande två månader. En försmak av vad som väntar dig under 2022.

Skytten 23/11-22/12

Nymånen på tisdagen äger rum i ditt sjätte hus för rutiner och dagliga måsten. Det berör både dina plikter och din hälsa. En ny plan för hur du tar hand om den ena eller andra delen kan dyka upp i form av en nyhet om ett nytt arbete, uppdrag eller chans att bli mer hälsosam. Det är en stor sak när din styrare byter tecken. Precis detta sker denna vecka. På torsdagen flyttar Jupiter in i ditt fjärde hus för familj, känslomässiga rötter och minnen samt bostad. Jupiter stannar där till och med slutet av juli. Om du har letat efter en möjlighet att uppgradera ditt boende eller läka en familjerelation där det varit en fnurra på tråden, får du kanske en chans under kommande två månader. Dessa två månader är en försmak av vad som väntar dig under 2022 då Jupiter återvänder till ditt fjärde hus igen.

Stenbocken 23/12-20/1

Med en nymåne i ditt femte hus för glädje, kreativitet, nöje, flirt och kärleksaffärer, på tisdagen, väntar goda nyheter om något som värmer ditt hjärta. Barn och fertilitet faller även under det femte huset. Om du önskat dig en graviditet kan nyheter om en sådan komma, eller så är det en utmärkt tid för att satsa på att bli gravid. Om du vill föda en skapande dröm, eller kanske satsa på ett liv på en scen via dans och uppträdande, kan du få en chans att göra något åt saken. På torsdag flyttar tursamme Jupiter in i ditt tredje hus. En ökad kontakt med vänner, ett flertal kortare resor och till och med kontrakt och avtal, kan bli aktuellt för dig under kommande två månader.

Vattumannen 21/1-18/2Du sår ett nytt frö gällande känslor av trygghet. Din familj och ditt boende har en del i detta. Söker du en nystart för att läka sår eller minnen från förr- då kan nymånen på tisdagen hjälpa dig under kommande månader.

Nyheter om möjligheten till ett nytt boende, eller förändring i familjen, är också möjliga. När Jupiter flyttar in i ditt andra hus på torsdagen kan du få se en större summa komma in på kontot. Kanske för en bostad du säljer, alternativt för dina egna kunskaper och förmågor som kan kapitaliseras och ”säljas” såsom vid en löneförhandling. Någon annan form av egendom som du äger kan också öka i värde och ge dig bra avkastning under kommande två månader.

Fiskarna 19/2-20/3

Ditt tredje, vänskapliga hus får massor av kraft av tisdagens nymåne. Det strålar av positivitet och goda nyheter. Om du har haft ett behov av en uppgradering av tv/radio/internet-uppkoppling, så kan tisdagen ge dig resultatet som du eftersträvade. Ett kontrakt eller avtal för arbete eller långsiktig plan, kan läggas på ditt bord. Passa i sådana fall på att signera under den kommande veckan. När Jupiter flyttar in i ditt eget tecken på torsdagen är det som om ditt horoskops hjärta träffats av en mycket lyckosam dos av tur. Dina personliga drömmar och satsningar får en chans att börja växa under kommande två månader. Se vad som sker för det är en försmak av energierna år 2022. När Jupiter i slutet av december återvänder till ditt tecken kommer du få se mer av det som väntar dig under perioden maj-juli.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00