ANNONS

Tarotkort för dagen

/

Tarotkort för dagen.

Vad väntar dig idag?

Välj ett kort och scrolla ned för rättvända kort och budskap

fre 7 maj 2021
fred 7 maj 2021

Från vänster:

Drottningen av Mynt

Här ser vi en drottning som är stark när det gäller både att erbjuda ett fint och tryggt hem till sin familj, samtidigt som hon arbetar och tjänar pengar. Drottningen av Mynt är verkligen kvinnan som fixar ekorrhjulet.

Om du har känt dig dragen till det här kortet är det en symbol för att du lever som Drottningen i Mynt gör. Du tar ansvar för ditt hem, din familj och ser till att pengarna kommer in. Ibland kan balansen mellan arbete och hem och familjeliv komma ur spel och du påminns att ständigt försöka hitta tillbaka till harmonin mellan de bägge.

Idag kan du påminnas om att du behöver ge antingen din familj eller ditt arbete mer tid och uppmärksamhet. Genom att ha behovet av balans i huvudet, fattar du dina klokaste beslut. Om du behöver ta ställning till ett beslut idag ska du minnas det.

Kortet kan också innebära att en klok kvinna med Drottningens förmågor, ger dig goda råd idag. Lyssna till dem!

3 i Mynt:

Det här kortet symboliserar värdet av att arbeta tillsammans som ett lag. Stenhuggaren på kortet behöver arkitekterna råd och tvärtom, för att kunna bygga färdigt katedralen. När du arbetar med andra, påminn dig om värdet som alla tillför för att slutföra en arbetsuppgift eller sjösättande av en idé. Kortet symboliserar vikten av att noggrant planera för att åstadkomma något som du, troligen, nyligen bestämde dig för. Kortat bekräftar att du har alla kunskaper och den erfarenhet som krävs för att lyckas. Tvivla inte på dig själv och din förmåga!

Kejsaren:

Kejsaren symboliserar en mäktig ledare som kräver respekt. Hans energier utstrålar auktoritet. Precis som kejsaren kan du vara den som är ”företagsledare” i ditt liv och din familj. Du antar fadersrollen, antingen du är en man eller kvinna. Du försörjer familjen, skyddar och tar hand om dina närmaste. Din familj förlitar sig på att du kan ge dig styrka och trygghet.Du är stark och leder din familj, och/eller ditt företag, med en stark hand. Kortet påminner dig om att fortsätta att agera som den ledare du är.

Lyssna till andras åsikter men gå till dig själv innan du tar beslut. Du har en klar och tydlig bild av dina mål och du vet hur du ska organisera livet och jobbet för att lyckas.

Kejsaren bygger upp ett eget system över ”vad som fungerar och inte”. Förlita dig på det som du har testat själv. Det är ditt system för att få alla trådar att gå ihop.

Kejsaren symboliserar den vise läraren, coachen eller chefen som lärt sig allt genom egen erfarenhet. Idag kan du ikläda dig rollen som den gode vännen som ger ett klokt råd eller på annat sätt delar med dig av din kunskap. Det är också, alternativt, möjligt att en vis, erfaren person/företagsledare ger dig goda råd idag.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00