ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop 26 april- 2 maj, 2021

/

Horoskop för alla stjärntecken vecka 17, 2021

Dancing Couple, Full Moon, Ballerina, Boy, Ballet

Väduren 21/3- 20/4

En starkt transformativ vecka för dig. Fullmånen på tisdagen aktiverar ditt åttonde hus för inre utveckling och pengar som du delar med andra. Med flera planeter i ditt inkomsthus så kan samtal om pengar bli ett tema som tar upp din tid och dina tankar. Något som du har strävat mot det senaste halvåret, kulminerar. Kanske när du besöker en terapeut, en bankrådgivare eller vänder dig inåt i meditation.

Oxen 21/4-21/5

Denna veckas fullmåne aktiverar ditt sjunde hus för seriös kärlek. Det senaste halvårets satsningar på en kärleksrelation mynnar ut i något nytt. Detsamma gäller om du har haft tankar på ett affärssamarbete med någon annan. Duon där du ingår förvandlas till något nytt.  Fredagen ger dig en oväntad händelse som påverkar både din framtidsplanering och ditt hem och familjeliv.

Tvillingarna 22/5-21/6Något i din arbetssituation förändras denna vecka. Du kanske avslutar en anställning för att börja en ny. Om du  är egenföretagare kan det senaste halvårets jobbprojekt mynna ut i något nytt. Din hälsa och träning kan få en kick av energi genom en satsning på detox eller planer på en kirugisk åtgärd.

På fredagen dyker något upp som kanske först avverkas lite under radarn. Som planering som inte är redo för världens ögon ännu. Ett kontrakt eller en ny kontakt får din värld att blir lite större och mer spännande.


Kräftan 22/6-23/7

Med ditt femte och elfte hus aktiva så är nöjen och vänner det som står ut. Fullmånen på tisdagen ger dig chansen att nå ett avslut på en kreativ satsning eller dröm som du har närt det senaste halvåret. En kärleksaffär kan också komma till en punkt då det är dags att ta ett nytt steg tillsammans, eller glida isär. Ett oväntat besked från en vän kan ge dig känslan av att de omkring dig lever i förnyelsens tid. En vän agerar på ett sätt som låter denne framhålla sin unika stil.

Lejonet 24/7-23/8

Om du har drömt om ett nytt hem eller chansen att förnya där hemma, så kommer fullmånen på tisdagen ge dig chansen. Dags att ömsa skinn! Med ditt karriärhus starkt aktivt så är ditt rykte i din bransch, väldigt gott. Andra ser dig som framgångsrik och du får flera chanser att ta ett ytterligare kliv framåt på jobbet. Fredagen för med sig oväntad hjälp från en person som vill dig gott. Hjälpen du får (som kan vara ekonomisk), gynnar dig verkligen. Du får skina på ditt unika genialiska sätt.

Jungfrun 24/8-23/9Ditt tredje hus för nyheter, kontrakt och meddelanden, briserar i samband med tisdagens fullmåne. Nyheter som du har väntat på, och kanske satte i rullning för redan för ett halvår sedan, kommer nu äntligen. Det finns en vibration av plötslighet kring denna vecka. Slutet av veckan ger dig chansen att nå ett avslut som kan ha att göra med en läkeprocess, alternativt ditt dagliga arbete och dina rutiner. Det går snabbare än du hade förväntat dig. Med ditt nionde hus aktivt så kan antagningsbesked om högre studier, alternativt en möjlighet att resa, kvickt dyka upp.


Vågen 24/9-23/10

Du når en kulmination gällande pengar och inkomster i samband med tisdagens fullmåne. Lån och kommission, bonus eller gåvor, aktiveras i ditt horoskop. Det senaste halvårets arbete för att få koll på pengar kommer sedan gå in i en fem måndader lång period av översyn. När oktober kommer kan du ha befriat dig från onödiga utgifter eller lån som har hållit dig ”fången”. Valborgshelgen glittrar av vacker miljö och drömmar inför framtiden.

