ANNONS

Flerveckorshoroskop 4-24 maj, 2021

/

Vad väntar stjärntecknen under kommande veckor? Innehåller reklam.

Astrology, Divination, Chart, Horoscope, Zodiac, Libra

Köp min bästsäljande kurs Magisk Ekonomisk Manifestation- Lär dig manifestera pengar med lagen om attraktion 96% rabatt. Nu tillgänglig att köpa i svensk valuta- enligt önskemål!

Väduren 21/3- 20/4

Det väntar dig många positiva förändringar i maj. Särskilt mycket kan du märka av det i din hemmiljö. Det verkar som du är på väg att börja en renovering eller kanske till och med funderar på att flytta.

Kärlek: Möjligheterna till romantik och kärlek går, till och med den 9/5, hand i hand med när du tar hand om din ekonomi. En flirt med en rådgivare på banken är möjlig. Stadgade mår bra av att se över gemensam budget. Efter den 9/5 ökar kärlekschanserna i den miljö där du rör dig till vardags: i ditt eget kvarter, på skolor och möten. En granne eller ett syskon kan ge dig ett kärlekstips.

Bäst just nu: Din spirituella sida får massor av kraft från och med den 13/5. En bra tid för att vända dig inåt och meditera över frågor som behöver svar.

Oxen 21/4-21/5

Du kommer få mycket mer energi under maj. Tidigare under året kan småsaker kanske ha fått dig att inte känna dig helt på topp. Nu förvinner denna känsla och du kommer ladda upp batterierna och börja stråla. Du lägger troligen ned energin på att satsa på lite extra fina klädesplagg eller skönhetsprodukter.

Kärlek: Den 6/5 kan bjuda på ett mycket intensivt möte med en ny person, eller en härlig kväll med din partner. Ditt sexliv når en ny nivå efter den 13/5. Det blir en nästan spirituell övning.

Bäst just nu: En ny typ av vänner kommer in i ditt liv. De är mer spirituella, kunniga och världsvana och de har potentialen att transformera ditt liv.

Tvillingarna 22/5-21/6

Det väntar en händelserik maj. Din karriär och ditt kärleksliv kommer stå i centrum för det som sker.

Kärlek: Den 13/5 startar en ny trend i ditt kärleksliv. Den kommer pågå under de kommande tre månaderna och är en tjuvkik in i vad 2022 kommer innebär för ditt kärleksliv. Förbered dig på nya prioriteringar och framtidsplaner. Den 8/5 kan bli särskilt spännande. Med Venus i ditt eget tecken efter den 9/5 så kommer flera nya möjliga personer dyka upp för singeln.

Bäst just nu: Den 20/5 lyser solen upp ditt tecken. God mat, vackra kläder, härliga upplevelser- maj kommer leverera för din del! En chans att studera kan kännas helt rätt för dig.

Kräftan 22/6-23/7

Samma liv men plötsligt med så mycket mer glädje och kraft! Efter den 13/5 kommer du märka stor skillnad på vad du orkar göra, jämfört med för några månader sedan.

Kärlek: En kärleksrelation kan kräva mer arbete. Efter den 23/5 går du in i en utvärderingsperiod. Detta kommer göra att händelser i kärlekslivet saktar ned. De händer fortfarande,men inte lika snabbt. Tidigare partners, eller någon som påminner mycket om någon från dåtiden, kan dyka upp.

Bäst just nu: Med energiska planeten Mars i ditt eget tecken så är det som om du får energidryck hela dagarna. Du är supereffektiv, självsäker och snabb. Enda nackdelen? Att du missar något viktigt när du rusar fram.

Lejonet 24/7-23/8

Omvärlden visar dig sin uppskattning. Sug åt dig- du har arbetat för detta erkännande. Efter den 13/5 kan ett lån eller klumpsumma ge dig nya förutsättningar med ett boende. Du kanske också betalar av en skuld.

Kärlek: Sexlivet påverkas av planetrörelserna efter den 13/5. Sex och närhet blir viktigare för dig.  Men vikten av att ha en person att prata med är väldigt viktig. Ingen mental koppling, ingen attraktion. Kärlekslivet ger dig en känsla av stabilitet den 20/5.

Bäst just nu: En positiv överraskning i karriären väntar den 11/5. Ett kontrakt eller en större summa pengar ger dig skäl att fira och känna dig ekonomiskt och känslomässigt trygg inför framtiden.

Jungfrun 24/8-23/9

Du vidgar dina vyer genom att läsa och lära och ta till dig nya livsperspektiv. Efter den 20/5 får du bekräftelse i ditt arbete. Vill du söka en bättre tjänst är det en toppentid för att lyckas. Andra ser din förmåga.

Kärlek: Detta är en så spännande tid för ditt kärleksliv! Efter den 13/5 kommer du få se tydliga tecken på att det väntar en stor förändring i ditt romantiska liv. Det som sker i kärlekslivet under tiden till och med slutet av juli är en tjuvkik av som kommer ske under 2022.

