ANNONS

Vad sker i kärlekslivet?

/

22-24 april, Venus konjunktion Uranus

Nature, Spring, Pink, Flower, Tree, Branch, Petals

Kära läsare,

Vi närmar oss kärleksplanetens möte med överraskningarnas planet: Venus + Uranus.

Mötet sker på fredag men kan kännas av under dagarna som omger dagen. Markera torsdagen-lördagen som dagar då kärlekslivet kan präglas av infall som plötsliga inviter, starka känslor som griper tag i hjärtat och sociala händelser som ”bara händer”.

Venus och Uranus möts i Oxens tecken. Eftersom Venus och Oxen styr över pengar och god klass och smak så kanske ett infallsinköp dyker upp. Möjligheten att använda sin egen unika stil för att få ett intressant arbetsuppdrag eller projekt kan också göra sig påmind.

Eftersom nyhetsbäraren Merkurius också finns med i leken (Merkurius kommer befinna sig i konjunktion till Uranus på lördagen) så kommer budskapen att dugga tätt via sms, chattar, telefonsamtal.

Idérikedom och att ägna sig åt kombinationen smart kommunikationssätt och intellektuella uppslag kan faktiskt bidra till att slutet på denna vecka blir full av analytisk känsla. Antingen vi analyser kärleksmeddelanden eller utvärderar rykande heta, genialiska idéer.

Orden kommer vara vackra, tankarna snabba och smarta och möjligheterna att börja om på nytt stora.

Inte så tokigt, eller hur?

I Stockholm lyser solen och med tanke på att det verkar som att det ska återgå till vinter inom kort, så ska jag njuta av vårkänslorna fullt ut idag. Så får jag vända mig till datorn och de nya idéer imorgon när temperaturen gått ned… :-)

Jag önskar er alla en fortsatt fin dag!

Kramar

Helena

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00