ANNONS

Maj 2021: Viktiga planethändelser

/

Jupiter skiftar tecken + andra viktiga planethändelser

Woman Standing NearCherry Blossom Trees

Kära läsare,

Vi har trätt in i maj och det händer flera spännande saker denna månad:

En väldigt positiv nymåne i Oxens tecken väntar den 11 maj

Jupiter byter tecken den 13 maj då turplaneten flyttar in i Fiskarnas tecken. Jupiter kommer tillbringa tiden fram till och med den 28 juli i Fiskarnas tecken och ge oss en ny version av var vår tur finns. Perioden maj- juli blir en försmak av vad som väntar oss under 2022. Jag tror att det kommer bli en tid då världen anar hopp om en ljus framtid.

Låt oss hoppas på det bästa.

Mot slutet av månaden väntar:

En månförmörkelse i Skyttens tecken den 26 maj. En positiv förmörkelse som kan vända på perspektiv och ge oss en snabb vändning i livet.

Slutligen, Merkurius retrograd-period, startar den 29 maj och pågår till och med den 22 juni. Merkurius kommer under retroperioden att backa från grad 25 i Tvillingarna tillbaka till grad 16 i samma tecken.

Om du har några viktiga överenskommelser, löften eller papper att signera- passa på att få det gjort under de två första veckorna i maj. Då har du en pigg Merkurius med dig.

Har du markerat alla datum nu? :-)

Jag önskar er alla en fortsatt fin tisdag!

Kramar

Helena

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00