Skorpionen 24/10-22/11

Din styrare, Pluto, beger sig retrograd på tisdagen. Under kommande månader kan du göra en intressant inre resa där du reflekterar över inre rädslor, minnen och hang-ups. När oktober kommer är du mer klar över vilka vägar i livet som du ska välja att satsa på. Låt dig inte stressas om du känner dig rastlös över vägval just nu. Fullmånen ger dig personligen en chans till avslut. Du väljer kärlek och tron på att allt sker för det bästa. Din partner och du kompletterar varandra med era unika sätt att vara och leva. En genombrottskänsla finns med när ni pratar med varandra under slutet av veckan och under helgen.

Skytten 23/11-22/12Starka, läkande krafter för med sig en viktig tid i livet för dig. Du är redo att lämna blockeringar och mentala stopp, bakom dig.  Du vet att tiden för att välja nya vägar, antingen det är att rent konkret använda teknikens möjligheter, eller anamma nya trender i livet, är RÄTT för dig nu. Det kallar på dig. Våga kommunicera med andra på ett nytt sätt och ta in alla former av ny kunskap för att förverkliga dina grandiosa livsvisioner. Mot slutet av veckan kan du få en briljant idé som bringar dig tur och framgång om du bara är villig att göra arbetet.

Helgen fylls av passionerade ord och kommunikation tillsammans med din kärlekspartner. Ni pratar om djupa ämnen och stärker era band till varandra ännu mer.


Stenbocken 23/12-20/1

Dina sociala cirklar, vänner och nätverk, aktiveras av fullmånen på tisdagen. En vänskap kan utvecklas till en ny nivå, eller ett samarbete med likasinnade vara redo för en förändring. Hårt arbete och målinriktning kommer krävas men det finns alla chanser till en god belöning. Ett överraskande besked kring en inkomst för något som du skapat, väntar på fredagen. Kanske säljer du ett konstverk. Om du har väntat på rätt tillfälle att satsa på en särskilt lyxig sak, kan chansen poppa upp snabbare än du tror på fredagen. Valborgshelgen ser ut att bli fylld av nöje för din del. Rappa kommentarer och intressanta idéer samt chansen att träffa vänner och bekanta utomhus, gärna vid vatten, ger dig en härlig helg.

Vattumannen 21/1-18/2

Denna veckas fullmåne aktiverar din egen styrareplanet, Uranus. Fullmånen äger rum i ditt tionde hus vilket signalerar att dina framtidsplaner i livet når en avgörande punkt. Du är nu redo att släppa det som har varit, för att blicka upp mot nya horisonter. Med en starkt aktiv Uranus i ditt hus för hem och familjeliv så står genombrottskänslan för något som har att göra med ditt boende eller dina närmaste familjerelationer. Du kan bli riktigt i gasen av allt detta nya som väntar dig. Spring inte iväg för fort. Du har tiden för dig. Du får en vacker Valborgshelg med lite extra bekvämligheter och vacker hemmamiljö med din närmaste familj.

Fiskarna 19/2-20/3Dags för nya, fräscha livsperspektiv! In med fullmånens renande och avslutande kraft på tisdagen och du kan se hur denna vecka kommer hjälpa dig att vrida på livsvisionerna och se saker och ting på ett nytt sätt. Tankarna som präglar din vecka är vackra och ger dig en känsla av tillfredsställelse och harmoni.

Plötsliga nyheter, som kanske berör en läkeprocess eller chansen till avslut av det förgångna, blir den förlösande faktorn. Det kan vara ett syskon, granne eller vän som levererar ett oväntat meddelande eller på annat sätt gör ett starkt intryck på dig. Valborgshelgen lämpar sig perfekt för dina energier. Venus och Merkurius signalerar till din egen styrarplanet och ger dig goda nyheter, vackra intryck och må-bra-känsla.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@helenashoroskop
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00