ANNONS

Horoskop 3-9 maj, 2021

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 18, 2021. Innehåller reklam.

Girls, Bench, Laugh, Laughing, Friends, Girl Friends

Köp min bästsäljande kurs Magisk Ekonomisk Manifestation- Lär dig manifestera pengar med lagen om attraktion 96% rabatt. Nu tillgänglig att köpa i svensk valuta- enligt önskemål!

Väduren 21/3- 20/4

Måndagen kan upplevas som lite ”off”. Vardagsstress och trötthet tär på dig. Tänk dig för innan du säger eller skriver lite för mycket i ett sms eller i sociala medier. På tisdagen flyttar kommunikationsplaneten in i din vänskapszon och ger dig ett ökat tempo. Samtal, mail och sms samt möten med andra sker snabbt och ofta under kommande veckor. Kontakten med dina syskon, vänner eller grannar kan bli mer frekvent. Bästa dagen i veckan är torsdagen. Kärlek och passion lyser i ditt horoskop och kanske samtalas det om framtidsplaner.

Oxen 21/4-21/5Du kan uppleva ett litet stopp gällande ekonomin,  i början av veckan. Information kan behövas tänkas över eller kanske omvärderas. Torsdagens härliga möte mellan din styrare, Venus, och Pluto, ger dig en underbar dag för kärlek. Singlar kan förälska sig så där så att man bara faller pladask.

För den i en stadgad relation så kan torsdagen bli en dag då kärleksbanden känns extra starka och harmoniska. Till helgen kanske du vill ägna dig alla typer av överdrifter; mat, dryck, lyxiga inköp. Dubbelkolla med dig själv innan du gör av med mer än du har utrymme för.


Tvillingarna 22/5-21/6

När veckan inleds så befinner sig din styrare i en kvadratur till din kärleksplanet. En liten fnurra på tråden, eller miss i kommunikationen med din kärlekspartner kan stjäla lite energi. På tisdagen blir det mycket lättare att tala klart och tydligt. Du lindar inte in orden utan berättar vad DU önskar dig. Unna dig lite egentid eller tur på tu man hand med din älskling på torsdagen. Alternativ stäng in dig på kammaren med ett favoritprojekt som fyller dig med glädje. Du kommer få massor av bra gjort! När Veus träder in i ditt tecken, på söndagen, är kärleken med dig. Och kanske satsar du på att köpa dig något extra fint under kommande veckor också.

Kräftan 22/6-23/7

Kärlekslivet och de personliga värderingarna… Något verkar inte riktigt klaffa på måndagen. Kanske är det trötthet med i spelet som gör att det är bättre att ”ligga lågt” tillsammans. Vänskap och något roligt väntar på torsdagen. En middag med vänner eller en ny upplevelse i denna corona-grå vardag kan lyfta humöret. Unna dig egentid och självkärlek när Venus träder in i ditt tolfte, återhämtande hus, på söndagen. Kärlekslivet mår också bra av att ha egentid med varandra och mindre sociala träffar. Med ett snart skifte (den 13 maj) av Jupiter in i Fiskarnas tecken så väntar en helt ny känsla av kraftfull energi och starkare hälsa. Du kommer genomgå en förändring gällande både arbete och hälsa i maj, är du redo?

Lejonet 24/7-23/8På måndagen ilar du fram för att hinna med alla måsten.

Ett hälsobesök, såsom en årlig kontroll, kan vara aktuell. Ta en sak i taget och andas dig igenom dagen. Torsdagens fina möte mellan din karriärplanet och hem- familjestyrare, ger dig en känsla av djup tillfredsställse och lycka inom dessa områden. Pengar är på ingång vilket ger en känsla av trygghet. Till helgen lockas du av lyx och bekvämligheter. Men, var går din ekonomisk gräns? Håll koll så att du inte gör av med mer än du har råd med. Du kan ha lite kul även om du inte spenderar allt du har på kontot.


Jungfrun 24/8-23/9

En förnyelseplan som inbegriper ditt hem och din familj kanske inte är helt i fas på måndagen. Ge saken lite mer tid innan du bestämmer dig. Prioritera att undvika alla onödiga måsten och stress. Mycket ny information och händelser väntar i din karriär, från och med tisdagen och under kommande veckor. Om du står i begrepp att skriva under ett anställningskontrakt- försök då att använda tiden innan den 23 maj.  Goda nyheter om pengar och tillgångar väntar på torsdagen. Om du under helgen lockas av tanken på ett större inköp- utvärdera saken så att du inte gör av med mer än du har råd med.

Vågen 24/9-23/10Var snäll mot dig själv på måndagen. Stress från olika håll kan pressa dig. Beta av det viktigaste först och var nöjd med att du gör det bästa du kan. När din styrare, Venus, möter Pluto, på torsdagen väntar härligare energier. En förändring gällande ditt hem eller ditt boende, möjligen det rent ekonomiska kring detta, väntar. Det ger dig en starkt positiv känsla och fin torsdag. Kärleksvibbarna är också toppen. Satsa på en torsdagsdate med din älskling eller nye person! Nyheter om möjligheterna att göra livet lite mer spännande, kanske via en resa eller annan äventyrlig satsning, väntar i maj. Se vad som sker med start på söndagen i denna vecka.