Bäst just nu: Vänner och livsdrömmar är områden som stärks av stjärnorna. En särskilt varm vänskap kan få dig att känna dig som om du har hittat en familjär själsfrände. Du kanske bestämmer dig för att satsa på en dröm om att göra om ditt boende.

Vågen 24/9-23/10Saknade du lite ljusglimtar kring ditt arbete?

Eller din hälsa? Efter den 13/5 kommer du få se tydliga tecken på att det finns skäl att glädja dig. Ett nytt arbete dyker upp under perioden maj- juli. Samtidigt kan en hälsobehandling ge goda nyheter. Vilket skifte!

Kärlek: Din kärleksplanet stormar fram i din zon för karriär. En tidigare kärlek kan dyka upp med koppling till ditt arbete. Detta är en aspekt som kan peka mot en kärleksaffär med en kollega eller chef.  En intensiv men positiv känslomässig resa startar den 11/5.

Bäst just nu: Din sociala förmåga och dina kontakter ger dig stora fördelar i arbetet.  Ditt sätt att hantera andra människor, ger dig mer meriter än din CV.

Skorpionen 24/10-22/11

Du ser nya möjligheter till arbete och pengar. De kan finnas i ett annat land eller genom att välkomna ny kunskap. Kanske går du en vidareutbildning eller fristående kurs.

Kärlek: Använd den 6/5 till att gå på date eller prata med din partner. Dagen är superpassionerad och för er närmare varandra. Nymånen den 11/5 ger dig en chans att börja på nytt i kärlekslivet. En person som finns i ett annat land, eller tanken på att kommande resemöjligheter med din partner, kan vara något som oväntat ger dig skäl att fira. Du tar ett framtidsbeslut den 20/5.

Bäst just nu: Äntligen njuter du av det du har! Att du faktiskt kan unna dig. Din magkänsla gällande pengar är dessutom enormt träffsäker. Följ den om du har ett viktigt beslut att fatta.

Skytten 23/11-22/12

Efter den 13/5 utstrålar du en väldigt speciell, vacker energi. Andra kan uppfatta dig som rent magisk eller nästan övernaturlig i din utstrålning. Du stärker din kropp och din hälsa, vilket du kommer ha igen senare.

Kärlek: Den 9/5 får ditt kärleksliv massor av härlig energi från vackra Venus. Detta kommer ge singeln chansen att möta en ny person och för stadgade att återuppleva nyförälskelsetid. Din partner gör verkligen allt för dig. Den 20/5 känns det särskilt bra. Romantiken verkar trygg inför framtiden.

Bäst just nu: Stora personliga förändringar väntar dig innan maj är slut. I början av perioden märker du av ett mer hektiskt socialt liv men den sista veckan bjuder dig på ställningstagande för hur du vill leva. Vad du vill stå för.

Stenbocken 23/12-20/1

Försöker du knäcka en utmaning på jobbet? Eller vägrar att ge dig gällande en karriärdröm? Släpp måstena och njut av livet, då kommer lösningarna snabbare än du tror.  Efter den 13/5 kan tankar på att läsa en kurs eller följa en kunskapsguru ge dig mycket ny härlig inspiration och kraft.

Kärlek: Du är modig i kärlek. Inte det minsta brydd över att ta för dig. Risken finns att du verkar lite för gå-på-ig. Men, du får som du vill. Samvaron med din familj är extra intensiv. Ni gör allt tillsammans. Den 6/5 kan det hetta till med en vän. En oväntad nyhet i kärlekslivet väntar den 11/5.

Bäst just nu: Underbara jobbmöjligheter väntar efter den 20/5.

Vattumannen 21/1-18/2

Om du har drömt om att få ta det lite lugnare och bara njuta av livet så kommer tiden efter den 20/5 uppfylla dina önskningar. Du saktar ner i tempo och kanske bestämmer dig för att utforska din kreativa förmåga.

Kärlek: Ditt kärlekshus får ljus och positiva händelser från och med den 20/5. Relationer blir mer harmoniska och nya kärleksmöten kan dyka upp på ett sätt som känns totalt präglade av flöde och glädje. En date med en höjdare är möjlig den 17/5. En ödmjuk stil vinner den 21/5.

Bäst just nu: En ny och mycket positiv start för ditt hem- och familjeliv väntar den 11/5. Genom en oväntad vändning så kan en bostadsresa ta fart på ett överraskande, snabbt sätt.

Fiskarna 19/2-20/3

Det ljuva livet, Fiskarna! När du passerar den 13/5 kommer du få se tecken på en uppgraderad livsstil. Du kanske unnar dig mer, reser bättre eller rör dig i miljöer som är mer exklusiva. Underbara karriärmöjligheter väntar också.

Kärlek: Din kärleksplanet  rör sig genom dina minnens zon. En person från det förflutna kan dyka upp. Din närmaste familj ger dig de bästa kärleksråden.  Singlar har störst chans att träffa en ny person via familjen eller personer som är som familj, gärna på hemmamiddagar eller liknande.

Bäst just nu: Nymånen den 11/5 ger dig överraskande besked som glädjer dig. Du får flera skäl att fira: arbetsmässigt, hälsomässigt och för kärleks skull.

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00