Skorpionen 24/10-22/11

Kärlekslivet är inte på topp på måndagen. Ligg lågt och låt aspekten passera. Maj lovar mycket gott, du behöver bara väntar tills den 13 maj, för att saker verkligen ska börja hända. På tisdagen startar en period av personlig innovation och förnyelse för dig. Om du känner att du har varit nere på botten och undrat vilket ditt nästa steg i livet är, så väntar nyheter, tankar och idéer som ger dig fart och händelser. Arbetslivet och dina hälsorutiner är områden där det ser särskilt händelserikt ut. Torsdagen är veckans härligaste dag, särskilt för dig. Kärlekslivet är 5-stjärnigt och den attraktion och de känslomässiga band du har till din partner förstärks. Det kan bli en mycket passionerad, sexig, maj för din del. Ditt åttonde hus får besök av Venus från och med söndagen den 9 maj och framåt. Detta antyder både mer sexlust och stark känsla av samhörighet och kärlek med din partner.

Skytten 23/11-22/12Månaden maj, tiden då proppen går ur och livet hastigt förändras? Ja, det kan mycket möjligt vara så eftersom att en förmörkelse i ditt eget tecken väntar i slutet av månaden. Inledningsvis dock, den kommande veckan startar kanske med en känsla av att vara överväldigad eller inte veta var du ska börja. Det finns lite trådar och ansvar att ta tag i, men vad ska du fokusera på först? Prioritera att hålla stress och negativa tankar på så låga nivåer som möjligt. Du fixar detta! Torsdagens härliga energier smittar av sig på dig när du får upp ögonen för en ny vision eller möjlighet. Monotonin fick just ett slag i ansiktet och du vädrar att något mycket positivt är på väg in i jobb eller vardag, möjligen via vänner eller nyfunna bekanta.

Onlinevärlden kan också erbjuda dig en ny spännande möjlighet att arbeta. Socialt liv och kärleksmöjligheter välsignas från och med söndagen och under kommande veckor. En händelserik maj har precis startat! Låt dig svepas med.


Stenbocken 23/12-20/1

Dags att göra upp en alternativ plan? Ja, så kan du känna när veckan startar. Livet måste väl ändå kunna bli lite mindre trist?, kanske du säger. Du har rätt- håll ut och se förändringarna svepa in ju längre in i maj du kommer. En dag att verkligen se fram emot är torsdagen. Med ett planetmöte som aktiver zonen för nöje och kärleksliv med dina önskemål så kan dagarna innan helgen få dig på betydligt gladare, och flirtigare, humör. Om du önskat dig mer gnista gällande ett passionerat projekt, såsom en hobby eller företagsplan, ja då kan det bli rena rama explosionen av inspiration! En träningssatsning inför sommaren inleder du med fördel på söndagen och dagarna därefter. Emotionell balans och inre harmoni kan visa sig bli en mycket effektiv helare under maj månad. En lättare ommöblering på platsen där du arbetar kan höja din må-bra känsla. Se hur du kan göra din kontorsplats snyggare och mer inspirerande.

Vattumannen 21/1-18/2Måndagen, kan man stryka den från veckan? Något som rycker i både känslomässiga rötter och familjeminnen kan kännas tungt och svårt. Ge dig själv utrymme att ta livet i din egen takt. Det ljusnar snart igen. Varma sms och samtal ger dig kärlek och glädje på tisdagen. Kanske börjar du planera för en resa eller en träff med vänner, vilket ger dig något kul att se fram emot. Torsdagen bjuder på en chans att ladda upp de känslomässiga må-bra-nivåerna. Livets förändringsfaser känns starkt, på ett positivt sätt. I maj har du en spännande ny start att se fram emot. Det väntar på nya vardagsrutiner, arbete och löften om mer överflöd i livet. Markera den 13 maj och se vad som sker de sista två veckorna i månaden.


Fiskarna 19/2-20/3

Är du redo för en händelserik månad? Maj kommer föra med sig mycket förändringar, till följd av en förmörkelse i din zon för långsiktig livsplanering och karriär. Mer överflöd och goda ting väntar. Allt startar den 13 maj och blir sedan mer och mer intensivt vad veckorna går. Den kommande veckan inleds med en liten prövning gällande en rent kommunikationsinriktad grej. Det kan vara samtal eller kontakt med en vän eller chef, eller att tekniken kring uppkoppling av tv/internet eller liknande, utmanar ditt tålamod. Andas. Ta det lugnt. Det löser sig. På torsdagen ljusnar bilden och du känner dig mer optimistisk och nöjd än vanligt. Kanske flyter då allt det som på måndagen eventuellt kändes knepigt. Till helgen, avhåll dig från ett större inköp som inte är alldeles nödvändigt. En ny tv eller dator eller annan lyx kanske kan vänta ett tag till?

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00